eershab ارسال شده در اسفند 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2012 سلام من تمامی مراحلی که توی آموزش قالب دارچینا بود را عیناً انجام دادم همه چی هم عالی هست فقط یه مشکل خیلی بزرگ هست اونم اینه که توی قسمت پرداخت نهایی هیچ دکمه ای برای ادامه کار وجود نداره توی دمو دو تا لینک زیر آدرس هست که نوشته بعدی یه طرف هم نوشته ادامه خرید سایت بند هwww.bigshop2.ir ممنون از دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazanshop.ir ارسال شده در اسفند 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2012 ماژول های پرداخت غیر فعال کردی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eershab ارسال شده در اسفند 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2012 ماژول های پرداخت غیر فعال کردی؟من هیچ تغییر اضافه ای انجام ندادم همین الان هم قالب پیش فرض رو انتخاب کنم دکمه های حذف شده درست می شه ولی با قالب دارچینا اینجوری می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eershab ارسال شده در اسفند 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2012 دوستان من که فعلا از خیر این قالب دارچینا گذشتمسایت مای پرستا شاپ هم که خیلی وقته در حال تعمییر هست اگه برای این مشکل راه حلی پیدا کردین به ما هم بگین ممنون www.bigshop2.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2012 دوستان من که فعلا از خیر این قالب دارچینا گذشتمسایت مای پرستا شاپ هم که خیلی وقته در حال تعمییر هست اگه برای این مشکل راه حلی پیدا کردین به ما هم بگین ممنون www.bigshop2.irدوست عزیز این همه آدم دانلود کردن و استفاده میکنند ( بیش از 130 نفر ) ، پس مشکل از پرستاشاپ شما میتونه باشه یا اینکه درست نصب نمیکنید .در دست تعمیر بودن سایت من هم ربطی به قالب نداره ، پشتیبانی قالب ها در همین انجمن انجام میشه . در هر حال نسخه بدون کپی رایت رو هم خریداری کنید ، چون نسبت به نسخه رایگان خیلی بهتر و کامل تره و موقع خرید میتونید نصب رو هم انتخاب کنید تا واستون نصب رو هم انجام بدیم و قالب را روی سایتتون تنظیم کنیم . البته نسخه رایگان هم مشکلی نداره چون قبل از شما هیچ کس این مشکل رو گزارش نکرده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .