mta.sce ارسال شده در بهمن 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2012 سلام دوستانآیا من باید تو تنظیمات مدیریتی سایت کاره خاصی انجام بدم که تو جستجوی گوگل نتیجه بهتری داشته باشم؟مثلا جایی که کلمات کلیدی برای جستجو رو معرفی کنم یا تنظیمه دیگه ای؟ مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در بهمن 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2012 تو ماژولها نقشه گوگل رو بسازیدکلمات کلیدیتوی تنظیمات ساختن روبوت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2012 مهم ترین قسمت در کنار نقشه ی گوگل که دوستمون بهش اشاره کردن نوشتن اصولی کلمات کلیدی و توضیحات متا در هنگام اضافه کردن یه محصول جدیدهدقت کنید که این بخش ها رو به هیچ وجه غیر اصولی پر نکنید. بعضی ها فکر میکنن همه ی متنشون رو باید بیارن توی این قسمت کپی کنن! اسمش روشه کلمات و توضیحات کلیدی! یعنی مهم ترین قسمت ها که کاربران ممکنه اون ها رو سرچ کنن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در بهمن 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2012 البته ظاهرا تو الگوریتم جدید گوگل دیگه کلمات کلیدی تاثیری نداره ولی میتونید از سایتهای آموزش سئو هم کمک بگیرید من کلمات کلیدی رو از داخل صفحاتم حذف کردم و ورودی خوبی هم از گوگل دارم و رتبه های خوبی هم در جستجو دارمالبته کارهای که دوستان گفتند رو هم انجام دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2012 سعید جان بخش سئو محصولات فقط شامل کلمات کلیدی نیست. توضیحات متا و عنوان متا هم مهم هستند. نمیدونم آیا واقعا گوگل کلمات کلیدی رو از سئو حذف کرده یا خیر. اگر این طور باشه که کاملا روش های سئو متفاوت خواهند شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در بهمن 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2012 کلمات کلیدی که سه سال هست از الگوریتم گوگل حذف شدهدر حال حاضر بعد از الگوریتم های جدید گوگل یعنی پاندا و پنگوئن تمرکز گوگل بر روی محتوای سایت هستبه طور خلاصه گوگل با سرعت داره به سمتی حرکت میکنه که سایت هایی که برای ماشین طراحی شدند حذف و سایت هایی که کاربر پسند و پرمحتوا هستند در جستجوها بالاتر ظاهر بشن یعنی شما نباید سایتتون رو طوری طراحی کنید که برای گوگل جذاب باشه بلکه باید برای انسان طراحی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .