saeidghodrati ارسال شده در اسفند 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2012 سلام اين ماژول پیدا کردم ماژول کار امدی هست و رو 1.4.9 تست کردم و تنها مشکلش اینه که زبان فارسی رو نمایش نمیده قابلیت درگ و داپ داره دوستان لطف کنید و مشکل رو بر طرف کنید ممنونpes.JPGexportproducts.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در فروردین 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 دوستان این ماژل همه چیز رو استخراج میکنه بع غیر از زبان فارسی اگر کسی میتونه مشکلش رو بر طرف کنه هزینش رو هم پرداخت میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 فایلی که پیوست کردم امتحان کنیدproductexporter.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در فروردین 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2013 فایلی که پیوست کردم امتحان کنیدمن تستش کردم و مشکل در قسمت نمایش حروف فارسی داره و همه نا خانا هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2013 بررسی میکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Morteza561 ارسال شده در مرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2013 سلام من این ماژول رو روی نسخه 1.5.2.0 نصب کردم و همه چیش کار میکنه. فارسیش هم مشکلی نداره. فقط تنها مشکلی که دارم اینه که وقتی توی لیست فیلدهای انتخاب شده، گرینه "شاخه" رو اضافه میکنم، دیگه خروجی نمیده و یه صفحه خالی میاد! کسی میدونه میشه این مشکل رو حل کرد یا نه؟ یا اصلا ماژول بهتری برای این کار کسی سراغ داره؟ من خودم این رو پیدا کردم:http://dtbaker.net/web-development/export-prestashop-products-to-csv/#comment-22914 اما همونطور که اونجا هم نوشتم، هر کاری می کنم واسه من ارور میده. ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه :-x نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در مرداد 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2013 سلام من این ماژول رو روی نسخه 1.5.2.0 نصب کردم و همه چیش کار میکنه. فارسیش هم مشکلی نداره. فقط تنها مشکلی که دارم اینه که وقتی توی لیست فیلدهای انتخاب شده، گرینه "شاخه" رو اضافه میکنم، دیگه خروجی نمیده و یه صفحه خالی میاد! کسی میدونه میشه این مشکل رو حل کرد یا نه؟ یا اصلا ماژول بهتری برای این کار کسی سراغ داره؟فایل error_log داخل پوشه ی ماژول رو برای من پ.خ کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Morteza561 ارسال شده در مرداد 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2013 سلام من این ماژول رو روی نسخه 1.5.2.0 نصب کردم و همه چیش کار میکنه. فارسیش هم مشکلی نداره. فقط تنها مشکلی که دارم اینه که وقتی توی لیست فیلدهای انتخاب شده، گرینه "شاخه" رو اضافه میکنم، دیگه خروجی نمیده و یه صفحه خالی میاد! کسی میدونه میشه این مشکل رو حل کرد یا نه؟ یا اصلا ماژول بهتری برای این کار کسی سراغ داره؟فایل error_log داخل پوشه ی ماژول رو برای من پ.خ کنیدسلام ممنون از پاسختون. متاسفانه هر چی میگردم، این فایلی که فرمودید رو پیدا نمی کنم!نه تو پوشه ماژول Productexporter بود، نه تو پوشه اصلی ماژول ها و نه توی زیر شاخه های ماژول!دیباگ رو هم روشن کردم. اما اثر نداشت!میشه بفرمایید این فایل کجاست؟ یا علی ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2013 پوشه error log معمولا داخل روت هاسته (در home و یا public_html)معمولا در کنترل پنل خود هاست یه آیکون به نام error log وجود داره که راحت ترین روش دسترسیه موفق و پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Morteza561 ارسال شده در مرداد 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2013 والا همه جور پوشه هست الا error log یه پوشه به نام logs هست که توش یه فایل به نام May-2013.tar.gz وجود داره. وقتی اکسترکتش می کنم دو تا فایل گزارش هست که یکیشون تقریبا 1 مگه. ولی توش چیزی درباره ارور ها ننوشته. مثلا یه خطش اینه:*.*.*.* - - [31/May/2013:02:10:24 +0430] "GET /modules/productexporter/js/jquery-ui-1.7.2.custom.min.js HTTP/1.1" 200 54822 "http://***.ir/admin/index.php?controller=adminmodules&configure=productexporter&token=13c03286f1993acbf3922bd6bacdf2cb&tab_module=Tools&module_name=productexporter" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/27.0.1453.94 Safari/537.36 AlexaToolbar/pHZPKDGg-1.3" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 این access log هست و کاربردی در این مورد نداره Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .