prestabaz ارسال شده در دی 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 درود این بخش "دریافت پیشنهادات ویژه همکاران ما" که تو فرم ثبت نام هست کاربردش چیه یه مقدار گنگه ؟ مشتری این و تیک بزنه چه سودی داره براش ؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 تا اونجایی که من میدونم هیچیاین گزینه رو برای این گذاشتن که شما بدونی کدوم کاربرا میخوان تبلیغات شما رو دریافت کنن و کدوم نمیخوانیعنی تیک زدن این اجازه رو به شما میده که واسه افراد ایمیل های تبلیغاتی ارسال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 ولی من فکر میکنم کاربرد دیگه ای داره جسارتا (البته تو ایران نه)مثلا من زمانی که با یه شرکت تو دبی کار میکردم که نمایندگی چند شرکت دیگه رو داشت ، ایمیل هایی از اون شرکتهای دیگه برام میومد که مثلا پیشنهاد خرید 200 دستگاه لب تاب فلان مارک بود و من اگه میخواستم از نمایندگیشون تهیه میکردمالبته این فقط یه حدسه ، اطلاع دقیق ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lvl3hdi ارسال شده در دی 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 چجوری میشه کلا این گزینه رو حذف کرد ؟ با حذف {l s='Receive special offers from our partners'} یا راه دیگه ای داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در دی 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 چجوری میشه کلا این گزینه رو حذف کرد ؟ با حذف {l s='Receive special offers from our partners'} یا راه دیگه ای داره ؟ ظاهرا بهترین راهش همینه یه راه دیگه ش هم غیر فعال کردن ماژول بلوک خبرنامه هستش که با این کار عملا قسمت خبرنامه هم غیرفعال میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .