ehsan1363 ارسال شده در اسفند 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2012 سلام پرستا شاپ 1.4.9 دارم ماژول نوار اخبار رو نصب کردم و از پیکربندی تنطیمات رو انجام دادم ولی تو سایت نمایش نمیده حتی تو قسمت موقعیت ماژول و باز نشاندن ماژول موقعیت رو عوض میکنم پیغام میده این مازول نمیتواند در این موقعیت قرار بگیرد موقعیت هایی که دادم Header of page,top of pages,home page content,left columnممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در اسفند 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2012 سلام پرستا شاپ 1.4.9 دارم ماژول نوار اخبار رو نصب کردم و از پیکربندی تنطیمات رو انجام دادم ولی تو سایت نمایش نمیده حتی تو قسمت موقعیت ماژول و باز نشاندن ماژول موقعیت رو عوض میکنم پیغام میده این مازول نمیتواند در این موقعیت قرار بگیرد موقعیت هایی که دادم Header of page' date='top of pages,home page content,left columnممنون میشم راهنمایی کنید[/quote']خب طبیعی هست که نذاره ماژول توی هوک های مختلف قرار بگیره چون توی فایل پی اچ پی هر ماژول هوک خاصی براش تعریف شده / توی فایل پی اچ پی ماژول بلوک سمت چپ تعریف شدهحالا اینکه چرا نمی آد شاید با نسخه فروشگاه شما سازگار نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2012 ماژول اطلاع رسانی پیشرفته در بازارچه انجمن ارائه خواهد شد . لطفا منتظر باشید از امکانات این ماژول : امکان هوک شدن به ستون راست و چپ امکان هوک شدن به بالای سایت امکان هوک شدن به پایین سایت امکان هوک شدن به وسط صفحه اصلی قابلیت تنظیم 4 پیام یا خبر یا اطلاع رسانی جداگانه برای هر قسمت از سایت . امکان تنظیم رنگ از مدیریت امکان تنظیم انیمیشن دلخواه از مدیریت . قابلیت تنظیم قالب برای پیام های مختلف ( برای هشدار ، برای تخفیف ، برای راهنمایی و .. ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .