aron1389 ارسال شده در آذر 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2011 سلام دوستان من گروه ایجاد می کنم مشکلی ندارم و به راحتی ایجاد میشه ولی میخوام محصول تعری کنم فیلد هارو پر می کنم دکمه save رو میزنم این پیغام رو بهم میده.the field link_rewrite is required at least in پارسي (Persian) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2011 یک اشکالی وجود داره اینه که کلمات کلیدی و url آشنا برای فارسی به صورت خودکار پر نمیشه. شما باید هنگام پر کردن محصول روی عبارت زیر کلیک کنید و url آشنا رو دستی وارد کنید. یک نام مرتبط با مصول که در لینک محصول نشون داده میشه:جهت بهبود رتبه محصول در موتورهای جستجو اینجا کلیک کنید (SEO) واکنش ها : scooex 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aron1389 ارسال شده در آذر 14، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2011 دوست عزیز منظورتون متوجه نشدم.روی کدوم عبارت کلیک کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در آذر 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2011 روی گزینه:جهت بهبود رتبه محصول در موتورهای جستجو اینجا کلیک کنید (SEO)کلیک کنید و ULR را به درستی وارد کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mah134 ارسال شده در شهریور 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2012 سلاممن وقتی می خواهم محصولی را تعریف کنم، هنگام آپلود فایل(محصول)و یا پر کردن گزینه های مربوط به تعداد کالا و...، بعد از چند ثانیه یکدفعه ارتباط قطع میشه و به صفحه خطایی می ره که نوشته !Aw,Snap باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2012 این خطا مربوط به کروم هست. کروم رو ارتقا بدید یا از مرورگر دیگه استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2012 بله درست شد.ممنونلطفاً برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید و پست اضافه نزنید.سپاس از همکاری شما واکنش ها : novinsystem93 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esayyah ارسال شده در اسفند 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2012 باسلام من وقتی یه محصولی روکه دانلودی هم هست اضافه میکنم بازدن دکمه ذخیره این پیام میادفیلد بازنویسی لینک لازم است حداقل در پارسي (Persianمشکل چیه؟باتشکر واکنش ها : novinsystem93 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2012 پست شماره 2 رو بخونید!!جالبه که در تاپیک هستید ولی نمیخونید و پست میدیددقت کنید تا اخطار دریافت نکنید. واکنش ها : novinsystem93 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .