hossainmohammady ارسال شده در اسفند 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2012 با سلام برای کسانی که با این نرم افزار اشنا نیستند به لینک زیر مراجعه کنیدPrestashop 1.5 Easy Retail Manager من لینک این نرم افزار 99 دلاری رو پیدا کردم فقط نمیتونم دانلود کنم چون دانلودش توی یک مسیر انجام میشه و محدودیت زمانی دانلود داره و سرعت هم کم یه جوریه لینکو داده میگه بیا بگیر نرم افزار خوبیه دوستان اگه تونستن دانلود کنن تو انجمن بزارن ممنون میشیمالبته اگه بتونین با استفاده از یک سرور مجازی این نرم افزار رو دانلود کنید و بعد از سرور مجازی بکشین بیرون فک کنم بهتر باشه ماکه سرور مجازی نداریم دوستانی که دارن امتحان کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2012 دوست عزیز این نرم افزار پولیه و نسخه رایگان هم فقط چند روزی کار میکنه ، بنابراین نیمشه ازش استفاده کرد .اگه خواستین میتونید بخرین از سایتش ، اگر هم نسخه های غیرقانونی از این نرم افزار پیدا کردین گذاشتن در اینجا خلاف قوانینه انجمنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossainmohammady ارسال شده در اسفند 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2012 میدونین یه چیزی شبیه این دارم می نویسم و فقط میخواستم ببینم چطور انجام داده و از چه dll هایی استفاده کرده ولی خوب تو دانلود کردنش مشکل پیدا کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2012 تو سایت ثبت نام کنید بعد به راحتی دانلود میشه !! من دانلود کردم به راحتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در اسفند 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2012 نرم افزارهاي كرك شده خارجي هم قانوني و غير قانوني داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .