member99 ارسال شده در دی 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 سلام دوستان / یه اسلایدر Nivo پیدا کردم که با خیلی از ورژن های پرستا سازگار هست / حرفه ای هم هست / فکر هم نمی کنم نیاز به ترجمه داشته باشه / ضمن اینکه فکر نکنم قبلا کسی این ماژول را تو انجمن گذاشته باشهمشاهده دمو فایل پیوست را دانلود کنید.minicslider-v2.0.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 سلام دوستان / یه اسلایدر Nivo پیدا کردم که با خیلی از ورژن های پرستا سازگار هست / حرفه ای هم هست / فکر هم نمی کنم نیاز به ترجمه داشته باشه / ضمن اینکه فکر نکنم قبلا کسی این ماژول را تو انجمن گذاشته باشهمشاهده دمو فایل پیوست را دانلود کنید. سلام و درودتشکر از اینکه وقت میزارید برای دیگر کاربران و ماژول و قالب و .... به درد بخور و زیبا رو به دیگر دوستان عزیز قرار میدیدمن نصب کردم خیلی زیبا هست اما زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنه تکست ماژول که زبان فارسی می باشد رو به صورت علامت سوال ؟؟؟؟ نمایش میده...از اساتید گرام خواهشمندم مشکلشو رفع کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 من نصب کردم ولی با فارسی مشکلی نداشت (البته لوکال)این اسلایدر قبلا تو انجمن معرفی شده بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در دی 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2012 من ترجمه اش كردم و متن ها رو توي فايل fa.php جايگزين كردم ولي عمل نميكنه. مشكل چيه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .