member99 ارسال شده در بهمن 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 دوستان عزیز این منوی توی فوتر که خیلی جالب هم عوض می شه و توی خیلی از سایت ها هم استفاده می شه چه جوری درست شده، اگر کدش را بذارید ممنون میشم http://upcity.ir/images/62070868794347868542.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 این ترکیبی از css2 , css3 هستش . برای اینکار شما نیاز دارین یدونه عکس طراحی کنید که : مثلا 100*100 پیکسل باشه . حالا 50 پیکسل بالایی رو آیکون سیاه و سفید بذارید و تو 50 پیکسل پایینی حالت رنگی همون آیکون . بعدش تو تی پی ال اینجوری مینویسیم : تو استایل هم اینشکلی : .aks{ background:url(../../img/aks.png) no-repeat top center; width:100px; height:50px; display:block; transition:All 0.4424s ease; } .aks:hover{ background:url(../../img/aks.png) no-repeat bottom center; width:100px; height:50px; display:block; } یعنی وقتی ماوس میره روش قسمت پایین عکس رو نشون میده و وقتی ماوس میره کنار قسمت بالای عکس رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shakibonline ارسال شده در بهمن 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 ممنون دوست عزیز ، بسیار عالی بود . همیشه فکر می کردم برای این نوع جابجایی باید از جاوا اسکریپت استفاده کرد . بازم ممنون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shakibonline ارسال شده در بهمن 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 ببخشید یه سوال دارم ، اسم این روش چیه دقیقا ؟ همین که از یه عکس برای چند تا آیتم استفاده میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 ببخشید یه سوال دارم ، اسم این روش چیه دقیقا ؟ همین که از یه عکس برای چند تا آیتم استفاده میشه ؟اسم این روش که برای لود و سرعت سایت ، بسیار مهم میباشد Css Sprite می باشد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .