navid_8 ارسال شده در بهمن 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2012 سلاملطفا راهنمایی کنید برای جا به جاکردن قسمت جستجو و قرار دادن متن در قسمت مشخص شده در عکس کدوم فایل ها باید ویرایش بشن.لطفا کامل راهنمایی کنید.با تشکر http://thisshop.ir/ts.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2012 افزونه فایرباگ رو برای فایرفاکس نصب کنید و به کمک اون چنین چیزهایی رو میتونید پیدا کنید که تو کدم فایلها تغییرات باید بدین و نیازی به کسی نخواهید داشت که بهتون بگه کجا رو ویرایش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navid_8 ارسال شده در بهمن 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2012 فایرباگ نصبه و ازش استفاده کردم ولی یه کم گیج کنندست و نمیتونم فایل هایی که باید ویرایش بشن رو پیدا کنم.اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2012 سلامحداقل آدرس سایتت رو بزن تا بشه یه نظری داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2012 فکر میکنم میخوای اونجا یه پیامی بذاری که پیام مهمیه و میخوای همه مشتریان قبل از خرید اونو بخونن ! باید از فایل product.tpl اینکارو بکنیدبرای جستجو هم میتونید از فایل blockserch.css استفاده کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navid_8 ارسال شده در بهمن 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2012 قسمت جستجو متاسفانه بیشتر از این نمیره به سمت چپ.فایل product.tpl رو هم هرچه قد باهاش ور رفتم موفق نشدم به هدفم برسم درهرصورت ممنون از راهنماییتوناگه بازم راه حلی به نظرتون رسید بگید شاید فرجی شد اینم آدرس سایت: http://thisshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2012 من به طراحی و قالب اصلا مسلط نیستمولی width : 73% برای header_right تنظیم شده که فکر میکنم همین باعث میشه که بیشتر به سمت راست نیادالبته مطمئن نیستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navid_8 ارسال شده در بهمن 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2012 این هفتادوسه درصده کجا تنظیم شده برم سراغش ؟البته من میخوام ببرمش سمت چپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2012 تو فایلهای قالبت دنبالش بگردگفتم که زیاد به امور قالب مسلط نیستم ولی احتمالا تو همون global.css تو پوشه قالبت باشه یا اگه header.css داری و ... خیلی خوب راهنمائی کردم نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navid_8 ارسال شده در بهمن 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 با تغییر اونم حل نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 ببینید دوست عزیز برای تغییرات این چنینی یا باید شما در سطح متوسط برنامه نویسی تحت وب بلد باشین که با راهنمایی هایی که میشه بتونید خودتون انجام بدین ، یا باید سفارش بدین از بازارچه تغییرات مورد نظر واسه شما انجام بشه . ما در اینجا فقط میتونیم به صورت کلی راهنمایی کنیم که مثلا از این فایل میتونید تغییرات رو اعمال کنید ، در صورتی که در امر برنامه نویسی مهارتی ندارید طبیعتا راهنمایی ما باعث سردرگمی شما میشه و بهتره بدین واستون انجام بده یه نفر . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shakibonline ارسال شده در بهمن 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 سلام دوست عزیز . اگر بتونید این خط کد رو پیدا کنید و دو خط دیگه بهش اضافه کنید فکر می کنم مشکلتون حل بشه .#header_right #search_block_top { background: url("http://thisshop.ir/themes/prestashop/css/modules/blocksearch/../../../img/block_search_bg.jpg") no-repeat scroll left top #E5E6E7; float: left; height: 28px; margin-bottom: 11px; width: 336px;} و اگر این دو خط رو اضافه کنی ، فکر می کنم درست بشه . left: -38%; position: relative; البته امیدوارم درست بشه ، البته فکر می کنم مشکل هم پیدا کردن همین کد ها باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navid_8 ارسال شده در بهمن 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 مرسی دوست عزیز حل شد پیدا کردنشون که کاری نداشت اگه بتونی یه فکریم به حال اون یکی مورد بکنی لطف بزرگی کردی.درهرصورت تا همینجاشم خیلی لطف کردی.تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shakibonline ارسال شده در بهمن 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2012 مرسی دوست عزیز حل شد پیدا کردنشون که کاری نداشت اگه بتونی یه فکریم به حال اون یکی مورد بکنی لطف بزرگی کردی.درهرصورت تا همینجاشم خیلی لطف کردی.تشکرخواهش می کنم دوست عزیزم ، خوشحالم که تونستم کمکتون کنم . قسمت دوم رو نمیدونم . قالب پرستاشاپ و نحوه ی نوشتنش خیلی برام عجیب و غریبه در حال حاضر نمی تونم کمکی کنم . عذرخواهم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2012 اون قسمت دوم مربوط به فرم خرید کالاستاونو خودت حذف کردی یا روی حالت نمایشگاهی گذاشتی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navid_8 ارسال شده در بهمن 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2012 اون قسمت دوم مربوط به فرم خرید کالاستاونو خودت حذف کردی یا روی حالت نمایشگاهی گذاشتی ؟ رو حالت نمایشگاهه دوست عزیز و ظاهرا باید یه قسمت از فایل product.tpl ویرایش بشه ولی من نتونستم متنمو تو اون قسمت به نمایش در بیارم.البته تو حالت فروشگاهیم داخل فایل مربوطه یه تغییراتی ایجاد کردم ولی بازم جواب نگرفتم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .