ksharifi ارسال شده در مرداد 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2013 آقا درست شد دمت گرم، فقط کدوم از این تنظیمات باید سر جاش بمونه کدوم رو بردارم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2013 آقا درست شد دمت گرم، فقط کدوم از این تنظیمات باید سر جاش بمونه کدوم رو بردارم ؟بقیه که انجام دادین برای بهینه سازی بود که گفتم انجام بدین ( کامپایل اجباری رو به حالت قبل بازگردونید + کش رو هم روشن کنید زیر همون کامپایل اجباری ) بقیه رو بذارین بمونه هر چی هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbsmt ارسال شده در شهریور 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2013 سلاممن امروز قالب دارچینا 2 رو روی سایتم نصب کردم ولی چند تا مشکل به وجود اومده که نمی دونم دلیلش چیهآدرس سایت : http://www.royas.ir1- محل قرارگیری آیکون های بالای صفحه (تماس ، نقشه ، نشانه گذاری) ایراد داره و با دموی این قالب که در بازارچه هست فرق می کنه2- محل قرارگیری پنل سبد خرید به جای اینکه بالای جستجو باشه ، اومده زیر اون3- به منوی افقی بالا یک گزینه به اسم home اضافه شده که در ماژول منوی افقی وجود نداره4- علیرغم نصب ماژول محصولات جدید در صفحه اصلی ، همچنان پیغام no new product نشون داده میشه (این مورد رو در زمانی که یک محصول جدید هم ایجاد کردم دیدم).5- فوتر سایت به طور صحیح نمایش داده نمیشه لطفاً من رو راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2013 کامپایل اجباری روشن بشه . اصلا درست نصب نشده قالب . باید قالب رو از طریق ماژول import/export theme ایمپورت میکردین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbsmt ارسال شده در شهریور 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2013 بهمن عزیز خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتمشکلم حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در مهر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2013 چرا توی این انجمن کسی تحمل نداره؟من اینجا یه سوالی پرسیدم آقای بهمن هم جواب من رو داد و من هم جواب ایشون رو. چرا مدیران محترم تحمل یه حرف کوچیک رو هم ندارند. واقعا که... چنان پاک می کنید که انگار از بنیان چنین مطلبی وجود نداشته. ای بابا... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2013 کسی به تاپیک هایی که من میزنم دست نمیزنه ، مطمئن باشید ، من خودم پاک کردم هم پست های شما رو هم پست های خودمو . توجه کنید خود کاربران بسیار زودرنج هستند و یک علامت سوال و یا تعجب اضافی رو به منزله توهین به حساب میارن ، در حالی که قطعا اینطور نیست و این برداشت اشتباهی هست که کاربران از برخی سوالات و صحبت های ما دارن و جنبه منفی رو در نظر میگیرن . اگه اینطوری میخواد برداشت بشه بهتره هیچ پستی داده نشه و هیچ جوابی هم ارسال نشه . نمیشه که در جواب یک سوال از شما ، بنده رو متهم به توهین به خودتون کنید ، چون منظور از پرسیدن سوال دست یافتن به اطلاعات برای راهنمایی کردنه ، وگرنه بیکار نیستم که وقتمو برای دعوا و توهین به هدر بدم . و اما در مورد سوالی که پرسیده بودین در مورد قالب . من بررسی کردم چنین مشکلی در قالبی که در بازارچه گذاشته شده وجود نداره ( یک پرستاشاپ 1.4 نصب شد ، قالب روش سوار شد و هیچ مشکلی دیده نشد ) موارد زیر رو انجام بدین ، اگه درست شد که هیچ ، نشد از طریق بازارچه هزینه نصب رو پرداخت کنید تا قالب رو براتون نصب کنیم : 1 - روشن کردن کامپایل اجباری2 - خاموش کردن کش3 - پاک کردن پوشه قالب از پوشه themes4 - خالی کردن محتویات پوشه tools/smarty/compile ( به جز فایل index.php هر چی تو این پوشه هست پاک کنید )5 - ایمپورت فایل زیپ قالب از طریق ماژول import/export a theme6 - ایجاد دوباره بند انگشتی ها7 - خالی کردن کش مرورگر8 - مشاهده سایت و چک کردن اینکه مشکل رفع شده یا نه در ضمن راهنمایی همون پشتیبانی هست ( کلا پشتیبانی یعنی اینکه کسی مشکلی داره زنگ میزنه ، ایمیل میزنه یا تاپیک میزنه و میگه این مشکلو دارم و باید چیکار کنم ؟ پشتیبانی معنای دیگری نداره ) و ما تا حد امکان حتی قالب های رایگان رو هم پشتیبانی و راهنمایی میکنیم . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در مهر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2013 با سپاس از شماشرمنده ام اگر بد برداشت کردم.ممنون بابت راهنمایی هاتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در مهر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2013 جناب بهمن عزیزهمانطور که فرمودید من عمل کردم، اما مشکل قالبم حل نشد. از طریق بازارچه نصب قالب رو پرداخت کردم. ممنون میشم که شما مشکل رو حل کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosein67 ارسال شده در مهر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 سلام همگي يه مشكل تو اين قالب هست نمي تونم خودم حلش كنم در قسمت سبد خريد كه مي رم وقتي با اين صفحه زير مواجه مي شم دكمه ادامه خريد رو مي ني ميره صفحه اصلي سايتدكمه بعدي رو مي زني ميره مرحله بعد خريد http://www.8pic.ir/images/84293797628700434103.png چي كار كنم درست شه ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 سلامخوب درسته دیگهادامه خرید یعنی اینکه هنوز میخواین محصولات دیگه ای به سبد اضافه کنیداگه خوشتون نمیاد میتونید از بخش ترجمه ها تغییرش بدیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosein67 ارسال شده در مهر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2013 سلامخوب درسته دیگهادامه خرید یعنی اینکه هنوز میخواین محصولات دیگه ای به سبد اضافه کنیداگه خوشتون نمیاد میتونید از بخش ترجمه ها تغییرش بدیدموفق باشید رامتين جان ترجمه ها كدوم قسمتش واسه تغيير دادنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosein67 ارسال شده در مهر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 كسي نيست ؟ ترجمه ها كدوم قسمتش واسه تغيير دادنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 از بخش مدیریت / بومی سازی / ترجمه ها / ترجمه های بخش کاربری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 سلامدر صفحه ترجمه ها، ترجمه مورد نظرت رو انتخاب کنمثلا ترجمه ماژولها بعد روی پرچم ایران کلیک کن تا به صفحه ترجمه ها منتقل بشیموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosein67 ارسال شده در مهر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 سلامدر صفحه ترجمه ها، ترجمه مورد نظرت رو انتخاب کنمثلا ترجمه ماژولها بعد روی پرچم ایران کلیک کن تا به صفحه ترجمه ها منتقل بشیموفق باشیدهشدار، فراهم کنندهی هاست شما حداکثر تعداد فیلدهای قابل ارسال در یک فرم را محدود کرده است:1000 تا لطفا از ارایه کنندهی هاست درخواست کنید تا محدودیت post و request برسد به 1590 حداقل یا فایل ترجمه را دستی ویرایش نمایید. اين يعني چي ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 پیام رو فارسی داده دیگهیعنی با این محدودیتی که هست (رو اکثر هاست های ایرانی این محدودیت وجود داره) نمیتونید ترجمه رو انجامم بدیدراهکارش هم اینه که روی لوکال ترجمه کنید سپس به هاست انتقال بدید فایل های ترجمه رو موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosein67 ارسال شده در مهر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 يه سوال داشم آقاي مديرنميشه بعد از اينكه روي افزودن به سبد خريد كليك كني عكس كالا بضورت آجاكس كمرنگ شه بره تو سبد خريد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 سلامدوست عزیز قبلا هم سوال کرده بودیداین قابلیت وجود دارهپیشفرضهاحتمالا قالب شما این ویژگی رو نداره، چون فایل تی پی ال مربوط به سبد خرید تغییر کردهباید با طراح قالبتون در ارتباط باشیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosein67 ارسال شده در مهر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 سلامدوست عزیز قبلا هم سوال کرده بودیداین قابلیت وجود دارهپیشفرضهاحتمالا قالب شما این ویژگی رو نداره، چون فایل تی پی ال مربوط به سبد خرید تغییر کردهباید با طراح قالبتون در ارتباط باشیدموفق باشیدقالب رايگان 1.4 رو از بازار دانلود كردم همون رو هم نصب كردمدست كاريشم نكردماگه دارچينا 1.4 جديدا آپديت شده بروزرسانيش كنم مرسي نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2013 این قالب این ویژگی رو داره و احتمالا درست نصب و تنظیم نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosein67 ارسال شده در مهر 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2013 این قالب این ویژگی رو داره و احتمالا درست نصب و تنظیم نشدهبهمن جان مي توني يه نگاه بكني بهشاطلاعات رو واست پي ام كنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosein67 ارسال شده در مهر 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2013 آقا يه سوال رو نسخه 1.4 كه نصب كردم سبد خريد ، تو منو سمت راستم نيست چيكار كنم بياد ؟در ضمن او يكي سبد خريد هم زير جستجو اومده چيكار كنم؟تو قسمت ماژول / موقعيت ها هم رفتماما غير فعال نميذاره تغيرش بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosein67 ارسال شده در آبان 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 سلامچندتا سوال در مورد این قالب داشتم :1-در قسمت فوتر این قالب لینک فروشگاه ماه رو که می زنی یه صفحه باز میشه که نقشه گوگل داره چطور میشه اون نقشه رو تنظیم کرد رو آدرس دفتر یا محل مورد نظر؟ 2-در قسمت درباره ما چطور میشه اطلاعات خودم رو وارد کنم از کجا باید برم ویرایش کنم ؟ مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 سوال به قالب ربط نداره در جای درست مطرح کنید . 1 - از منوهای بخش مدیریت مغازه های ما رو پیدا کنید . 2 - از بخش تنظیمات / مدیریت محتوا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .