ramtin2025 ارسال شده در اسفند 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2012 شما مطمئنی که فایلهایی که دادم رو جایگزین کردی ؟من سورس صفحه تماس با ما رو تو سایتت نگاه کردم، هنوز همون قبلیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2012 رامتین داداش نمیدونم چرا هیچ تغیری نکرده بود من دوباره جایگزین کردم یه فیلد phone number اومده فقط اون قبلی رو چطور حذف کنم ؟ فیلدش رو ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2012 به نظر میاد قبلا خیلی کدها رو دستکاری کردیاین فایل رو بذار ببین مشکلت حل میشهcontact-form.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2012 سپاس ویژه خیلی زحمت کشیدی اکی اکی شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2012 قابلی نداشتترجمه فیلد جدید رو فراموش نکنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2012 شماره تلفن رو تو ایمیلی که ارسال میشه ثبت نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2012 من فقط یه کد نوشتم که اونو تو دیتابیس ذخیره کنهفردا اگه بتونم اونم برات درست میکنم ولی قول نمیدماگه فرصت کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2012 رامتین عزیز شما زحمت درست کردنشو بکش 3 روز دیگه تحویل بده.طلب کارت که نیسیتم لطف میکنی انجام میدی.فرصت کردی اینو اکی کن دستت درد نکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2012 سلامروی لوکال ایمیل ارسال نمیشه و نتونستم خودم تستش کنماین فایل رو جایگزین کناحتمالا شماره تلفن رو تو ایمیل ارسال کنهContactController.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .