warface ارسال شده در آذر 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2011 تو نسخه 1.4 چطور میشه هوک یه ماژول رو مثلا از Home به Top تغییر داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2011 در صفحه ماژولها به »موقعیتها» برید و با کشیدن جابه جا کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2011 تو نسخه 1.4 چطور میشه هوک یه ماژول رو مثلا از Home به Top تغییر داد؟ به قسمت مدیریت بروید .ماژول ها -> موقعیت ها موقعیت قبلی را پاک کنید و سپس موقعیت جدید را بیفزایید + باید در فایل php ماژول ، تابع مربوط به موقعیت جدیدی ای که می خواهید متصل کنید وجود داشته باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در آذر 24، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2011 تو نسخه 1.4 چطور میشه هوک یه ماژول رو مثلا از Home به Top تغییر داد؟ به قسمت مدیریت بروید .ماژول ها -> موقعیت ها موقعیت قبلی را پاک کنید و سپس موقعیت جدید را بیفزایید + باید در فایل php ماژول ، تابع مربوط به موقعیت جدیدی ای که می خواهید متصل کنید وجود داشته باشداگر در مورد تابع مربوط به موقعیت و نحوه اتصال اون با ذکر یه مثال در رابطه با همین چیزی که گفتم بگید، گل کاشتید. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در آذر 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2011 توی هر یکی از این عکس ها یه بار نوشته شده top شما اگه بخواین موقعیت اونها رو تغییر بدین میتونید به جای top بنویسید home.برای راحتی شما با روش سرچ home رو میتونید پیدا کنید و به top تغییرش بدین یا بالعکس.البته هر top رو نباید home کرد باید تو رنجی که با تصویر مثال اوردم باشن. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sara ارسال شده در آذر 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2011 حالا ما چطور میتونیم ماژول رو توقسمت top فقط تو صفحه اول داشته باشیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2011 حالا ما چطور میتونیم ماژول رو توقسمت top فقط تو صفحه اول داشته باشیم. یک کاری که میشه انجام داد در قسمت Exception اش نام همه ی فایل های php جز ، index.php قرار بدید. هوک homepage چنین قابلیتی رو به صورت پیش فرض داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sara ارسال شده در آذر 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2011 شرمنده من متوجه نشدم.کاربر مبتدی هستم میشه یکم روشن تر بگین.یه سوال دیگه هم داشتم فقط از یک راه میشه قسمت top رو توی صفحه اول داشته باشیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2011 شرمنده من متوجه نشدم.کاربر مبتدی هستم میشه یکم روشن تر بگین.یه سوال دیگه هم داشتم فقط از یک راه میشه قسمت top رو توی صفحه اول داشته باشیم؟ ابتدا به قسمت مدیریت بروید سپس ماژول->موقعیت ها http://up.iranblog.com/images/we0ue3q51ogt6ivf747.jpg http://up.iranblog.com/images/j7cfm2c3be2t75oncvdz.jpg در قسمت exception نام هر فایل php ای که بنویسید ماژول برای آن فایل نمایش داده نخواهد شداین فایل در فولدر اصلی پرستاشاپ قرار دارند . برای جدا کردن نام فایل ها از , (کاما)استفاده کنید + تا اونجا که من می دونم اگر یک ماژول در قسمت header of each page هوک شود در تمامی صفحات نمایش داده می شود . اگر هوک یک ماژول را از این قسمت پاک کنید تنها در صفحه ای اصلی نمایش داده می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sara ارسال شده در آذر 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2011 مرسی از راهنماییت.درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .