jahromy ارسال شده در مرداد 13، 2021 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2021 با سلام وقت بخیر در بخش پیکربندی مدیریت پرستا خطای زیر نوشته شده خواستم ببینم چطور می توانم برطرف کنم؟ پارامترهای مورد نیاز لطفاً خطا (ها)ی زیر را رفع کنید بعضی از فایل های هسته پرستاشاپ در سرور شما از بین رفته است. (/themes/default-bootstrap/css/global.css) پارامترهای اختیاری تاييد در زمان باز شدن صفحه ایجاد/ویرایش کالا در کنسول inspect element هم این خطا را دریافت می کنم بنظر تاخیر طولانی مدت دکمه ذخیره ممکنه به این ربط داشته باشه حالا سوالم این هست این مشکل را چطور برطرف کنم؟؟ DevTools failed to load SourceMap: Could not load content for https://site/admin/themes/default/css/admin-theme.css.map: HTTP error: status code 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در مرداد 14، 2021 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2021 کسی از راه حل رفع این خطاها سر در نمیاره؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 15، 2021 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2021 فقط خطای اولتون مهمه. از فایل های اصلی پرستاشاپ (دقیقا هم نسخه با پرستاشاپ خودتون) فایل global.css رو از مسیر ذکر شده کپی کنید و در هاستتون در مسیری که ذکر شده قرار بدید احتمالا مشکلتون حل میشه. این احتمال هم وجود داره که مشکل از دسترسی (Permission) های فایل باشه (باید روی CHMOD 644 باشه) موردی که در Inspect میبینید اهمیت نداره و مربوط به توسعه دهنده هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .