aron1389 ارسال شده در آذر 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2011 سلام به دوستانمن قیمت رو میدم کنار قیمت به جای ریال این ﷼ رو نشون میده.ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2011 ممنون میشم از مشکلتون عکس بزارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2011 بله لطفا یک عکس بذارید تا مشکلتون رو بررسی کنیم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajad-tnt ارسال شده در آذر 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2011 ممنون میشم از مشکلتون عکس بزارید سلام.البته hidden جان سايت شما هم همين مشكل رو داره !مرورگر من FireFox 6.0.2 هست. عكس : http://uploadtak.com/images/d5zyei049zobqb0fjih9.jpg http://uploadtak.com/images/wi39gxlcq9a5yypsjl7c.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آذر 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2011 برای حل این مورد به تب پرداخت برید بعد به زیر تب واحد پولها حالا پایینش واحد پولها هست واحد ریال رو روی ویرایشش برید و در فیلد نماد: بنویسید ریال بعد ذخیره کنید تا درست بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2011 سجاد والا من با اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس چک میکنم این مشکل نیست که !!مرتضی عزیز من به این ادرسی که گفتی رفتم نماد ها روی ریال می باشد اما مثل اینکه تو بعضی مرورگرها مشکل داره جریان چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2011 این مشکل مربوط به ویندوز هست و هیچ ربطی به پرستا شاپ نداره. با این حال روشی که مرتضی جان گفتن رو امتحان کنید تا از حالت نماد خارج بشه و به صورت متنی در بیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2011 سجاد والا من با اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس چک میکنم این مشکل نیست که !!مرتضی عزیز من به این ادرسی که گفتی رفتم نماد ها روی ریال می باشد اما مثل اینکه تو بعضی مرورگرها مشکل داره جریان چیه مرتضی عزیز لطفا پیگیری کن من نمیدونم سایت منم مشکل داره یا خیر ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajad1441 ارسال شده در مهر 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2012 برای حل این مورد به تب پرداخت برید بعد به زیر تب واحد پولها حالا پایینش واحد پولها هست واحد ریال رو روی ویرایشش برید و در فیلد نماد: بنویسید ریال بعد ذخیره کنید تا درست بشه با تشكراز شما دوست عزيز من از اين راه حل استفاده كردم درمرورگر گوگل كروم درست شد همچين در اينترنت اكسپور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در اردیبهشت 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2013 این مربوط به همخوان نبودن فونتهای نصب شده در فونت پنل ویندوز و کش مرورگرهای شماست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2013 با سلام برای من اینطوری هست تنظیمات اما بازم خیلی ها تماس میگیرن قیمت ها به ریال هست یا تومان...البته برای خودم که ویندوز سون هست و مرورگر اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .