Dvb2Sat ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 خطای داخلی سرور هست. احتمالا توابع مربوطه رو بستن. با مدیریت هاستتون تماس بگیرید موفق باشیدبه مدیریت هاست تیکت زدم گفت مشکلی در پیام در مورد هاست گفته نشده... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 یا مدیر هاستتون مدیریت بلد نیستند یا ترجمه شون ضعیفه!Internal Server Error یعنی خطای داخلی سرور!تو خودشم توضیح داده: Please contact the server administratorیعنی با مدیر سرور تماس بگیریدفایل error log سرورتون رو باز کنید و خطای داخلش رو اینجا بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fekreno ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 راست میگی شرمندهورژن 1.4من از قسمت مدیریت_ماژول ها_افزودن یک ماژول از رایانه منماژول رو نسب کردم ونصب با موفقیت انجام شداما در هیچ سر برگی ماژولی اضافه نشدبا تشکرقربان شما at0071 من دقیقا این مشکل را داشتم با کمک راهنمایی دوستان که دراین انجمن بود وبا تکرار مراحل مختلف به این نتیجه رسیدم فقط کافی است1-پس از دانلود ماژول به راحتی در قسمت ماژولهای سایت نصب از روی کامپوتر را انتخاب می کنیم که پیغام نصب با موفقیت انجام شد می اید اما در هیچ سر برگی ماژولی اضافه نمی شود.2-در کنترل پانل سایت فولدر ماژول رفته و محتوی فولدر vtemslideshow_for_prestashop را به سطح فولدر ماژول منتقل می نماییم واین فولدر را حذف می کنیم3-حالا این ماژول در قسمت سایر ماژولها اضافه می شودضمنا نسخه من 1.4.9 است با سلام و خسته نباشید،من دقیقا مشکل همین دوستمون رو دارم،ولی متوجه نشدم ایشون چطور حل کردن.ویرایشم1.4.9هست،پیغام نصب موفقیت آمیز دارم ولی تو لیستم نیست،از هاست هم آپلود کردم ولی باز نیومد،ممنون میشم راهنمیی کنین«باسپاسبا سلام مجدد،معذرت میخوان که پست تکراری ارسال میکنم،فقط می خواستم ببینم که امکان راهنمایی من هست؟ورژنم1.4.9 هست،از توی هاست که میرم پوشه ماژول موجوده ولی توی پنل ماژولهام نیست و ضمنا نصب با موفقیت هم انجام شده،جستجو هم که کردم چیزی تو ماژولام چیزی نبود.در صورت امکان به صورت ساده من رو راهنمایی کنین خیلی کم تجربه هستم،با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Dvb2Sat ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 یا مدیر هاستتون مدیریت بلد نیستند یا ترجمه شون ضعیفه!Internal Server Error یعنی خطای داخلی سرور!تو خودشم توضیح داده: Please contact the server administratorیعنی با مدیر سرور تماس بگیریدفایل error log سرورتون رو باز کنید و خطای داخلش رو اینجا بذاریدممنون بابت پاسختونفایل error log دقیقا" کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 در پنل هاستتون باید بخشی به نام logs یا error logs داشته باشهاگر پنل هاستتون دایرکت ادمینه از مسیر: Site Summary / Statistics / Logs -> Apache Error Log -> 10 Linesمیتونید دسترسی داشته باشید. بهتره کل فایل error log تون رو اینجا پیوست کنید تا بررسی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fekreno ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 راست میگی شرمندهورژن 1.4من از قسمت مدیریت_ماژول ها_افزودن یک ماژول از رایانه منماژول رو نسب کردم ونصب با موفقیت انجام شداما در هیچ سر برگی ماژولی اضافه نشدبا تشکرقربان شما at0071 من دقیقا این مشکل را داشتم با کمک راهنمایی دوستان که دراین انجمن بود وبا تکرار مراحل مختلف به این نتیجه رسیدم فقط کافی است1-پس از دانلود ماژول به راحتی در قسمت ماژولهای سایت نصب از روی کامپوتر را انتخاب می کنیم که پیغام نصب با موفقیت انجام شد می اید اما در هیچ سر برگی ماژولی اضافه نمی شود.2-در کنترل پانل سایت فولدر ماژول رفته و محتوی فولدر vtemslideshow_for_prestashop را به سطح فولدر ماژول منتقل می نماییم واین فولدر را حذف می کنیم3-حالا این ماژول در قسمت سایر ماژولها اضافه می شودضمنا نسخه من 1.4.9 است با سلام و خسته نباشید،من دقیقا مشکل همین دوستمون رو دارم،ولی متوجه نشدم ایشون چطور حل کردن.ویرایشم1.4.9هست،پیغام نصب موفقیت آمیز دارم ولی تو لیستم نیست،از هاست هم آپلود کردم ولی باز نیومد،ممنون میشم راهنمیی کنین«باسپاسبا سلام مجدد،معذرت میخوان که پست تکراری ارسال میکنم،فقط می خواستم ببینم که امکان راهنمایی من هست؟ورژنم1.4.9 هست،از توی هاست که میرم پوشه ماژول موجوده ولی توی پنل ماژولهام نیست و ضمنا نصب با موفقیت هم انجام شده،جستجو هم که کردم چیزی تو ماژولام چیزی نبود.در صورت امکان به صورت ساده من رو راهنمایی کنین خیلی کم تجربه هستم،با تشکربا سلام و خسته نباشيدمن ماژول را نصب كردم ولي در پيكربندي وقتي عكسهاي پيشفرض را پاك كردم و فايلهاي jpg خودم را آپلود كردم ،صفحه را كه refresh كردم،عكسها را نشان نميده،سفيد نشون ميده،لينكش را قرار ميدم در صورت امكان راهنمايي بفرماييدwww.fekrenobook.irبا سپاسراست میگی شرمندهورژن 1.4من از قسمت مدیریت_ماژول ها_افزودن یک ماژول از رایانه منماژول رو نسب کردم ونصب با موفقیت انجام شداما در هیچ سر برگی ماژولی اضافه نشدبا تشکرقربان شما at0071 من دقیقا این مشکل را داشتم با کمک راهنمایی دوستان که دراین انجمن بود وبا تکرار مراحل مختلف به این نتیجه رسیدم فقط کافی است1-پس از دانلود ماژول به راحتی در قسمت ماژولهای سایت نصب از روی کامپوتر را انتخاب می کنیم که پیغام نصب با موفقیت انجام شد می اید اما در هیچ سر برگی ماژولی اضافه نمی شود.2-در کنترل پانل سایت فولدر ماژول رفته و محتوی فولدر vtemslideshow_for_prestashop را به سطح فولدر ماژول منتقل می نماییم واین فولدر را حذف می کنیم3-حالا این ماژول در قسمت سایر ماژولها اضافه می شودضمنا نسخه من 1.4.9 است با سلام و خسته نباشید،من دقیقا مشکل همین دوستمون رو دارم،ولی متوجه نشدم ایشون چطور حل کردن.ویرایشم1.4.9هست،پیغام نصب موفقیت آمیز دارم ولی تو لیستم نیست،از هاست هم آپلود کردم ولی باز نیومد،ممنون میشم راهنمیی کنین«باسپاسبا سلام مجدد،معذرت میخوان که پست تکراری ارسال میکنم،فقط می خواستم ببینم که امکان راهنمایی من هست؟ورژنم1.4.9 هست،از توی هاست که میرم پوشه ماژول موجوده ولی توی پنل ماژولهام نیست و ضمنا نصب با موفقیت هم انجام شده،جستجو هم که کردم چیزی تو ماژولام چیزی نبود.در صورت امکان به صورت ساده من رو راهنمایی کنین خیلی کم تجربه هستم،با تشکربا سلام و خسته نباشيدمن ماژول را نصب كردم ولي در پيكربندي وقتي عكسهاي پيشفرض را پاك كردم و فايلهاي jpg خودم را آپلود كردم ،صفحه را كه refresh كردم،عكسها را نشان نميده،سفيد نشون ميده،لينكش را قرار ميدم در صورت امكان راهنمايي بفرماييدwww.fekrenobook.irبا سپاسحل شد با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_nioton ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 با تشکر ماژول به راحتی نصب شد و داره کار میکنه http://eynak.gigro.ir/ فقط یه سوال این ماژول رو تو تم دیفالت پرستا توی کدوم هوک باید بزاریم تا بتونیم تمام عرض صفحه رو پر کنیم - یعنی بالای سه تا ستون چپ و راست و وسط قرار بگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2013 lممکنه این کار نکنه چون اینطور ماژول های برای ستون وسط هستند ولی میتونید ببرید تو top ریجستر کنید ببینید چه اتفاقی میوفته ولی خب باید عرض ماژول هم زیاد بشه و ....... این راهنمایی من توصیه هم نمیکنم اینکار رو بکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedssn ارسال شده در شهریور 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2013 اگر اشتباه نکنم در قسمت "سایر ماژول ها" قرار میگیرهدر هر صورت در قسمت جستجوی ماژول ها کلمه "vtem" رو بزنید خودش ماژول رو نشون میده موفق باشید سلاممن این ماژول روی ورژن 1.4.9.0 از همین سایت دانلود کردم نصب میکنمپیغام میده که نصب موفقیت آمیز بوده اما هرچی سرچ میکنم میبنم که اضافه نشدهاگر این ماژول برای این ورژن کار نمیکنه لطفا اگر چیز دیگری جایگزین دارید بگید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در شهریور 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2013 اگر اشتباه نکنم در قسمت "سایر ماژول ها" قرار میگیرهدر هر صورت در قسمت جستجوی ماژول ها کلمه "vtem" رو بزنید خودش ماژول رو نشون میده موفق باشید سلاممن این ماژول روی ورژن 1.4.9.0 از همین سایت دانلود کردم نصب میکنمپیغام میده که نصب موفقیت آمیز بوده اما هرچی سرچ میکنم میبنم که اضافه نشدهاگر این ماژول برای این ورژن کار نمیکنه لطفا اگر چیز دیگری جایگزین دارید بگید ممنونبا اجازه مدیریت . . . شما برو به سی پنل این قسمت public_html/modules و این vtemslideshow رو پیدا کنید اگه نبود یعنی آپلود نشده و از داخل سی پنل آپلود کنید .این ماژول اسلایدشو نیز هست : http://bazaar.presta-shop.ir/prestashop-modules/61-nivo-slider-prestashop-1-4.htmlموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
intel_amd ارسال شده در آبان 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2013 لینک دریافت از بازارچه خراب شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در فروردین 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2014 تو ورژن 1.5.4.1 نصب میشه اما نمیشه عکس اضافه کرد کسی نمی دونه راه حل داره یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2014 این ماژول سازگاری خوبی با پرستا 1.5 نداره . از ماژول پیش فرض پرستا 1.5 به نام " اسلايدر تصويري براي صفحه خانگي شما " استفاده کنید . و یا هم از این ماژول : http://presta-shop.ir/forum/Thread-2041-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%B1-NIVO-minic-studio-%D8%AF%D9%85%D9%88 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezahonarfar ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 سلام به همه دوستاناقا کسی از این اسلاید شو تمام صفحه خبری داره؟ یا سر در میاره؟http://demo.prestaholic.com/fashionstore/en/ من 1 راه حل هایی پیدا کردم http://mypresta.eu/en/art/tips-and-tricks/how-to-move-image-slider-module-from-home-to-top-in-prestashop.html اما مثل اون سایته نمیشه.ممنون می شم کسی راهنمایی کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezahonarfar ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 آقا یکی بیاد کمک!!!!من فعلا تونستم این اسلایدرVTM رو به هدر منتقل کنم!! حالا چطوری بفرستمش پشت سر همه چیز پیزا؟یک نگاهی به این بندازید easy-web.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 چرا اینقدر سایتتون رو خراب کردید ! اسلاید رو بیارید بین دو ستون خیلی بهتره ! از پرستاشاپ 1.5.6.2 هم استفاده کنید خیلی بهتره تا ورژن های پایین تر خودش اسلاید هم داره نیاز به اسلاید ندارید . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezahonarfar ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 چرا اینقدر سایتتون رو خراب کردید ! اسلاید رو بیارید بین دو ستون خیلی بهتره ! از پرستاشاپ 1.5.6.2 هم استفاده کنید خیلی بهتره تا ورژن های پایین تر خودش اسلاید هم داره نیاز به اسلاید ندارید . موفق باشیدجواد جان، من می خوام این اسلایدر رو ببرمش تو پس زمینه سایتم(backgoung)...برای همین هرچی سعی کردم نشد!!! می خوام 1 چیزی مثل این بشه، یک نگاهی بهش بنداز http://demo.prestaholic.com/fashionstore/enبازهم من!!!!یک اسلایدر مشابه هم پیدا کردمhttp://www.prestashop.com/forums/topic/182693-module-slideshow-background-homepage/?pid=903564#entry903564 که درصورتی که موفق بشید نصبش کنید مثل این سایت میشهhttp://www.photo-univers.fr منکه هنوز نتونستم راهش بندازم اما شما خوبان حالشو ببرید!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 این ماژول این قابلیت رو نداره که توی بک گراند ببرید باید ماژول اسلایدشو که برای همین کار طراحی شده استفاده کنید که احتمالا چیز خوب بخواهید بیشترش تجاری هست و باید هزینه کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezahonarfar ارسال شده در مهر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 این ماژول این قابلیت رو نداره که توی بک گراند ببرید باید ماژول اسلایدشو که برای همین کار طراحی شده استفاده کنید که احتمالا چیز خوب بخواهید بیشترش تجاری هست و باید هزینه کنید .ممنون آقا جواد از توجهتون. کلا می تونید در باره پس زمینه 1 تو ضیح کوچولو بدید؟ آیا یک هوک اختصاصی داره مثل هدر یا فوتر؟ کلا باید از کجا این پس زمینه را دستکاری کرد.ممنون دوست گلم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .