jabera ارسال شده در خرداد 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2014 من در csv یک مشکل دارم همه موارد اکی هست-ولی شاخه ها را مثلا 1,23 میزنم1برای صفحه اصلی-23هم شاخه مربوطهولی وقتی وارد سازی تمام میشه،کلیه محصولات از صفحه اصلی حذف میشه و فقط در شاخه ها وجود داره-که در مثال بالا شاخه دوم یعنی 23میمونه محصولاز صفحه اصلی(همون محصولات پرطرفدار) حذف میشه راه حل!؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikatech ارسال شده در مرداد 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2014 نمیشه از محصولاتی که وجود داره یک CSV اکسپورت کرد بعد اونو ویرایش کرد ؟باید از اول وارد کنیم ؟بنده هم همین سوالو دارم؛ 240 محصول در فروشگاه هست.. اگه بشه از محصولات یک فایل اکسپورت کرد و اونو ویرایش کرد و بعد ایمپورت، خیلی عالی میشه... منتظر راهنمایی شما هستم..ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2014 در پرستاشاپ ۱.۵ و ۱.۶ خروجی از دو طریق ممکنهاز بالای صفحه محصولاز ببخش پارامترهای پیشرفته و زیر منوی مدیریت sql که باید query بزنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
davood.jafari ارسال شده در شهریور 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2014 سلام من از پرستاشاپ 1.5.4.1 استفاده می کنم و می خوام مقدار زیادی محصول رو بصورت یکجا وارد کنم و از راهنمایی هایی که تو این مطلب و چند مطلب دیگه نوشته شده به نتیجه نرسیدم. هنوز ماژولی برای وارد کردن گروهی محصولات نوشته نشده؟ ممنون و تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلامممنون برای آموزشتونراهی نیست که محصولاتی که الآن داریم رو خروجی بگیریم، ادیت کنیم و دوباره وارد کنیم؟ ویژگی ها و اینا هم داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 ماژول پیشرفته به روز رسانی رو باید از بازارچه تهیه کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در بهمن 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 ماژول پیشرفته به روز رسانی رو باید از بازارچه تهیه کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proتوی بازارچه پیدا نکردیم احتمالا در حال آپدیته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 موقت غیرفعال شده و دوباره فعال خواهد شد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharno ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 با سلاممن از این شیوه استفاده می کردمچند روزی است بعد از اپلود کردن در مرحله بعد گزینه بار شدن حذف شده است می توانید راهنمایی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharno ارسال شده در مرداد 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2015 کیست ما را یاری کند ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehrsr ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 با عرض سلام.ببخشید میخواستم بپرسم از این روش یا ماژول آپدیت گروهی بازارچه میتوان برای تعداد زیادی محصولات قیمت با تخفیف اعمال کرد ؟با تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reyhan ارسال شده در شهریور 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2016 من میخوام یه فیلد اضافه کنم برا محصولای سایت وقتی که یه فایل csv رو وارد میکنم نمیتونم فیلد جدید بهش اضافه کنم چیکار کنم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharify.eng ارسال شده در بهمن 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2016 سلام من فایل csv رو با حدود 1900 کالا درست کردم ! حالا وقتی فایل روارسال میکنم 1399 قلمش رو وارد میکنه ، به نظرتون کجاش اشکال داره ؟ بعد فایل اصلی رو دو قسمت کردم و دوباره آپلود کردم ، حالا یک سری از اونایی که نبودن ، اومده ولی بازم تعداد محصولات 1399 تا است !!!! چیکار کنم !؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در خرداد 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2017 سلام در فایل نمونه برای قرار دادن نام شاخه بایستی نام انگلیسی شاخه رو که در انتهای url آن موجود هست را قرار داد؟ همینطور برای تولید کننده ها؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در خرداد 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2017 ضمناً فایل نمونه ای که در همان صفحه هست رو آپلود می کنم این خطا رو می ده: JSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON data این یعنی چی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .