دانوش ارسال شده در دی 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2012 عنوان خبر: معرفي نسخهي جديد پرستاشاپ، و راهنماي بهروزرسانيبرگردان بهفارسي: تيم پيکسل لينک خبر اصلي (بهزبان انگليسي) 1. معرفي نسخهي 1.4.9 پرستاشاپدر طول چند ماه گذشته، توسعهي هستهي پرستاشاپ ادامه داشته است تا جديدترين، سريعترين، بهينهترين و قابلاطمينانترين نسخهي پرستاشاپ (نسخهي 1.4.9) ارائه شود. بسياري از شما زمان زيادي را انتظار کشيدهايد تا اين جملات را بخوانيد... ديگر لازم نيست منتظر بمانيد: نسخهي 1.4.9 پرستاشاب نهاييشده و آمادهي استفاده است! بهآساني ميتوان به يک کليک از نسخههاي قديمي به اين نسخهي جديد بهروزرساني کرد. اينکار به شما اجازه ميدهد تا تمامي فايلهاي پرستاشاپ را به بانکاطلاعاتي جديد نسخهي 1.4.9 انتقال دهيد. اين بهروزرساني ظاهر و انسجام وبسايت فعلي تحت پرستاشاپ شما را حفظ ميکند، و امکانات جديدي ارائه مينمايد. بهروزرساني به نسخهي 1.4.9 نهتنها آسان است، بلکه باعث بالا رفتن سرعت کارکرد وبسايت فروش آنلاين شما خواهد شد. همه ميدانيم که سرعت جزئي اساسي در تجارت اينترنتي است. زمانهاي بارگذاري طولاني ممکن است باعث کمبازديدشدنکسب و کار آنلاين ميشود، درحالي که سرعت بارگذاري بالا باعث ميشود تا کسب و کار رونق بگيرد و کاربران بتوانند تجربهي بهتري در استفاده از وبسايت شما داشته باشند. کاربران پرستاشاپ بايد بدانند که اين نسخهي جديد، نسبت به نسخهي قبلي، به طور ميانگين 321% سريعتر است. اين افزايش سرعت نهتنها عملکرد وبسايت را سريعتر ميکند، بلکه باعث ميشود تا رضايت بازديدکنندگان، سود بيشتري را براي مديران کسبوکار بهارمغان بياورد. (زمان بارگذاري بر حسب ثانيه اندازهگيري شده است) نسخهي جديد 1.4.9 نهتنها سريعتر است، بلکه پايدارتر نيز هست. در طول چند ماه گذشته، تيم توسعهي پرستاشاپ 624بهينهسازي در اين نرمافزار انجام داده است. نمودار بالا تعداد گزارشهايي که در مورد نسخهي 1.4.8 و 1.5 دريافت شدهاند را در مقابل تعداد اصلاحاتي که در نسخههاي 1.4.9 (که در حال حاضر قابل دانلود است) و RC2 1.5 (که در حال آزمايش توسط برخي کاربران است) انجام گرفتهاند را نمايش ميدهد. همانطور که مشاهده ميکنيد، 379 گزارش دريافت شده بود، در حالي که توسعهدهندگان پرستاشاپ 626 مورد را حلنمودهاند. اين به اين معناست که مشکلاتي که در نسخههاي قبلي پرستاشاپ وجود داشت، حالا ديگر در کار شما تداخل ايجاد نخواهند کرد. هنگامي که اين نسخهي جديد نصب شود، عموم صاحبان کسبوکار و توسعهدهنگان پرستاشاپ ميتوانند بدون هيچ دغدغهاياز راهحلهاي کسبوکار اينترنتي ما استفاده کنند. نگاهي به نمودار زير بيندازيد و ببينيد که تعداد فراخانيهاي توابع PHP در اين نسخه، نسبت به نسخهي1.4.8.3 بسيار کاهش يافته است. اين بدين معناست که اين نسخهي جديد بسيار بهينهتر عمل ميکند. (فراخوانيهاي توابع PHP بر مبناي هر صفحه اندازهگيري شدهاند) توسعهدهنگان پرستاشاپ بهينگي Queryهاي SQL را نيز افزايش دادهاند تا کارکرد وبسايت شما سريعتر شود. همچنين، وبسايت شما ميتواند 10برابر ترافيک بيشتر را مديريت کند. براي اطلاعات بيشتر در مورد بهينهسازي Queryهاي SQL در اين نسخهي جديد، نمودار زير را ببينيد. (Queryهاي SQL بر مبناي هر صفحه اندازهگيري شدهاند) 2. تشکر ويژه از جامعهي توسعهدهندگان پرستاشاپ با اينکه ما مراتب تشکر خود را به توسعهدهندگان هستهي پرستاشاپ اعلام ميکنيم که بهترين نسخهي پرستاشاپ تا اين زمان را ممکن کردهاند، بايد تشکر ويژهاي نيز نسبت به جامعهي توسعهدهنگان پرستاشاپ ابراز نماييم. اين افراد در طول مدت اخير، همواره بازخوردها و پشتيباني مفيد خود را براي ما حفظ نمودهاند. بهطور خاص، ميبايست تشکرات ويژهاي خود را به 100 کاربر نمونهي پرستاشاپ در بخش گزارشهاي باگ اعلام نماييم. همانطور که مشاهده ميکنيد کاربراني مانند phrasespot، conny2500، jacky75، Rocky، mel62 Melinda، miromax.ua، maofree، Zeneth One، adamus007p، و angora، حمايت ويژهاي از ما داشتهاند. حمايت اين کاربران باعث شده است تا توسعهدهنگان ما بتوانند در زمان خود صرفهجويي کنند. همچنين ما دين زيادي به Oleacorner (Olivier Bonningues) داريم. او بود که در قسمت سبد خريد تحولات زيادي صورت داد تا اين قسمت براي همهي کاربران سريعتر باشد. 3. موارد بهبوديافتهي مهم در اين قسمت اين مقاله، بسياري از شما حتماً سؤال ميکنيد که چه ويژگيهاي ديگري به نسخهي 1.4.9 اضافه شده، که آن را بهتر از نسخههاي قبلي کردهاند. ليست تغييرات بسيار طولاني است، اما موارد کلي و مهم در اينجا ارائه شدهاند. کساني که علاقه دارند در مورد اين تغييرات بيشتر بدانند، ميتوانند لاگ تغييرات (CHANGELOG) نسخهي 1.4.9 را مشاهده کنند. الف. تعدادي از مهمترين موارد بهبوديافته عبارتند از: افزايش سرعت کارکرد بهاندازهي 321%نصاب بهبوديافتهي پوسته (Theme Installer)گزارش آمار فروش دقيقتر و با جزئيات بيشترجانمايي (Layout) بهبوديافتهي Front Office و Back Officeابزار بهبوديافتهي ورود CSV (که بهواسطهي يک پيام از کاربر تأييديه ميخواهد)بهجز موارد بالا، اين نسخهي جديد در موارد بيشماري بهبود يافته است تا تجربهي تجارت اينترنتي بهتري براي کاربران ايجاد شود. ب. تعدادي از موارد بهينهسازي عبارتند از:استفاده از تابع DEFINE() بهجاي Configuration::get() براي متغيرهاي سيستمپيادهسازي يک سيستم مخزنآفلاين (Caching System) قدرتمند در توابع سبد خريد مانندمتغيرهاي گلوبال موجود اکنون هر وقت ممکن باشند استفاده خواهند شد (مانند $cart)متراکمسازي برخي فايلهاي JavaScriptI/Oهاي کمتر ديسک (فراخوانيهاي بيمورد به file_exists() حذف شدهاند)مديريت حافظهي بهتر (با استفاده از “false” w/ ExecuteS هرگاه که امکانپذير باشد)انديسهاي جديد SQLفراخواني توابع کمتر قواعد (Rule) بهينهسازيشدهي .htaccess (Apache هنگامي که mod_filterها فعال نبودند و متراکمسازي gzip در “Tools > Generators” بود Crash ميکرد) توسعهدهندگان پرستاشاپ نسبت به سرويسدهي اينترنتي بهتر به کاربران اطمينان حاصل نمودهاند، و پس از توسعهدهي دقيق بر اساس بازخوردهاي جامعهي توسعهدهنگان، صاحبان کسبوکارهاي اينترنتي و مشتريان آنها، توابع بهبوديافتهي زير را ارائه ميدهند. ج. تعدادي از توابع بهبوديافته عبارتند از: Layered Navigation به يمن يک انديس جديد SQL که به جدول قيمتها اضافه شده است، 35% سريعتر بارگذاري ميشودجستجوهايي که از وبسرويس استفاده ميکنند محدود به 10 نتيجه نخواهند بودهنگام ايجاد شاخهبنديها از طريق وبسرويس تمامي تصاوير شاخهبنديها به صورت صحيح نمايش داده ميشوند(تمامي فرمتهاي تصويري)سيناپس (Synopsis) وبسرويس (براي هر عنصر) سريعتر نمايش داده ميشوداکنون ميتوان از طريق وبسرويس يک تأمينکننده را فعال و/يا غيرفعال نمودعنصر “Tax Rule Group” به وبسرويس اضافه شده است بهجز موارد ذکر شده، نسخهي 1.4.9 پرستاشاپ يک رديف جديد در داشبورد آمار نمايش ميدهد. صاحبان کسبوکار ميتوانند از Statsproducts براي درنظر گرفتن قيمتها و تخفيفهاي خاص استفاده کنند. کاربران ميتوانند هر شاخه را فيلتر کنند تا اطلاعات آماري مورد نياز را سريع و آسان بهدست آورند. آمار بهتر يعني استراتژيها و برنامههاي راهبردي بازاريابي بهتر، و برنامههاي راهبردي بازاريابي بهتر يعني سود بيشتر از فروشگاه اينترنتي شما. با استفاده از نسخهي جديد 1.4.9، مديريت آمار فروشگاه بسيار آسان است. بنابراين، نسخهي 1.4.9، گزينهاي عالي و قابلشخصيسازي براي يک کسبوکار اينترنتي است. ماژولهاي جديدي بهعنوان ويژگيهاي بومي به اين نسخهي جديد اضافه شدهاند. هريک از ماژولهاي زير امکانات بسياري ارائه ميکنند تا کاربران بتوانند از جديدترين فناوريهاي کسبوکار اينترنتي استفاده نمايند. د. ماژولهاي اضافهشدهي جديد به اين نسخه عبارتند از: JirafeAllied WalletKialaWexpayPrestaShop AssuranceMerchant Warehouseما همچنين، زمان زيادي را براي بهبود ماژولهاي موجود در سيستم سپري کردهايم تا کارکرد آنها بهتر شود. ه. بهينهسازيها ماژولهاي موجود عبارتند از: Cloudcache (پشتيباني از SSL. اين ماژول اکنون با تمپليتهاي قديمي از طريق Smarty سازگار است)Avalara (بهبودهايي اساسي انجام شده است)Twenga (بهبودهاي مهمي انجام نشدهاند، اما کارکرد ماژول بهينهتر شده است)Hipay (بهبودهاي اساسي)TNT (بهبودهاي اساسي)SoColissimo (بهبودهاي اساسي و اصلاح باگها)Shopping Flux (ماژول از نو نوشته شده و نسخهي 2 آن موجود است)PayPal (بهبودهاي اساسي و اصلاح باگها صورت گرفتهاند تا کارکرد ماژول بهبود يابد)Paysafecard (بهبودهاي جزئي)Trusted Shops (بهبودهاي جزئي)Mondial Relay (بهبودهاي اساسي و اصلاح باگها) ماژولهاي همکاران پرستاشاپدر اين نسخهي جديد بهتر از نسخههاي قبلي کار ميکنند تا کاربران بتوانند ظاهر، حس و حال و کارکرد کسبوکار اينترنتي خود را بهدلخواه خود تغيير دهند. 4. بهروزرساني به نسخهي 1.4.9 ممکن است بسياري از شما در اين قسمت مقاله سؤال کنيد که چگونه بايد به اين نسخهي جديد بهروزرساني کنيد تا از امکانات و پيشرفتهاي چشمگير آن استفاده نماييد. فقط کافيست از راهنماي زير استفاده کنيد تا در طول چند دقيقه اين بهروزرساني را انجام دهيد. (لطفاً توجه کنيد که با اينکه ما بهطور کامل از کارکرد و بهينگي ماژول بهروزرساني با يک کليک (1-Click Upgrade Module) پشتيباني ميکنيم، توصيه ميشود که از بانکاطلاعاتي و فايلهاي خود قبل از شروع فرآيند بهروزرساني نسخهي پشتيبان (Backup) تهيه کنيد. در صورتي که در مورد اينکار اطلاعات کافي نداريد، لطفاً به سرويس ميزباني وب خود رجوع کنيد.) در Back Office پرستاشاپ وارد شويد (لاگاين کنيد)به بازارچهي نرمافزارهاي پرستاشاپ (Add-ons Store) برويد و “1-Click Upgrade” را جستجو کنيد ماژول 1-Click Upgrade را دانلود کنيدبه برگهي (Tab) ماژولها برويد و روي گزينهي “Add a module from my computer” (اضافهکردن يک ماژول از روي کامپيوتر) کليک کنيد روي “Browse” کنار “Module file” (فايل ماژول) کليک کنيد و ماژول 1-Click Upgrade را که دانلود نمودهايد، انتخاب کنيددر صورتي ماژول بهدرستي نصب شود، يک کادر سبزرنگ در بالاي Back Office شما نمايش داده خواهد شداکنون لازم است که شما فروشگاه خود را از طريق انتخاب گزينهي “No” در برگهي (Tab) تنظيمات (Preferences) در کنار Enable Shop (فعالبودن فروشگاه)، غيرفعال کنيد.به برگهي (Tab) ماژولها برويد و “1-Click Upgrade” را جستجو کنيد. پس از يافتن ماژول، بايد آنرا نصب کنيد.اکنون لازم است تا از صحت تنظيمات ماژول اطمينان حاصل نماييد. اينکار با انتخاب گزينهي “Configure” (تنظيمات) پس از نصب ماژول امکانپذير است.در ميان تنظيمات و انتخابها به اواخر صفحه برويد تا از آمادهبودن فروشگاه براي بهروزرساني مطمئن شويد. شما بايد تمامي پيشنيازهاي ليستشده را داشته باشيد. پس از اتمام بررسي و انتخاب تنظيمات، و اطمينان از داشتن تمامي پيشنيازها، حتماً قبل از شروع بهروزرساني روي Save (ذخيره) کيک کنيد. اين مسئله حياتي است.پس از ذخيرهي تنظيمات، گزينهي “Upgrade PrestaShop now (بهروزرساني پرستاشاپ) را انتخاب نماييد. اينکار منجر به دانلودآخرين نسخهي پرستاشاپ (نسخهي 1.4.9) و شروع فرآيند بهروزرساني ميشود.بهروزرساني ممکن است مدتي طول بکشد، پس لطفاً صبور باشيد. تمامي جزيئات بهروزرساني در يک لاگ (تصوير زير) نمايش داده خواهد شد.هنگامي که فرآيند کامل شود، فروشگاه شما تحت نسخهي 1.4.9 پرستاشاپ خواهد بود. [سپس برای استفاده از قابلیت های بومی 1.4.9 پرستا شاپ باید فایل 4 مگابایتی ارایه شده توسط انجمن پشتیبانی پرستا شاپ را دانلود کرده و روی روت فروشگاه از حالت فشرده خارج کنید تا بومی سازی ها و راست چین شدن بخش مدیریت را شاهد باشید.] تمامي اعضاي تيم پرستاشاپ به جامعهي پرستاشاپ اطمينان ميدهند که با بهروزرساني به نسخهي 1.4.9 يکپارچگي فايلها، ماژولها و جانمايي (Layout) فروشگاه شما حفظ خواهد شد. پس از کاملشدن بهروزرساني، مطئمن شود که فروشگاه خود را فعال نمودهايد. اينکار از طريق برگهي (Tab) تنظيمات (Preferences) امکانپذير است. در غير اينصورت وبسايت شما آفلاين خواهد بود. هنگامي که فروشگاه شما فعال شود، ميتوانيد از ويژگيهاي عالي نسخهي 1.4.9 استفاده کنيد. بلافاصله پس از نصب اين نسخه، تفاوت کارکرد را حس خواهيد کرد؛ و در طول چند ماه، متوجه بهبودها و پيشرفتهاي مختلف خواهيد شد که در اثر بيشتر شدن رضايت مشتريان و سود بيشتر بهدست خواهند آمد. همين حالا با دانلود و نصب نسخهي 1.4.9 پرستاشاپ ، ويژگيهاي جديد و کارکرد عالي آن را تجربه کنيد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2012 نکات مهم: تا قرار گرفتن نسخه بومی در سایت از ماژول موجود در سایت addons و مطابق آموزش بالا عمل کنید.نسخه موجود ماژول ارتقا در نسخه های 1.4.6 به بالا به روز شده و به هیچ عنوان از آن ماژول استفاده نکنید. حتی ماژول موجود در نسخه 1.4.9 هم دارای باگ بود که بعد از انتشار برطرف شده.بعد از ارتقا باید فایل 4 مگابایتی موجود در صفحه دانلود انجمن را به پوشه روت منتقل کرده و از حالت فشرده خارج کنید تا جایگزین شود. در غیر این صورت پرستاشاپ شما بومی نخواهد شد.قالب های غیر از قالب پیش فرض باید نام ماه ها را فقط در بخش کاربری و از بخش ترجمه قالب خود به ماه های شمسی تغییر دهند.نسخه های قبل از 1.4.6.2 حتمن بررسی کنند که بعد از ارتقا فارسی زبان راست چین هست. (ابزارها - زبان ها)برای ارتقای نسخه 1.3 این روش توصیه نمی شود.اگر از قالب پیش فرض استفاده می کنید ولی آن را تغییر دادید باید یک پشتیبان از قالب تهیه کرده و بعد از به روز کردن آن را جایگزین کنید. ضمن این که گزینه ای برای حفظ قالب در ماژول وجود داردماژول ارتقا بومی شده و به زودی همینجا قرار داده می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در دی 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2012 با سلامممنون از تمامی تلاشهای دوستان در انجمن پشتیبان بخصوص جناب دانوش عزیز و آقای ذاکریانمیشه لطفا بفرمایید برای نسخه های بومی همین اتفاق امکان پذیر هست؟آیا اگر قالب پیشفرض کمی تغییرات داشته باشه آسیبی به فروشگاه وارد نمیشه؟آیا بدون نگرانی این کار رو انجام بدم؟من از نسخه 1.4.6.2 استفاده می کنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdforoosh4878 ارسال شده در دی 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2012 سلام ممنون از پشتیبانی خوب شما من اپدیت رو انجام دادم ولی هم پنل میدیریت و هم خود سایت چپ چین شده یعنی همه چیز هایی که قبل از اپدیت سمت راست بوده رفت چپ و اون هایی که سمت چپ بودن رفتن راست میتونین راهنماییم کنید که مشکلم حل بشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2012 و اينكه ماژول 1-Click Upgrade به طور پيش فرض در پرستا نسخه 1.4.6 به بالا تا جايي كه مي دونم موجوده و نيازي به دانلودش در سايت معرفي شده نداريد و تنها كافيه نصبش كنيد سلام Autoupgrade module v0.2.2 در 1.4.6.2 وجود دارد آیا همین کار رو انجام میده ؟فکر میکنم فرق دارهتو این ماژول فقط 1.5.1 رو میشه انتخاب کرداگه ممکنه لینک ماژول one click upgrade رو قرار بدیددر ضمن آخرین نسخه موجود در حال حاضر 1.5.1 هست . فکر کنم این ماژول هم مشکل انتخاب 1.4.9 رو داشته باشهکسی امتحان کرده ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2012 به پست شماره 2 مراجعه کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2012 پس تا قرار گرفتن ماژول ارتقا باید صبر کنیمدر مورد نحوه ی انتخاب نسخه 1.4.9 هم توضیح بدید . چون اینطور که پیداست این ماژول بصورت خودکار آخرین نسخه رو شناسایی میکنه (1.5.1)ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2012 اگر آخرین نسخه ماژول ارتقا رو داشته باشید احتمالا آخرین نسخه رو 1.4.9 نمایش میده.برای تشخیص نسخه درست کافی است در حالت پیشرفته ماژول را روی حالت minor تنظیم کنید.در ضمن فراموش نکنید که در بسته 4 مگابایتی یک پوشه به نام admin وجود دارد که باید محتویات آن را به adminXXX خود منتقل کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در دی 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2012 با سلاممن هنگام ارتقا موارد زیر رو در پیکربندی ماژول مشاهده می کنم آیا ارتقا بدم یا خیر؟ http://www.organicshop24.ir/img/eror.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2012 اگر مربوط به قالب هستند فایل های قالبتون رو کپی بگیرید و نگه دارید.اگر شخصی سازی ندارید به طور مثال فرم ثبت نام رو کم نکردید می تونید ارتقا بدید و نگرانی نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در دی 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 سلاممن نسخه 1.4.6.2 را به 1.4.9.0 ارتقا دادم. ولی متاسفانه برخی ماژولها و از جمله ماژول multi blockatoh که امکان تبلیغات در همه جای سات رو می داد نشان داده نمیشه.لطفا در خصوص ماژول ها بررسی بفرمایید.organicshop24.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 ماژول ها غیرفعال شدند. فعال کنید درست میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در دی 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 ماژولها فعال هستندولی نمایش داده نمیشن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 موقعیت ماژول رو بررسی کنید. توجه کنید اگر ماژول مهمی نیست که دیتابیس داشته باشه میتونید بازنشانی کنید.اگر ماژول دیتابیس و پیکربندی مهم داره به هیچ عنوان بازنشانی نکنید چون تمام اطلاعات آن از بین خواهد رفت.برای حل این موارد باید از دیتابیس ماژول کپی بگیرید و بعد ماژول رو بازنشانی کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در دی 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2012 دانوش جان من روی ورژن 1.4.6.2 ارور زیر رو دریافت میکنم:Javascript error (parseJSON) detected for action "upgradeNow".Starting restoration... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 11، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2012 اول مطمئن باش که آخرین نسخه رو داری. اگر داری با یه مرورگر دیگه تست کن و اگه نشد باید ببینی هاستت مشکلی با ای جکس نداشته باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در دی 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 دانوش هر سه تاش اکیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 با استفاده از راهی که اینجا گفته (پست شماره 10) خطاها رو ببین http://www.prestashop.com/forums/index.php?/topic/192406-cant-auto-upgrade-any-version-same-error-every-time/page__view__findpost__p__958469 در راه دوم که همونجا هم گفته شده فایل ها رو دستی به هاست ببر و در پوشه گفته شده بریز و دوباره امتحان کن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در دی 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2012 یه مشکلی که من بعد از ارتقاء دارم اینه که نمی تونم تو بخش تصاویر محصول، فایل zip آپلود کنم. پیغام زیر و میده : فرمت تصویر شناخته نشد ، فرمت های مجاز عبارتند از : gif , jpg , png برای حل این مشکل برید به شاخه admin/tabs و فایل AdminProducts.php و با ادیتور باز کنید و خطوط زیر و از توش پاک کنید. بک آپ از فایل مورد نظر یادتون نره. فکر میکنم خط 1033 باشه این کدها : if (!isPicture(array('tmp_name' => $subdir.$file, 'type' => $type))){$image->delete();throw new Exception(Tools::displayError('Image format not recognized, allowed formats are: .gif, .jpg, .png'));} لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tabgol ارسال شده در دی 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2012 دو تا سوال من که می خواهماز صفر نصب کنم کدام را نصب کنم که کاملا تست و مشکلش بر طرف شده دوما ایا اگر 149 را نصب کنیمکه کردم هیجمحصولی جیده نشده است و ایا باید فایل 4 مگی را هم در ساب دامن اب کنم ؟ من در لوکال ساب درست کردم و همه را ریختم انجا ایااین نسخه همبا ie la;g nhvi? در پستی هم سوال کردم متاسافه مشکل بر طرف نشد در صفحه که دیتابیس اطلاعاتش را می دهیمقبول می کند ولی صفحه بعد را نمیرود چه کار کینم؟ من رفتم اینستال را پاک کردم ادمین اسمش را عوض کردم . با چه برم مدیریت ؟ لطفا راهنمایی کنید قبول می کنیددر اینستال تمام نسخه ها یه جور هایی مشکل دارند ؟دو تا سوال من که می خواهماز صفر نصب کنم کدام را نصب کنم که کاملا تست و مشکلش بر طرف شده دوما ایا اگر 149 را نصب کنیمکه کردم هیجمحصولی جیده نشده است و ایا باید فایل 4 مگی را هم در ساب دامن اب کنم ؟ من در لوکال ساب درست کردم و همه را ریختم انجا ایااین نسخه هم با ie? م شکل داره؟ در جای دیگر مشکل را سوال کردم جوابینشد من درمرحله دوم نصب انقسمت که اطلاعات دیتابیس را میخواهد دادم قبول هم کرد ولی نرفت صفحه بعد امدم فایل اینستال را پاک کردم . اسم ادمین هم عوض کردم فروشگاه امد بالا . حالا مشکل یوزو پس ورود به مدیریتاست حتی وقتیفر اموشی رمز ایمیلی که در صفحه اطلاعات دیتابیس را هم می دهم با ارور می ده و قبول نمیکنه ؟ یوزرو پسورد چی کار کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2012 جناب tabgol لطفا وقتی در انجمن پستی ارسال میکنید یکمی وقت بذارین و با آرامش و دقت بیشتری تایپ کنیدالان من به جای نوشتن جواب برای سوالات شما باید زور بزنم تا بفهمم شما منظورتون چی بوده یا چه چیزی نوشتین .اینجوری هیچ کس جواب شما رو نمیده ، چون نمیتونه بفهمه که چی نوشتین . همه کلمات چسبیده به هم نوشته شده و همچنین جمله بندی هم درست نیست.شما هم مثل من از منطقه شمال غرب کشور هستین ولی با یکم دقت و آرامش میتونید بهتر و زیباتر سوالات خودتون رو تایپ کنید . این جمله رو معنا کنید که منظورتون چی بوده :دوما ایا اگر 149 را نصب کنیمکه کردم هیجمحصولی جیده نشده است و ایا باید فایل ضمنا الان هیچکدام از نسخه ها اینستالرشون مشکلی نداره . تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 نسخه جدید هیچ مشکلی در نصب نداردنسخه های قبلی هم فقط مشکل کوچکی داشتند که مهم نبود.شما هنوز به مرحله اطلاعات فروشگاه نرسیدید پس نصب ناقص هست و نمیشه وارد سایت شدنصب رو انگلیسی هم میتونید امتحان کنیدموفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tabgol ارسال شده در دی 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 سلام اقا من کلید اسکب مشکل داره ان ها را با پی سی تاب کرده بودم ببیخشد مشکل از کیبرد است فاصله را نمی ندازدمشکل را ساده تر از این نمی دانم چه طور بگمدرسروی که قبلا نسخه از این فروشگاه را نصب کده بودم مشکلی نداشت امدم .1.4.9 را نصب کردم مراحل نصب کامل امد تا انجای که اطلاعات دیتابیس را می خواهد ( در انجمن دو نفر دیگر هم همین مشکل مشابهی راداشتند اما جوابی نیامده ) تمام اطلاعات دیتابیس را وارد کردم قبول دیتابیس هممی سازه ولی مرحله بعد نمی ره . حالا می یام کلید بعدی که در پایین صفحه نصب است را می زنم . اخطار می ده _هم اکنون یک پایگاه دادهی پرستا شاپ وجود دارد، لطفا آن را حذف نموده یا پیشوند را تغییر دهید.بعدش امدم اسم ادمین را عوض کردم و فایل INSTALL را پاک کرده فروشگاه بالا امد ولی مشکل اینه الان مدیریت نمی ره چرا ؟ جون ان صفحه که من بایداطلاعات ادمین را می دادم را نیاورد و در صفحه نصب قسمت اطلاعات دیتابیس گیر می کنه و دیگه نمی ره بارها تست کردم حتی در دو تا سرور = من ساب دامن درست کردم و در لوکال نصب میکنم در صورت امکان راهنمایی کنید و یا کدام نسخه بدون مشکل کامل فارسی شده را معرفی کنید من نصب کنم . متاسفانه 3 باراز galina سوال کردم که نسخه فروشگاهش جیه جواب نداد چون تنها نسخه ای است که دیدم با IE مشکل نداره زیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 سلام به همهمیشه یه توضیحی در مورد این بدید ( و ربطش به ssl ) مطالب کاربردی! سرعت و تبدیلها را با سادهترین روش بهینه کنید.CloudCashe در عرض چند دقیقه سایت شما را از طریق شبکهی تحویل محتوای state-of-the-art قدرتمند میکند. همینک با استفاده از کد «presta25» مشترک شوید و 25 درصد تخفیف ویژه در ماه برای هر بستهی دردسترس دریافت کنید. > برای دانلود ماژول CloudCache برای پرستاشاپ اینجا کلیک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 ربطی به ssl ندارهدر این مورد تحقیق کنید تا به جواب برسید:Content Delivery Network (CDN). لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده