ramtin2025 ارسال شده در اسفند 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2012 سلامهنگامیکه قابلیت چند فروشگاهی رو تنظیم کنیم، "چندفروشگاهی" به منوی "پارامترهای پیشرفته" اضافه میشه.در این قسمت یک گروه فروشگاه به نام default وجود دارد که فروشگاه اصلی زیرمجموعه آن است.حالا ما امکان ایجاد یک فروشگاه در همین مجموعه و همچنین امکان ایجاد گروه فروشگاهی جدید را داریم.فروشگاه اصلی من به نام ramtin است و یک فروشگاه در همان گروه به نام danoosh ایجاد کردم. و تنظیمات را طوری قرار دادم که همه محصولات و تنظیمات فروشگاه اصلی به آن منتقل شود. ولی فروشگاه جدید کار نمیکند و به شکل زیر نمایش داده میشود : http://upload.tehran98.com/img1/kr87eyplo4rb2oh62vd.jpg لینک تصاویر و ماژول ها و ... از /danoosh/ استفاده میکند، در حالی که چنین مسیری وجود ندارد. مثلا prestashop.com/danoosh/img/c/2-home_default.jpg سپس یک گروه جدید ایجاد کردم و درون آن یک فروشگاه دیگر به نام Soft ساختم. هیچ محصولی را به آن انتقال ندادم و هیچ چیزی را با گروه قبلی share نکردم.این فروشگاه هم کار نمیکند : http://upload.tehran98.com/img1/oectn6nrfi0ezlt5hjkw.jpg البته قصد من تست ماژولی که نوشتم به روی حالت چند فروشگاهی بود که انجام شد.یعنی جداول محصولات و .. به درستی تغییر یافته اند و فروشگاه جدید به آنها اضافه شده. ولی میخوام بدونم که کار خاص دیگه ای باید انجام بدم تا فروشگاهها کار کنند ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2012 htaccess رو مجدد تولید کن. ببین درست میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 28، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2012 تو نسخه 1.5 اگه درست یادم باشه گفته بودی که تولید htaccess نداره و خودش بصورت خودکار ایجاد میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2012 وقتی که در بخش سئو و url ذخیره رو بزنی خودش ایجاد میکنه. این کار رو بکن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2013 سلامدانوش عزیز، این کار رو انجام دادم ولی تغییری نکرد و همون مشکل قبلی پابرجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s_ahmadneya ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 چطوری می توانم تنظیمات چند فروشگاهی را انجام دهممن هر چه گشتم نتونستم این تنظیم را پیدا کنم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 در بخش تنظیمات حالت چند فروشگاهی رو فعال کنید و بعد در پارامترهای پیشرفته میتونید مدیریتش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .