softpeik ارسال شده در بهمن 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2014 اصلا کسی از این ماژول استفاده میکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
softpeik ارسال شده در بهمن 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2014 من دوباره چک کردم و درست شداز سایت تعریف شده وارد فروشگاه شدم و سفارش ثبت کردم و درصد اینا رو مشخص کردولی یه مشکلی که هست اینه که هزینه ارسال رو هم با هزینه محصول جمع می کنه و از اون درصد مشخص شده رو بر میدارهکسی راه حلی داره؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2015 با توجه به توضیحات شما دوستان، یعنی بعد از معرفی معرف، هیچ لینک مشخصی از طرف ما به بازاریاب داده نمیشه؟ و فقط تو سایت بازاریاب باید از آدرس معمولی سایت استفاده کنه؟ (www.domain.com)؟؟ من طبق عکسی که آقا یهمن گذاشته بودن آدرس رو هم با http هم بدون http وارد کردم، ولی توی آمار نمایش و بازدید هیچی نشون نمیده... در مورد قرار دادن علامت % هم که آقا رامتین فرموده بودن و تو خود راهنمای پرستا هم توضیح داده چیزی متوجه نشدم و آدرس سایت رو بدون % وارد کردم.... ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در شهریور 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2015 این ماژول تو نسخه 1.6 به چه اسمیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در شهریور 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2015 سلام توی پرستا 1.6 تو قسمت فوانین قیمت گذاری بخش بازریابی که میزنی چنتا ماژول باز میشه ....البته با هیچکدوم کار نکردم ...شش تاش قابل نصب هستش ....خودمم الان دیدم ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در شهریور 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2015 واقعا چرا انقدر مبهم هست این ماژول. جسته و گریخته یه اطلاعاتی داده میشه ولی درست درمون نیست.یه آموزش کلی نیست برای این ماژول؟الان من 100 جور لینک رو تغییر دادم و تو حساب مشتری گذاشتم ولی هیچ خروجی نمیده.الان یکی بخواد لینک سایت ما رو بذاره تو اینستاگرامش، ما چه لینکی رو باید تو حساب این کاربر ثبت کنیم تا بتونه پورسانت بگیره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در شهریور 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2015 اقا من ماژول فکر کنم وفاداری مشتری بود رو فعال کردم ....الان میزنم روی ماژول ها میره توی سایت دیگه وارد قسمت ماژول ها نمیشه ...حال سایتم خوب نیست ........ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A.S ارسال شده در مرداد 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2016 سلاماین بخش رو من قبلا تست کردم و مشکلاتی که دارهروش کار به این صورته که شما اسم سایتی رو که قراره به شما لینک بده قرار میدید. مثلا: www.prestashop.comو یه لینک از سایتتون در اختیار بازاریاب میذارید مثلا : www.presta-shop.ir\index.php?referr=544حالا در قسمت بعدی باید referr=544 رو قرار بدید . یک علامت % هم در ابتداش بگذاریداگه میخواین همه لینکهای این سایت رو قبول کنین : %presta-shop.ir% رو قرار بدیدواما مشکلاتی که داره:خیلی از مواقع عمل نمیکنه و آمار رو درست نشون نمیدهنام بازاریاب اضافه شده رو پاک نمیکنهو صفحه مربوط به بازاریاب در برخی مواقع با آمار بخش مدیریت تفاوت داره راستی این رو هم اضافه کنم که برای استفاده از این قابلیت باید ماژول trackingfront رو حتما نصب کنیدآدرس صفحه مربوط به بازاریاب ها هم در بخش مدیریت در قسمتی که براشون نام و پسورد ایجاد میکنید نوشته شده در پایان باید بگم که من این ماژول رو روی هاست رایگان تست کردم و ممکنه مشکل از هاست من بوده باشه. شما تست کنید شاید براتون کار کرد.قابلیت پورسانت کلیکی و پورسانت از سفارش و خرید رو دارهماژول های خارجی پیشرفته تری هم برای این منظور نوشته شده ولی رایگان نیستندسلام و ارادتببخشید این پست و دوباره آوردم بالااما یه مسئله ، اونم اینکه اگه بخوایم با HTTP کار کنیم که یه %نام دامنه% رو میزنیم و حل میشه و آمار میدهاما هیچی در مورد URI نوشته نشده ، حتی تو فروم های خارجی (یعنی درست و حسابی)من متوجه شدم که آدرسی که به بازاریاب میدیم به این شکلهhttp://www.domain.com?ref=nimaو تو قسمت URI میزنیم%ref=nimaاما کار نمی کنه ، راه دیگه ای داره یا اون قسمتی که نوشته اگر شما روش استفاده از عبارات معمول MySQL را میدانید، میتوانید استفاده کنید از حالت حرفهای.ممکنه راهکاری باشه که بشه این قسمت راه اندازی کرد ، چون واقعآ یکی از پر کاربرد ترین قسمت های پرستاشاپه (البته اگه بدونیم به چه درد می خوره) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در فروردین 28، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2018 اگر برای این ماژول یه آموزش گذاشته بشه خیلی عالیه همونطور که دوست مون گفتن ماژول خوبیه اما صفحه مربوط به بازاریاب اصلا نمیاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .