jaber ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 سلام دوستان می خوام هدر قالب سایت ام رو ویرایش کنم از قالب ایرانی پی سی مارکت استفاده می کنم می خوام هدر ام مثل عکس پیوست شده باشه توی قالب اصلی لوگوی سایت سمت راست و باکس جستجو و ... سمت چپ بود می خوام مثل این تغییرش بدم ممنون می شم از دوستان کمک ام کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 دوست عزیز تغییرات می تونه تنها در css باشه یا اگر لازم بود ترتیب بلاک ها در موقعیت بالا عوض بشه در نهایت احتمال خیلی کم فایل header.tpl تغییر کنه.شما اگر به css تسلط داشته باشی فک می کنم به مشکلی بر نخوری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaber ارسال شده در آذر 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 کدوم فایل css باید دستکاری شه دوست من ؟ در قالب p30-market ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 شما اگه از فایرباگ که استفاده کنی با گرفتن هر المان متوجه می شی که چه استایل ای از چه فایلی به چه آدرسی به این المان داره اعمال می شهفایرباگ برای فایر فاکس رو دانلود کنید --- همچنین ccc برای css را غیر فعال کنید -- (قسمت تنظیمات-کارایی ها) و بعد از انجام کار مجددا فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaber ارسال شده در آذر 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 واقعیتش من هنوز به جواب نرسیدم توی کد نویسی گیر کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 آدرس سایت بدید تا بهتون بگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaber ارسال شده در آذر 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 بفرما دوست عزیز http://www.amatra-mobile.com/ لوگو رو تونستم جابه جا کنم اما بقیشو واقعا نتونستم حتی نمی فهمم داخل چه فایلی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 اول از همه CCC رو بردارید تا بتونم بهتون بگم کدوم فایل ها رو ادیت کنیداینجوری همه استایل ها رو با هم میذاره معلوم نیست پ.ن : موقعیت و ترتیب و توالی رو چک کردید؟با عوض کردن ترتیب و موقعیت درست نمیشه؟با CSS درست میشه اما میخوام ببینم اگر اونجوری درست میشه دیگه کاری به CSS نداشته باشیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaber ارسال شده در آذر 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 ccc از کجا می تونم برش دارم دوست عزیز ؟ با عوض کردن موقعیت درست نشد تست کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 به قسمت مدیریت -> تنظیمات -> کارایی ها (بخش ccc) مراجعه کنید و تمام موارد رو روی گزینه دوم گذاشته و ذخیره کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 CCC رو خاموش کنید تا بشه تشخیص داد و راهنمایی کرد پ.ن: قاعدتا باید با تعویض موقعیت ها درست بشه ها ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaber ارسال شده در آذر 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2012 تمام موارد ccc رو روی گزینه دوم گذاشتم پ.ن: قاعدتا باید با تعویض موقعیت ها درست بشه ها ... شما نحوه تنظیم موقعیت رو یه باره دیگه بهم بگین انجام بدم ببینم درست می شه یا خیر دوست من ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2012 تمام موارد ccc رو روی گزینه دوم گذاشتم شما نحوه تنظیم موقعیت رو یه باره دیگه بهم بگین انجام بدم ببینم درست می شه یا خیر دوست من ؟ خوب الان میشه تشخیص داد که چی به چیه، فقط قبلش شما تست کن اگر نشد مورد بعدی CSS باشه شما برو به مسیر زیر : ماژول ها -> موقعیت ها و از اونجا توی بخش Top of pages جای بلوک ها رو عوض کنمثلا جای بلوک واحد پول و جستجو رو عوض کن ببین چه اتفاقی میوفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaber ارسال شده در آذر 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2012 یه خورده تغییر کرد دوست من اما باکس سرچ به سمت راست نمی ره تغییر می کنه موقعی که تغییر موقعیت می دم اما نه اونجور که دلم می خواد متاسفانه به نظر من همون css راهشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2012 میشه شما یوزر و پس ادمین رو بدید من برم خودم تست کنم؟خیلی سریعتر میتونم راهنمایی کنم که چیکار کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2012 از موقعیت نست و فقط از css هستدر داخل پوشه قالب یک پوشه هست به نام css و سپس یک پوشه دیگه به نام modulesاونجا بوک های زبانلینکاطلاعات کاربررو تغییر بدید (میتونید از قالب پیش فرض کپی کنید اما دقت کنید در قالب پیش فرض باید پوشه css/rtl/modules بریدسپس هدر رو در global.css تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 دوست عزیز تغییرات می تونه تنها در css باشه یا اگر لازم بود ترتیب بلاک ها در موقعیت بالا عوض بشه در نهایت احتمال خیلی کم فایل header.tpl تغییر کنه.شما اگر به css تسلط داشته باشی فک می کنم به مشکلی بر نخوری با سلام [align=right]تا اونجایی که header.tplدر پوشه تم دیدم فقط کد html و موجودیت ماژول ها را در div مشخص کرده.- بنده دقیقا قصد دارم تا مواردی که دورشان خط کشیدم را زیرهمدیگر در زیر سبدخرید (خالی) قرار دهم- کادر گزینه جستجو را هم یک سانتی به راست و کمی به پایین تر بیاورم.[align=center]ممکنه بفرمایید فایل CSS لازمه جهت اعمال تغییرات کدام است؟ [/align][/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 - چطور بایستی بفهم قسمتی از سایت که با مرورگر دارم می بینم برای ویرایش با کدامیک از تگ استایلی که در CSS تعریف شده مرتبط هست در تاپیک های قبل تر راجع به CCC چیزهایی گفته شده ممکنه اگر به همین سوال مربوط هست کمی توضیح واضحتری بفرمایید. (راسیتش نفهمیدم جدا از فعال سازی در پنل سایت چطور باید بکار برم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 دوستان برای این که تشخیص بدید برای هر قسمت کدوم فایل css و کدوم خط رو تغییر بدید میتونید از یکی از مرورگرهای فایرفاکس یا کروم استفاده کنید. برای فایرفاکس افزونه firebug رو نصب کنید (آموزش کار با firebug در بخش آموزش های انجمن موجوده) و در کروم هم مستقیما با راست کلیک کردن روی یک قسمت خاص و زدن گزینه ی Inspect Element میتونید کدها و فایل های css اون قسمت رو مشاهده کنید. همینطور میتونید کدهای اون ها رو همونجا تغییر بدید (البته این تغییر فقط تستیه و روی فایل های اصلی تغییری ایجاد نمیکنه و با یک بار رفرش از بین میره) و سپس تغییرات مورد نظرتون رو روی فایل هایی که آدرس داده اعمال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 یک سوال دیگر هم داشتم- برای قرار دادن زبان، ارز، زیر متن خوشامدگویی در سمت چپ صفحه کدام فایل را ویرایش کنم؟- برای جابجایی پس از تغییر فوق مثلا کلا بیارم جای لگو بگذارم و لگو را هم ببرم به چپ دقیقا معاوضه جای را انجام دهم به کدام فایل ربط دارد؟دو مورد فوق ظاهرا خیلی به css ها تا اونجایی که تغییرات را اعمال کردم ارتباط پیدا نکرد و فکر کنم در جایی دیگر بایستی تغییرات دهم!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 به نظر از موقعیت ها باشهماژول ها - موقعیت هااون ماژول رو در بخش top of page بکشید بالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 سلامسوالم بی ربط نیست ولی اگه جاش اینجا نیست عذر میخوامماژول ویرایش قالب، تو انجمن سایت اصلی یه چشمم خورده . میخواستم بدونم کسی از دوستان با اون کار کرده یا نه و اینکه توی ورژن فارسی جواب میده ؟اگه جواب مثبته لینکشم لطف کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در دی 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2012 به نظر از موقعیت ها باشهماژول ها - موقعیت هااون ماژول رو در بخش top of page بکشید بالاسلام مجدد1) در این قسمت و راهی که فرمودید انجام دادم ماژول ها را فقط به بالا و پایین صفحه فروشگاه تغییر مکان میده که البته بنده نیاز به تغییر مکان در حالت افقی یعنی راست به چپ کردن جای ماژول ها در صفحه اصلی هم نیاز دارم 2) حالت تایپ نوشته " خوش آمدید, ورودسبد خرید: (خالی)حساب کاربری شما " از کدام فایل یا قسمت بایستی تغییرات را اعمال نمایم چون می خواهم تگ br را بین دو واژه بالایی قرار بدهم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2012 خوب مشخص هست که نمیشه این طوری توضیح داد چون بر اساس قالب و موقعیت ماژول ها متفاوت هست.کاری که می تونید بکنید این هست که ماژول ها رو کنار هم قرار بدید و باقی کار رو با ویرایش css انجام بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .