farhad ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 سلام تاپیک قبلیم که 20 دقیقه پیش ارسال کردم پاک شد خودمم نمیدونم چرا !!! چجوری باید برای کالا قیمت گذاشت تو قسمت ارسال محصول قیمت رو میزارم ولی بازم 0 میشه لطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 سلام تاپیک قبلیم که 20 دقیقه پیش ارسال کردم پاک شد خودمم نمیدونم چرا !!! چجوری باید برای کالا قیمت گذاشت تو قسمت ارسال محصول قیمت رو میزارم ولی بازم 0 میشه لطفا کمک کنیددوست عزیز ابتدا جستجو کنید در انجمن بعد پست بزنید . اگه هر عضو انجمن بیاد و واسه مشکلاتی که داره تاپیک بزنه اون وقت انجمن پر میشه از ضدها تاپیک یک شکل و تکراری که همه رو گیج میکنه .البته من پستتون رو پاک نکردم ، یکی از مدیران دیگه پاک کرده . در مورد صفر نمایش دادن قیمت :برین به بخش پرداخت/واحد پولروی تومان کلیک کنید و نرخ تبدیل رو به 1 تغییر بدین . برای ریال هم همینکارو بکنین.و اینکه قبل از ارسال پست بعدی لطفا از جستجوی انجمن که امکانات خوبی داره استفاده کنید . اگه جستجو تو عنوان تاپیک ها نتیجه نداد تو متن ارسال ها جستجو کنید . کلی امکانات داره قسمت جستجو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad ارسال شده در بهمن 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 مرسی درست شد دوتا صفر بعد نقطه رو چجوری باید از بین ببرم ؟؟ 40,000.00 تومانیه مشکل دیگه بوجود اومده وقتی تومان رو به ریال تبدیل میکنم مثلا به جای اینکه 4000 تومان بشه 40000 ریال میشه 4000 ریال اینو چجوری باید درست کنم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 از یک واحد پول تو فروشگاهتون توصیه میکنم استفاده کنید . اگه میخواین از دو واحد پول استفاده کنید . کافیه نرخ تبدیل اون واحدی که پیشفرض استفاده میکنید رو 1 بزنید .مثلا اگه از تومان به عنوان پیشرفض استفاده میکنید و زمانی که محصولی وارد میکنید به تومان وارد کرده اید ، تومان رو 1 و ریال رو 10 تنظیم کنید .اگه از ریال به عنوان پیشفرض استفاده میکنید : تومان رو 0.1 و ریال رو 1 تنظیم کنید . دو تا صفر هم همه چی مشخصه اگه دقت کنید . تو همون تنظیمات واحد پول نمایش اعشار رو غیرفعال کنید تو پیکربندی هر واحد پول . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .