mahdisakhavat ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 سلام من فایل csv رو درست کردم ( فیلد ها فارسی هستند ) ولی وقتی وارد سازی رو اندام میدم اسم و توضیحات رو نشون نمیده و خطا میده نصب منطقه فارسی csv رو چطور باید انجام داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 یکی جواب بده ...لا اقل بگین نمیشه از فکرش بیفتیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 شما چند خط از فایلتون رو اینجا پیوست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 1,1,ابجد,ابجد,ابجد,ابجد,ابجد,ابجد 2,1,ابراهیمپرورش کاران,ابراهیم پرورش کاران,ابراهیم پرورش کاران,ابراهیم پرورشکاران,ابراهیم پرورش کاران,ابراهیم پرورش کاران 3,1,اتحاد,اتحاد,اتحاد,اتحاد,اتحاد,اتحاد 4,1,احرار,احرار,احرار,احرار,احرار,احرار 5,1,اختران,اختران,اختران,اختران,اختران,اختران 6,1,ادبستان,ادبستان,ادبستان,ادبستان,ادبستان,ادبستان 7,1,ارسرایانه,ارس رایانه,ارس رایانه,ارس رایانه,ارس رایانه,ارس رایانه 8,1,ارسباران,ارسباران,ارسباران,ارسباران,ارسباران,ارسباران 9,1,ارسلان,ارسلان,ارسلان,ارسلان,ارسلان,ارسلان 10,1,اركان,اركان,اركان,اركان,اركان,اركان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 میشه توضیحی از فایلتون بدید؟هر ستون چه عنوانی داره؟درخواست کردم فایل پیوست کنید نه این که متنش رو بنویسید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 فایل روبراتون پیوست کردم فایل تولید کننده ها هست فیلد 1 Id فیلد 2 active فیلد 3 Name* فیلد 4 4Description فیلد 5 Short description فیلد 6 Meta-title و ... Book1.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2012 کسی نیست راهنمایی کنه ؟انگلیسی رو قبول میکنه ولی فارسی رو خالی نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2012 ???????????????????????????????????????? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در بهمن 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2012 منم دقیقا همین مشکل رو دارم خیلی خوب بود اگر مشکل حل میشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2012 Well, I am very pleased now as I solved the problem importing product data in different languages via CSV.First you have to import the products in one language with the import tool though. I opened the SQL database at my web host phpmyadmin, then exported table ‘ps_product_lang’ in CSV, edited the data and imported it back to the database, and voila!, it works! You have to go inside your phpadmin (you have to know the address and yours username and password for go inside). Be careful!!! Make backups!!!.Then export the table ps_product_lang in CSV format. Open it with excel and in the second row, you will find de id_lang (Code of the language). Change the product name in the lines with your id_lang. Save it in CSV format. Then go again into your phpadmin and delete the products (you can do it with "truncate ps_product_lang") and import your CSV file with LOAD DATA. That's all. I remake the index and it works fine!!!!I hope you will done it!!البته این روش تائید نشده است و حتما قبل از انجام هرکاری در دیتابیس بک آپ بگیریدسوال من از مدیران اینه که آیا با وارد کردن اطلاعات به جدول ‘ps_product_lang’ در دیتابیس، کار تمومه و محصول ایجاد میشه ؟اگه اینجوریه که خودمون یه فایل جداگانه بنویسیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2012 در مورد ویژگیها و موارد دیگه هم اگه اطلاعی دارید ، بگیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2012 همچنان منتظر جواب هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2012 سلام مجددجدولهای لازم واسه ایجاد محصول رو پیدا کردمفقط واسه گذاشتن تصاویر راهنمایی کنید لطفااصلا همچین امکانی وجود داره که تصاویر رو خودمون ایمپورت کنیم و تصاویر بندانگشتی ایجاد بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .