ava2009 ارسال شده در بهمن 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2012 با سلام به دوستان من قبلاً فروشگاهموتو پوشه ای نصب کردم که کار هم میکنه ولی الان از بد شانسی هنگام گرفتن نماد اعتماد اون موقع یه دامین براش درست کردم که آدرس اون دامنه را برای نمایش انتخاب کردم موقعی که آدرس ساب دومین رو میزنم خود پرستا ریدارکت میکنه به پوشه و نماد نمایش داده نمیشه مثلاً:http://shop.avagermi.irرو تبدیل میکه به:http://avagermi.ir/shop حالا برای نمایش نماد اعتماد تو تنظیمات فروشگاه میام تغییر مسیر خودکار به آدرس استاندار را میزنم صصفحه فروشگاه از نظم خارج و بدون تصاویر میشه ولی تصویر نماد اعتماد نمایش میشه لطفا ً راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در بهمن 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2012 ادرس جدید فروشگاه رو توی بخش مدیریت فروشگاهتون در قسمت seo/url وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در بهمن 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2012 کمک دوستان میشه یه کم کامل توضیح بدن ادرس را دقیقاً کجا بنویسم من نام دامنه را تو تنضیمات به shop.avagermi.ir تغییر میدم و دامنه فروشگاهم قطع یا کار نمیکنه و خطا میگه نام دامنه ی اصلی تنظیم شده در "Preferences > SEO & URLs" تفاوت دارد. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2012 دوست عزیز این مهم نیست . شما شاید وقتی میخوای نوارد مدیریت بشن با www آدرس رو میزنید و این خطا رو میده . اگه بدون اون www بزنید برطرف میشه یا اینکه تو تنظیمات آدرس رو با www بزنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در بهمن 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2012 بهمن جان نه من بدون www میزنم و فروشگاه میاد ولی قاطی و درهم میخواهین اگه زحمت نیست پست خصوصی بدم خودتون امتحان کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2012 این هم اگه اشتباه نکنم در انجمن توضیح دده شده. به seo/url برید و آدرس جدید رو وارد کنید. دقت کنید که مسیر هم /shop نباشه و / باشه.سپس به ابزارها > مولدها برید و تولید htaccess رو انجام بدید.به تنظیمات > تصاویر برید و تولید دوباره بند انگشتی ها (اگر لازم شد و تصاویر رو نمیبینید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .