RK4W ارسال شده در اسفند 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2012 سلامدر ورژن prestashop_1.4.9.0_rtl.1.0.zip در "بخش مديريت > حمل > استانها" وقتی "تهران" رو انتخاب میکنم کشور "آرژانتین" رو براش مشخص میکنه. امکان تغییر کشور به ایران وجود نداره چون فقط چندتا کشور اسمشون هست و ایران در لیست وجود نداره.هر کاری میکنم زمانیکه میخوام سفارش رو در سایت ثبت کنم در قسمت "نحوه تحویل" "روش تحویل مورد نظرتان را انتخاب کنید" میگه "حاملی برای ارسال به آدرس مشخص شده وجود ندارد."ممکنه زمان نصب روی انگلیسی نصب کرده باشم و این مشکل بوجود اومده باشه؟چطور مشکل حمل رو حل کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2012 سلاماین خطا فکر نمیکنم به استان ها مربوط بشهمحدوده های قیمت و وزن رو برای حامل ها تعیین کردید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RK4W ارسال شده در اسفند 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2012 سلامآقا با راهنمایی شما مشکل حل شد.محدوده های قیمت و وزن رو برای حامل ها مشخص کردم و حل شد.ممنون.سلاماین خطا فکر نمیکنم به استان ها مربوط بشهمحدوده های قیمت و وزن رو برای حامل ها تعیین کردید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2012 پیشنهاد من اینه که در صورتی که اکثر خریدارانتون از داخل ایران هستند در بخش حامل ها و در هر جای دیگری که لازم است کشور پیش فرضتان را بر روی ایران تنظیم کرده و استانهای دیگر از تمام کشور ها به غیر از استان های ایران را از بخش مدیریت حذف کنید و در بخش مناطق به غیر از Asia تمام مناطق دیگر را کلاً حذف کنید در اینصورت مشتریانتان در بخش کاربری سایت تان در انتخاب استان ها و شهرها هیچ مشکلی نخواهند داشت مطمئن باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RK4W ارسال شده در اسفند 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2012 دقیقا قبل از راه اندازی نسخه نهایی همین کار رو انجام میدمممنون از راهنمایی شماپیشنهاد من اینه که در صورتی که اکثر خریدارانتون از داخل ایران هستند در بخش حامل ها و در هر جای دیگری که لازم است کشور پیش فرضتان را بر روی ایران تنظیم کرده و استانهای دیگر از تمام کشور ها به غیر از استان های ایران را از بخش مدیریت حذف کنید و در بخش مناطق به غیر از Asia تمام مناطق دیگر را کلاً حذف کنید در اینصورت مشتریانتان در بخش کاربری سایت تان در انتخاب استان ها و شهرها هیچ مشکلی نخواهند داشت مطمئن باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .