dvdforoosh4878 ارسال شده در بهمن 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 سلام دوستان من میخواستم لایو زیلا رو نصب کنم دیددم خیلی دردسر داره و بلد نیستم اینجا سرچ کردم فقط این اموزش رو پیدا کردم : نصب لایو زیلا از اموزشی که توی پست سوم بود استفاده کردم ولی در قسمت زیر گیری کردم و ارور پایین رو بهم داد پنجره ای با نام data manamentgeباز میشه که توی قسمت ها SHOW SQL DUMPکلیک میکنی و نوشته های مربوطه را کپی میکنی و وارد phpmyadmin سایتت میشیو یک دیتابیس میسازی در قسمت sql queryوارد میکنی و گزینه go را میزنی . [/]SQL query:CREATE TABLE `images` ([/font`id` INT UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0',`button_type` VARCHAR( 32 ) COLLATE utf8_bin NOT NULL DEFAULT '',`image_type` VARCHAR( 32 ) COLLATE utf8_bin NOT NULL DEFAULT '',`online` TINYINT( 1 ) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0',`data` LONGTEXT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_bin NOT NULL ,PRIMARY KEY ( `id` , `button_type` , `image_type` , `online` )) ENGINE = MYISAM CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_bin; MySQL said: #1050 - Table 'images' already exists اگه کسی میتونه کمک کنه مشکلم رو حل کنم و اگر کسی میتونه 1اموزش کامل تصویری یا متنی قرار بده که همه دوستان استفاده کنن حتما افرادی مثل بنده هستم که با نصب این ماژول مشکل دارن ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 خوب این داره میگه که این جدول موجوده و نمیشه دوباره ساختشاگه مطمئنی که جدولی به اسم image تو سایتت استفاده دیگه ای نداره ، اونو پاک کن و بعدش این کد رو اجرا کن یا اگه هم جدول خالیه میتونی کد زیر رو اضافه کنی به جای CREATE TABLE بنویس CREATE TABLE IF NOT EXIST نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdforoosh4878 ارسال شده در بهمن 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 خوب این داره میگه که این جدول موجوده و نمیشه دوباره ساختشاگه مطمئنی که جدولی به اسم image تو سایتت استفاده دیگه ای نداره ، اونو پاک کن و بعدش این کد رو اجرا کن یا اگه هم جدول خالیه میتونی کد زیر رو اضافه کنی به جای CREATE TABLE بنویس CREATE TABLE IF NOT EXISTراستش من اصلا نمیدونم جدول چی هستش تا این که بدونم استفاده شده یا نه لطفا راه حل ساده بگین تا بتونم مشکلم رو حل کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 اگر بلد نیستید پیشنهاد میکنم به هیچ وجه به دیتابیستون دست نزنید و از سرویس دهنده هاستتون بخواین این کار رو براتون بکنن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdforoosh4878 ارسال شده در بهمن 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 اگر بلد نیستید پیشنهاد میکنم به هیچ وجه به دیتابیستون دست نزنید و از سرویس دهنده هاستتون بخواین این کار رو براتون بکنن موفق باشید بعید میدونم اون ها برای ما وقت بزارن کسی طریقه نصب این ماژول رو به ما توضیح نمیده؟واقعا اینقد نصبش سخت هستش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 گفتم که عزیزمبه جای CREATE TABLE بنویس CREATE TABLE IF NOT EXIST مشکل این قسمت برطرف میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 چرا دوست عزیز شما درخواست بدید اگر از جای معتبری خریده باشید حتما رسیدگی میکنن. الان مشکل شما طریقه نصب نیست. من فکر میکنم قبلا یه بار اینو نصب کردید حالا دیتابیسششو نمیتونه دوباره ایجاد کنهواسه رفع مشکلتون از سرویس دهنده کمک بخواین وگرنه آموزش نصب که همونیه که تو انجمن توضیح داده شده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 اگه مشکلاتت زیاده، به نظر من بسته پشتیبانی در بازارچه رو خریداری کن و خیال خودتو راحت کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در بهمن 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 سلام دوستان من میخواستم لایو زیلا رو نصب کنم دیددم خیلی دردسر داره و بلد نیستم اینجا سرچ کردم فقط این اموزش رو پیدا کردم : نصب لایو زیلا از اموزشی که توی پست سوم بود استفاده کردم ولی در قسمت زیر گیری کردم و ارور پایین رو بهم داد پنجره ای با نام data manamentgeباز میشه که توی قسمت ها SHOW SQL DUMPکلیک میکنی و نوشته های مربوطه را کپی میکنی و وارد phpmyadmin سایتت میشیو یک دیتابیس میسازی در قسمت sql queryوارد میکنی و گزینه go را میزنی . [/]SQL query:CREATE TABLE `images` ([/font`id` INT UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0'' date=`button_type` VARCHAR( 32 ) COLLATE utf8_bin NOT NULL DEFAULT '',`image_type` VARCHAR( 32 ) COLLATE utf8_bin NOT NULL DEFAULT '',`online` TINYINT( 1 ) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0',`data` LONGTEXT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_bin NOT NULL ,PRIMARY KEY ( `id` , `button_type` , `image_type` , `online` )) ENGINE = MYISAM CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_bin; MySQL said: #1050 - Table 'images' already exists اگه کسی میتونه کمک کنه مشکلم رو حل کنم و اگر کسی میتونه 1اموزش کامل تصویری یا متنی قرار بده که همه دوستان استفاده کنن حتما افرادی مثل بنده هستم که با نصب این ماژول مشکل دارن ممنونمن اموزش تصویری رو در پست اصلی و لینک بالایی که دادی کامل کردم میتونی از براحتی این کارو انجام بدی اگر مشکل داشتی بگو کمکت کنمhttp://presta-shop.ir/forum/Thread-726-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D9%84%D8%A7?pid=13883#pid13883 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdforoosh4878 ارسال شده در بهمن 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 من اموزش تصویری رو در پست اصلی و لینک بالایی که دادی کامل کردم میتونی از براحتی این کارو انجام بدی اگر مشکل داشتی بگو کمکت کنم بنده هنوزهم مشکل دارم البته این مشکل فکر کنم کوچیک باشه. عکس هاش رو قرار میدم اگه میشه راهنماییم کنید http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1...532282.jpg http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1...564206.jpg عکس ها رو نگاه کنید فقط گیر همین ارور هستم ممنون میشم کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rabicenter ارسال شده در شهریور 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2016 سلام من کل کاراش رو کردم و دیتابیس رو هم ساختم و فایل ها رو هم کپی کردم الان وقتی کی گزینه : http://s6.picofile.com/file/8255649676/2016_06_13_18_35_26.jpg رو میزنم و میخوام ادامه مراحل نصب رو برم ارور میده و این عکس رو نشون میده : http://s6.picofile.com/file/8255649700/2016_06_13_18_31_46.jpg الان باید چکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .