m1910 ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 با عرض سلام ببخشید می خواستم بدونم چطور می تونم کیف خرید رو از قسمت بالا سمت راست قالب رایگان سبز و خاکستری حذف کنم؟و اندازه هدر رو افزایش بدم که تمام قسمت بالایی رو پوشش بده؟پیشاپیش ممنون از راهنمایی تونموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 خیلی ساده ، ماژول اطلاعات کاربر رو غیرفعال کنید !! ( بین ماژول های بخش کاربری ) برای افزایش هدر باید تو قالب دستکاری بشه ، اگه قالب رو خریداری کردین و سه ماه از خریدتون نگذشته ، میتونید از پشتیبانی بنده استفاده کنید و رایگان واستون انجام میشه ( فقط کافیست اطلاعات سفارش + اسم خودتون رو به ایمیل و یا آی دی بنده ارسال کنید ( تو پروفایلم هست ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1910 ارسال شده در فروردین 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 خیلی ساده ، ماژول اطلاعات کاربر رو غیرفعال کنید !! ( بین ماژول های بخش کاربری ) برای افزایش هدر باید تو قالب دستکاری بشه ، اگه قالب رو خریداری کردین و سه ماه از خریدتون نگذشته ، میتونید از پشتیبانی بنده استفاده کنید و رایگان واستون انجام میشه ( فقط کافیست اطلاعات سفارش + اسم خودتون رو به ایمیل و یا آی دی بنده ارسال کنید ( تو پروفایلم هست )خیلی ممنون از راهنماییتون واقعا خیلی ساده حذف شد.همون طور که گفتم از قالب رایگان استفاده می کنم اگر براتون مقدوره در این زمینه هم راهنمایی بفرمایید.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .