Rabinhood ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 سلاممیخوام یه پس زمینه برای فروشگاه بزارم (تصویر) که بصورت fix باشه و تمام صفحه رو بگیره، میشه راهنمایی بفرمایید که چه کاری باید انجام بدم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 اگر سی اس اس بلد باشید مشکلی نخواهید داشت http://www.w3schools.com/css/css_background.asp نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Rabinhood ارسال شده در دی 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 کاش یه طوری توضیح میدادید که آدمای ناشی مثاپل من هم بفهمن! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 داخل قالب داخل پوشه css داخل پوشه rtl فایل global.css رو باز کنید و همون چند سطر اول ( سطر 19 ) عبارت : background-color:#fff; رو به عبارت زیر تغییر بدین : background:url(../../img/bg.jpg) no-repeat top center fixed; عکس مورد نظرتون رو هم به اسم bg با فرمت jpg آماده کنید و داخل پوشه img موجود در پوشه قالب آپلود کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mragol ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 با سلامقالب من سبز و خاکستری سه ستونه هست فولدری به نام rtl در قالبم نبودچطوری میتونم پس زمینه قالبم رو عوض کنم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 خوب اینکه سادست و کاملا معلومه . از پوشه rtl ندارین تو همون پوشه css فایل global.css رو باز کنید و از راهنمایی که بالا گفتم استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .