ramtin2025 ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 سلامآموزش تصویری مراحل نصب فروشگاه ساز رایگان پرستاشاپ فارسی را میتوانید از بازارچه دریافت کنید لینـــــــک بــــــازارچــــه http://bazaar.presta-shop.ir/207-home/-how-to-install-prestashop-1-5-persian.jpginstall-prestashop.zip واکنش ها : sadeqi1997 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
starter127 ارسال شده در مهر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 سلام.ممنونریسک کردم خودم نصبش کردمولی ممنون از لطفتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warrior ارسال شده در فروردین 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2014 درودامکانش هست نصب ماژول هم بفرمایید؟من آموزشی تو این زمینه ندیدم.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2014 ماژول که آموزش نمیخواد برید توی قسمت ماژول ها در بخش مدیریت پرستاشاپ سپس از بالا سمت چپ روی افزودن ماژول جدید کلیک کنید بعد ماژول رو از سیستمتون انتخاب کنید و بارگذاری این ماژول بزنید تا ماژول نصب بشه . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در خرداد 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2014 سلام و خسته نباشید من پرستاشاپ را روی لوکال نصب کردم و تمام اجناس رو روی سایت قرار دادم و تکمیلش کردم سوالم این هست که برای اینکه سایت رو به سرور هاست انتقال بدم آیا باید روی هاست پرستاشاپ رو نصب کنم و بعد فایل هارو انتقال بدم یا اینکه میشه فایل هارو انتقال بدم به سرور هاست؟ من فایل هارو از طریق ftp به سرور هاست انتقال دادم و اما نمی دونم چطوری به دیتابیس وصلش کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر--------این ارورم هست :Link to database cannot be established: SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) --------برای username root پسورد گذاشتم و برای اسم دیتابیس جدید هم که انتخاب کردم پسورد گذاشتم اما درست نشد در ضمن آدرس سایت رو در ps_shop_url وارد کردم اما تغییری نکرد--------اطلاعات دیتابیس رو از لوکال export کردم و به دیتابیس هاست import کردم اما درست نشد--------مشکل برطرف شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 باید نام دیتابیس و پسورد رو از طریق فایل setting در پوشه config تغییر بدید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BookForum ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 سلام; الان بهترین نسخه برا نصب کدوم هست؟اولن باره می خوام فروشگاه درست کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 نسخه 1.6 قطعا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasa_business ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 سلامچند تا سوال داشتم البته به دلیل مبتدی بودنم هست : 1- لوکال چیه ؟ و چرا انتقال میدن به هاست ؟ (لطفا اینو کامل توضیح بدید چون اصلا خیچی راجبش نمی دونم!)2- آموزش نصب ورژن 1.5 دقیقا مثل 1.6 هستش ؟ من الان می خوام 1.6 نصب کنم باید حتما اول روی لوکال نصب کنم بعد ببرم رو هاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 سلامدوست عزیز منظور از لوکال کامپیوتر شماست. میتونید با استفاده از نرم افزارهایی مثل ومپ یا زمپ ، پرستاشاپ یا سایر اسکریپتها رو نصب کنید. دلیل این کار معمولا تست یا انجام تغییرات هست.در اصل شما باید روی هاست این کار رو انجام بدید و پرستاشاپ باید روی هاست نصب بشه. فقط در برخی موارد به دلیل محدودیتهای هاست، ابتدا پرستاشاپ رو روی لوکال نصب میکنند و سپس به هاست منتقل میکنند. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasa_business ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 سلامدوست عزیز منظور از لوکال کامپیوتر شماست. میتونید با استفاده از نرم افزارهایی مثل ومپ یا زمپ ، پرستاشاپ یا سایر اسکریپتها رو نصب کنید. دلیل این کار معمولا تست یا انجام تغییرات هست.در اصل شما باید روی هاست این کار رو انجام بدید و پرستاشاپ باید روی هاست نصب بشه. فقط در برخی موارد به دلیل محدودیتهای هاست، ابتدا پرستاشاپ رو روی لوکال نصب میکنند و سپس به هاست منتقل میکنند. موفق باشیدممنون آقا رامتین عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasa_business ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 سلامدوست عزیز منظور از لوکال کامپیوتر شماست. میتونید با استفاده از نرم افزارهایی مثل ومپ یا زمپ ، پرستاشاپ یا سایر اسکریپتها رو نصب کنید. دلیل این کار معمولا تست یا انجام تغییرات هست.در اصل شما باید روی هاست این کار رو انجام بدید و پرستاشاپ باید روی هاست نصب بشه. فقط در برخی موارد به دلیل محدودیتهای هاست، ابتدا پرستاشاپ رو روی لوکال نصب میکنند و سپس به هاست منتقل میکنند. موفق باشیدسلام مدیر محترم چند تا سوال داشتم :1- من آخرین ورژن 1.6 پرستا که آخرین تغییر و آپدیت انجام شده، می خوام اینقدر تاپیک دانلود زیاد شده من گیج شدم شما میشه آدرس تاپیپ دانلود برام اینجا قرار بدید ؟2- فایل آموزشی نصب پرستا 1.5 دانلود کردم واقعا دست شما و تیم پرستا درد نکنه عالی بود ولی این قسمت ابتدایی توضیح داده نشده بود، ابتدا فایلو باید چی کار کنیم ؟ چطوری بریزیم تو هاست ؟ کجای هاست بریزیم ؟ و تمام کارهایی که قبل ایجاد دیتا بیس که اول فایل آموزشی اومده باید انجام بدیم چی هست ؟ (میشه کامل توضیح بدید این مورد 2)3- فایل آموزش نصب پرستا 1.5 مثل نصب پرستا 1.6 میمونه ؟ من فایل آموزشی نصب پرستا 1.6 تو سایت پیدا نکردم برای همین سوال می کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2015 سلامنصب ۱.۶ تفاوتی نکرده.آخرین نسخه رو از لینک موجود در اطلاعیه بالای سایت دریافت کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masuodd ارسال شده در مهر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 سلامدوست عزیز منظور از لوکال کامپیوتر شماست. میتونید با استفاده از نرم افزارهایی مثل ومپ یا زمپ ، پرستاشاپ یا سایر اسکریپتها رو نصب کنید. دلیل این کار معمولا تست یا انجام تغییرات هست.در اصل شما باید روی هاست این کار رو انجام بدید و پرستاشاپ باید روی هاست نصب بشه. فقط در برخی موارد به دلیل محدودیتهای هاست، ابتدا پرستاشاپ رو روی لوکال نصب میکنند و سپس به هاست منتقل میکنند. موفق باشیدسلام مدیر محترم چند تا سوال داشتم :1- من آخرین ورژن 1.6 پرستا که آخرین تغییر و آپدیت انجام شده، می خوام اینقدر تاپیک دانلود زیاد شده من گیج شدم شما میشه آدرس تاپیپ دانلود برام اینجا قرار بدید ؟2- فایل آموزشی نصب پرستا 1.5 دانلود کردم واقعا دست شما و تیم پرستا درد نکنه عالی بود ولی این قسمت ابتدایی توضیح داده نشده بود، ابتدا فایلو باید چی کار کنیم ؟ چطوری بریزیم تو هاست ؟ کجای هاست بریزیم ؟ و تمام کارهایی که قبل ایجاد دیتا بیس که اول فایل آموزشی اومده باید انجام بدیم چی هست ؟ (میشه کامل توضیح بدید این مورد 2)3- فایل آموزش نصب پرستا 1.5 مثل نصب پرستا 1.6 میمونه ؟ من فایل آموزشی نصب پرستا 1.6 تو سایت پیدا نکردم برای همین سوال می کنم.اقا تمام اینا سوال منم هست منم شدیدا مبتدی ام یه مرد پیدا نمیشه یه توضیح کلی بدهخداییش شدیدا به یه فروشگاه اینترنتی نیاز دارم اما اصلا اینا رو نمیدونمنمیدونم چطوری باید به هاست منتقل کنم و نمیدونم چطوری نصب میشه و ....یکی اقایی کنه و یه توضیح کلی بزاره ممنون میشم... Sent from my SM-N910C نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 فایل رو از همین سایت دانلود کنید و توی پوشه public_html آپلود کنید و بعد اکسترکت کنید واسم سایت رو توی مرورگر وارد کنید تا مراحل نصب شروع بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در آبان 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2016 سلاملطفا راهنماییم کنید، من روی یک هاست دیگه اطلاعات فروشگاهی پرستاشاپ به همراه قالب و ... داشتم، در حال حاضر انتقالش دادم تمام پوشه ها را به هاست جدید و طبق آموزش برای انتقال باید فایل settings.inc.php را حذف کنم و دیتابیس بسازم و بعد مراحل نصب، اما در این مرحله من وقتی mydomain.com/install می زنم صفحه سفید می اد چیکار کنم(نسخه پرستاشاپ prestashop_1.6.1.5_rtl_1.0)؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2016 سلام.برای انتقال که صفحه install نمیاره.کی گفته باید فایل settings.inc.php حذف کنید؟ باید تغییر میداد و اطلاعات دیتابیس جدید رو وارد میکردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2016 سلام.برای انتقال که صفحه install نمیاره.کی گفته باید فایل settings.inc.php حذف کنید؟ باید تغییر میداد و اطلاعات دیتابیس جدید رو وارد میکردید واکنش ها : marmar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در آبان 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2016 سلام.برای انتقال که صفحه install نمیاره.کی گفته باید فایل settings.inc.php حذف کنید؟ باید تغییر میداد و اطلاعات دیتابیس جدید رو وارد میکردید میشه شما بگید من دقیقا باید چیکار کنم؟لطفا راهنمایی کنید من اصلا نمی دونم باید چیکار کنممن داخل انجمن گشتم این کار کردم"چرا نمیشه دوست عزیز . کار خیلی سادست . اول پرستاشاپ رو روی یه هاست نصب کنید و هر چندتا محصول که دوست داشتید واردش کنید. بعدش یه بک آپ از دیتابیسش بگیرید.حالا نوبت میرسه به کار اصلی - کلیه پوشه ها تون رو از هاست اولی به هاست دومی کپی کنید . بعدش پوشه install رو که بعد از نصب پاک کرده بودید رو آپلود کنید تو هاست دومی - حالا برید تو پوشه config و فایل settings.inc رو پاک کنید. حالا مثل سایت اولی عملیات نصب رو انجام بدید . توجه داشته باشید که رمز عبور و ایمیل رو در آخر عملیات نصب همونی قرار بدید که تو هاست اولی قرار داده بودید . نصب که تموم شد پوشه install رو پاک کنید و برید تو phpmyadmin و دیتابیس ایجاد شده را به کلی پاکش کنید و دوباره یه دیتابیس جدید با همون نام ایجاد کنید و فایل بک آپ دیتابیس رو که از هاست اولی گرفته بودید رو ایمپورت کنید .به قول بعضیا به همین سادگی - به همین خوشمزگیتوجه : نام - پیشوند -موتور دیتابیس و رمز عبور رو باید هنگام نصب تو هاست دومی همونایی قرار بدید که تو هاست اولی قرار دادید. توصیه میکنم با یک نام کاربری همتا تو هر دو هاست ثبت نام کنید . اینجوری خیلی بهتره"ولی وقتی آدرس صفحه install میزنم صفحه خالی می اد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2016 1) فایل های فروشگاه رو زیپ و دانلود کنید (جایی که پوشه های فروشگاه قرار داره توی هاست).2) از دیتابیس بک آپ بگیرید (اکسپورت بزنید) وارد هاست جدید بشید1) فایل های فروشگاه رو که دانلود کردید جایی که میخواید فروشگاه باشه مثلا روت هاست جدید آپلود کنید. از حالت فشرده خارج کنید.2) یه دیتابیس جدید بسازید و دیتا بیس قبلی رو ایمپورت کنید.3) فایل setting رو برای ویرایش باز کنید و اطلاعات دیتابیس جدید رو که ایجاد کردید وارد کنید. همین و تمام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در آبان 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2016 1) فایل های فروشگاه رو زیپ و دانلود کنید (جایی که چوشه های فروشگاه قرار داره توی هاست).2) از دیتابیس بک آپ بگیرید (اکسپورت بزنید) وارد هاست جدید بشید1) فایل های فروشگاه رو که دانلود کردید جایی که میخواید فروشگاه باشه مثلا روت هاست جدید آپلود کنید. از حالت فشرده خارج کنید.2) یه دیتابیس جدید بسازید و دیتا بیس قبلی رو ایمپورت کنید.3) فایل setting رو برای ویرایش باز کنید و اطلاعات دیتابیس جدید رو که ایجاد کردید وارد کنید. همین و تمامممنون از راهنماییتون، داخل فایل Setting علاوه بر نام دیتابیس یه سری پیشوند و ... هم هست ازم اونا رو هم تغییر بدم یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2016 هرچی که تغییر کردهنام دیتابیسنام کاربریرمز عبور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
memajidi ارسال شده در فروردین 12، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2018 سلام. آیا هاست شرکت نت افراز مناسب پرستا می باشد یا نه؟؟؟ لطفا آموزش نصب روی هاست با کنترل پنل دایرکت ادمین رو هم بزارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در فروردین 13، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2018 سلام آموزش نصب پرستاشاپ رو میتونید از لینک زیر ببینید. https://ipresta.ir/blog/14_%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C.html شرایطی که هاستتون برای پرستاشاپ باید داشته باشید در لینک زیر گفته شده: https://www.prestashop.com/en/system-requirements نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .