masoudies ارسال شده در اسفند 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2012 سلامبنده از سیستم پرداخت زرین پال استفاده میکنم.نمیدونم مشکل چیه که وقتی مبلغ مورد نظر توسط زرین پال پرداخت میشه به سایت بنده هم بر میگرده و مینویسه "تراکنش تایید شد".اما متاسفانه سفارش ثبت نمیشه و نمیدونم کی پرداخت کرده!مشکل چیه؟ سایت بنده: www.2ghadam.ir http://uploadtak.com/images/y7678_11.jpg پلاگین رو فعال و غیر فعال کردم.کد امنیتی رو عوض کردم و ...لطفا کمک کنید. تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در اسفند 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 براي منم اين اشكال بعضي وقتا پيش مياد.فكر كنم طبيعي باشه !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در اسفند 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 بسیار غیر طبیعیه!یکهفته ای هست اینطور شده.اینطوری هر کسی خرید میکنه ثبت نمیشه و نمیدونم کی خرید کرده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در اسفند 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 غير طبيعيه ولي معمول. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .