mahdisakhavat ارسال شده در اسفند 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2012 سلاممن می خواستم در فرم تماس با ما آدرس و شماره تلفن اضافه کنم. فایل contact-form.tpl رو از پوشه themes برداشتم و اصلاح کردم ولی الان پیغام میده که که صفحه ی مورد نظر پیدا نشد.چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2012 سلامالان توقع داری مدیران چکار کنن برات ؟؟؟؟نه آدرس سایت دادینه فایلی که اصلاح کردی رو گذاشتینه حداقل اصلاحاتت رو توضیح دادی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2012 منم این مشکل رو دارم ممنون میشم کمک کنید..... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2012 خیلی راحت فایل قبلی رو جایگزین کنیدو کامپایل کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در اسفند 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2012 فایل قبلی رو گذاشتم. کامپایل هم کردم ولی باز درست نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2012 به url و seo برید و آدرس این صفحه رو بررسی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در اسفند 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2012 به url و seo برید و آدرس این صفحه رو بررسی کنید.نگاه کردم اشکالی نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در اسفند 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2012 کسی جواب نمیده .............. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2012 کمکی نمیشه کرد تا زمانی که سایتتون توسط یکی از بچه ها بررسی نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .