m0stafa ارسال شده در آبان 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 مرسی از قالب قشنگتون فقط ی سوال دارم :میخوام اعداد فروشگاه به زبان فارسی نباشن چطور انگلیسیشون کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 نمیشه فقط اعداد فارسی نباشن ، این امکان پذیر نیست ، فقط میشه کل فونت فروشگاه رو عوض کنید و تاهوما بذارین که اونم روالش اینه تو کل فایل های css قالب بگردین و هر چی فونت هست تاهوما کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parssoldier ارسال شده در دی 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2013 سلام خسته نباشید دوست عزیز من قالب + نصب رو پرداخت کردم نمیشه زودتر برای من نصب کنید؟ ایمیلی دریافت نکردم. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2013 ایمیلی قرار نیست دریافت کنید ، اطلاعات مدیریت پرستاشاپتون رو پیام خصوصی کنید یا از بازارچه از بخش تماس با ما ارسال کنید تا براتون نصب بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parssoldier ارسال شده در دی 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2013 دوستان عکس های اسلایدر رو چجوری باید عوض کنم؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2013 سلاماز بخش مدیریت >> ماژول ها :ماژول اسلایدر رو پیدا کنید و به قسمت پیکربندی اون بریدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parssoldier ارسال شده در دی 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2013 ممنون لطف کردیدُسلام مجدد انگار مشکلات ما تمامی نداره دوستان من اومدم دست کاری کنم گند زدم اسلایدرم اومده اون پایین زیر محصولات جدید و پر طرفدار چجوری ببرمش اون بالا دوباره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parssoldier ارسال شده در دی 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2013 سلام به همگی دوستان من شاخه اضافه کردم اما توی خانه به نمایش در میاد و من میخوام که جداگانه بالای قالب در کنار خانه به نمایش در بیاد باید چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2013 از پیکربندی ماژول منو ، میتونید منو رو ویرایش کنید . اسلایدر هم از بخش ماژول ها /جایگاه به بخش ویرایش زنده برین و با ماوس بکشین بندازین بالای سایت . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karo ارسال شده در دی 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2013 با سلامدوست عزیز من این قالب رو دیروز خریداری کردم و از طریق مدیریت ایمپورت کردم همه چی درسته اما منو پایین صفحه نمیاد در ضمن اگه ممکنه راهنمایی کنید چطور میتونم سایز لوگو رو تغییر بدم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2013 منو پایین صفحه باید از ماژول بلوک مدیریت محتوا تنظیم کنید . یعنی باید تیک بزنید چه چیزهایی تو پایین سایت باشه . سایز لوگو ثابته و نمیتونید تغییرش بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karo ارسال شده در دی 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2013 ببخشید این بلوک شاخه ها و برچسب ها که به این صورت (شاخهها و برچسبها) نوشته چطور میتونم از هم جدا کنمبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2013 از بخش بومی سازی / ترجمه ها / ترجمه های ماژول ها میتونید تغییرش بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sh93 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 با سلام و خسته نباشید سوالی که داشتم سایز تصاویر اسلایدر تصویری باید چه انداره ای باشه که به طور کامل فیت اسلایدر بشه الان من با هر سایزی میزارم نصف اون انداره میشه و فیت نمیشه حتی اندازه ی 535*300 که الان در تنظیمات اسلایدر هست ؟!تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 عرض رو باید 700 پیکسل بزنید . ارتفاع رو هر چقدر خواستین متناسب با عکستون بزنید . اما عکسی که میذارین و طراحی کردین حتما باید 700 پیکسل عرض داشته باشه حداقل .تو تنظیمات اسلایدر هم بزنید عرض رو : 700 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidtbt ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 سلام . یه مشکلی که من دارم با قالب وقتی مرورگر را زوم می کنم چینش محصولالت بهم میخوره بجای اینکه محصولات 4 تا 4 تا کنار هم قرار بگیرند 3 بالا 1 دونه زیر میشه و قالب بهم میریزه . آیا حل شدنیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 مرورگر رو که نباید زوم کرد زوم کنید مسلما به مشکل میخوره خیلی از قالب ها . نه راه حلی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidtbt ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 مرورگر رو که نباید زوم کرد زوم کنید مسلما به مشکل میخوره خیلی از قالب ها . نه راه حلی ندارم چشام ضعیفه . این مشکل فکر کنم تو پرستا شاپه هست چون تو توی سایت ها و فروشگاه های دیگه تست میکنم مشکلی نیست . بازم تشکر از پاسخگویی همیشگی شما . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 چه ربطی به پرستاشاپ داره . این به قالب مربوطه نه به پرستاشاپ . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidtbt ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 چه ربطی به پرستاشاپ داره . این به قالب مربوطه نه به پرستاشاپ .آخه قالب های زیادی را دیدم نمونش قالب های که تو بازارچه هستش چندتاش را تست کردم همین مشکل را داشت ( تجاری ها را میگم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maymay198421 ارسال شده در خرداد 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2014 با سلام - چطور می تونم واحد ریال مندرج را از سمت راست به سمت چپ ببرم.؟؟؟؟ در ضمن من هرچی محصول ایجاد می کنم در نمایش می زنه موجود نیست و کلید اضافه به سبد هم خاموش می باشد..؟؟!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sh93 ارسال شده در خرداد 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2014 با سلام من لوگوم سایز 125*125 هست فرمت png نام فایل هم logoوقتی از تنظیمات قالب میزارم آپلود میکنه و از اونجایی که سایت رو در حالت تعمیر گذاشتم در اون صفحه هم که میزنه سایت فعلا تعطیله لوگو رو نمایش میده اما در صفحه ی اصلیه سایت به جای لوگو علامت سوال هست ، انگار که چیزی نیست اصلاممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2014 یک فایل به اسم logo.png در پوشه img در هاستتون کپی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m_hosseinmardi ارسال شده در مرداد 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2014 سلام لینک آموزش تصویری که گذاشتید به صفحه ی 404 ختم میشهممنون میشم اصلاح کنید یا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2014 آموزش شاید پاک شده از رو سرور ، چون مال خیلی وقت پیشه . نصب خیلی سادس . وارد ماژول واردسازی /استخراج قالب بشین و فایل قالب رو ایمپورت کنید و next بزنید همه رو . اگه نتونستین نصب کنید ، مشکلی نیست ، اطلاعات مدیریت رو ارسال کنید برام تو پیغام خصوصی ، براتون نصب میکنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .