arttec ارسال شده در آذر 22، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2011 مشکل در نشان دادن حامل هادر هنگام خرید پیغام خطا داده میشه که :""برای آدرس شما هیچ حاملی تعریف نشده""در حالی که تمامی تنظیمات مربوط به حامل هل و تعریف آنها و انتخاب محدوده آنها (مثل مناطق و غیره) و تنظیمات مربوط به کشورها و استان ها و شهر ها و ... رو انجام دادملطفا من را راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 22، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2011 به این لینک مراجعه کنیدhttp://presta-shop.ir/showthread.php?tid=172 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arttec ارسال شده در آذر 23، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2011 ممنون دوست عزیز از راهنمایت ، ولی من تمام این موارد رو انجام دادم ،هنوز هم کار نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2011 شما احتمالا یک جای کار رو اشتباه انجام دادید. یک بار دیگه یک حامل جدید تنظیم کنید. یا از یکی از بچه های انجمن بخواید کمک کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
persian_gulf ارسال شده در دی 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2011 اقا من دیگه کلافه شدم!همه راه رو رفتم باز میگه حاملی وجد ندارد!این دیگه شورش رو در آورده!!!!!!!یکی اموزش تصویری یعنی همراه با عکس قرار بده!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2011 یکی از دوستان داوطلب بشن و شما رمز بخش مدیریت رو بدین تا براتون حامل تعریف کنن. اگر کسی از دوستان هم میتونه آموزش تصویری قرار بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در دی 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2011 مشخصات فروشگاه رو برای من ارسال کنید.pm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudrider ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 سلام منم همین مشکل رو دارم همه چی رو تنظیم کردم بازم ارور میده که حاملی وجود ندارد کی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 آموزش موجود در بخش آموزش های انجمن رو دقیق خوندید؟بنده هم چند بار این کار رو انجام دادم از روی همون آموزش انجام دادم. هنوز هم باید از همون آموزش استفاده کنم و راه رو حفظ نکردم. تعجب میکنم چطور مشکل دارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudrider ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 دقیقا همه کارها رو انجام دادم بازم نشد دقیقا همه کارها رو انجام دادم طبق آموزش تصویری که گفتین بازم نشدمیشه یه لطفی کنین user & pass بدم شمام چک کنینbgshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 دقیقا همه کارها رو انجام دادم بازم نشد دقیقا همه کارها رو انجام دادم طبق آموزش تصویری که گفتین بازم نشدمیشه یه لطفی کنین user & pass بدم شمام چک کنینbgshop.ir یوز و رمز ورود رو ارسال کنید تا براتون حلش کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 بهمن جان اطلاعات رو برای بنده ارسال کردن و بررسی کردم.مشکل حذف شدن یا نصب نشدن مناطق هست و این باعث شده بود که استان های ایران از منطقه خارج بشن.باید به صورتی دستی استان ها رو ویرایش کنند و به منطقه متصل کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در مهر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2012 بنده هم همین مشکل را دارمحامل را تعریف کرده ام+منظقهولی بازم مشکل داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2012 برای حامل محدوده وزن و محدوده قیمت تعیین کنید و تو همون صفحه حامل ها پایین صفحه حامل رو انتخاب و هزینشو وارد کنید وگرنه دیده نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrgol ارسال شده در دی 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 برای دستی وارد کردن مناطق چکار باید بکنیم من همه کاراشو کردم و فقط مشکلم همون مناطقه که نمیدونم چجوری تنظیم کنم و مرتبطش کنمتو آموزشی هم که تو انجمن بود به قسمت مناطق که رسیده آدرس لینک داده که وقتی وارد اون لینک هم میشم نوشته مطلب حذف شده در ضمن من اگه وقت داشتم که تو انجمن بگردم یا جای دیگه سرچ کنم سوال نمیکردم که بعد دو ساعت بیام ببینم سوالم کلا حذف شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در فروردین 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2013 سلام دوستان من هم همین مشکل رو دارم چند بار کار هایی رو که گوقتین رو انجام دادم درس بشو نیست لطفا کمک کنید .دوستان وقتی حامل هارو رایگان میکنم نشون میده اا وقتی گزینه اعمال هزینه حمل رو میزنم نشون نمیده مشکل از کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 دوست خوبم به درستی حامل هاتون رو تنظیم نمیکنید. به آموزش تعریف حامل در بخش آموزش های انجمن مراجعه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
neda411 ارسال شده در اسفند 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2013 دوستان منم همین مشکل را دارم توی منطقه و کشور و ایالت همه را چک کردم مشکلی وجود نداشت اما باز میگه هیچ حاملی برای ادرس ارسالی شما موجود نمی باشدده نو حامل عوض کردم تمام گذینه های ساخت حامل را عوض کردم اما باز میگه حامل نداری.... تو رو خدا یکی کمک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در اسفند 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2013 آموزش قدم به قدم تعریف حامل در پرستاشاپ 1.5 شیوه صحیح تعریف حامل در پرستاشاپ 1.4 مشکلی داشتید در همون تاپیک اعلام کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .