mashkook ارسال شده در اسفند 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2012 درود فراواندوستان من محصولاتم نه ویرایس میشه نه اضافه میشه نه حذف میشه آیا فایل یا پوشه خواستی رو قابل نوشتن کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2012 از کی اینجوری شده ؟ از اول اینجوری بوده یا جدیدا اینشکلی شده ؟آدرس سایت ؟ جدیدا ماژولی نصب کردین ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mashkook ارسال شده در اسفند 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2012 من قبلا هم از پرستا استفاده میکردم این مشکلو نداشتم تازه نصب کردم فروشگاه رو ولی محصولاتو نمیتونم ویرایش یا اضافه کنمبله چند ماژول هم نصب کردم------------------------سپاس از شما بهمن جان قالب دارچیناتونم بسیار زیباستمشخصات پنلمو براتون فرستادم ببینید مشکلو متوجه میشید منو دارچینا هم ویرایش نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2012 من قبلا هم از پرستا استفاده میکردم این مشکلو نداشتم تازه نصب کردم فروشگاه رو ولی محصولاتو نمیتونم ویرایش یا اضافه کنمبله چند ماژول هم نصب کردم------------------------سپاس از شما بهمن جان قالب دارچیناتونم بسیار زیباستمشخصات پنلمو براتون فرستادم ببینید مشکلو متوجه میشید منو دارچینا هم ویرایش نمیشهمشکل معلومه نیست از چیه!! ضمنا نسخه شما 1.4.62 هستش ، توصیه میکنم از اول نصب کنید و آخرین نسخه رو نصب کنید : 1.4.9 هیچ چیز ادیت نمیشه تو مدیریت نه تنظیمات نه محصولات و نه هیچ چیز دیگه ، ربطی هم به قالب نداره و احتمالا مشکلاتی داره پرستاشاپی که نصب کردین . یه بار هم نصب کنید اگه بازم مشکل داشت احتمالا هاستتون رو هم بررسی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mashkook ارسال شده در اسفند 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2012 ممنون از راهنمایتون از اول نصب میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2012 این مشکل معمولا وقتی پیش میاد که max_input_vard و یا max_post_vars از طرف هاست خیلی محدود شدن. با هاستتون تماس بگیرین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .