vejdan ارسال شده در فروردین 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 سلاممن به تازگی با این فروشگاهساز آشنا شدم...نمیدونم آیا هاست 1GB کافیست یا خیر...دانلود کردم اما نمیدونم چه طورباید نصبش کنم ممنون میشم که چگونگی نصب ماژولهای قرار گرفته در سایت هم توضیح بدین... خواهشن فارسی توضیح بدین یعنی لینک سایت مرجع پرستا ندین چون اونجا رفتم و ویدئوی آموزشی میخواستم دانلود کنم که انگار از شانس ما خرابه ... مر30000 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 آموزش تصویری نصب پرستاشاپ 1.5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrz9009 ارسال شده در اردیبهشت 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2013 سلام این دو خطا هنگام نصب چگونه رفع کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2013 سلامعکس سمت راست مربوط به magic qoutes میشه که برای شما روشنه و از مدیر هاستتون باید بخواین تا خاموشش کنهعکس سمت چپ رو مطمئن نیستم ولی فکر میکنم دسترسی پوشه هایی که مشخص کرده اشتباهه (permission) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mostafa ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 خطایی در هنگام نصب رخ داد... شما میتوانید از طریق لینکهای موجود در ستون کناری به مراحل قبلی بازگردید، یا برای آغاز مجدد پروسه اینجا کلیک کنید. این هم تصویر : http://img.majidonline.com/pic/287290/2009-03-02_233449.jpg تنظیم اطلاعات فروشگاه زمانیکه زبان را روی فارسی و کشور را ایران تنظیم میکنم همچین اخطاری رو میده .درضمن سطح دسترسی پوشه هایی که درهاست آپ میکنیم چطور باید باشه ؟ باتشکر . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 این مشکلات رو نمیشه درست گفت به چه علتی است.در پوشه log اگر فایلی هست بررسی کنید.در فایل خطاهای سرور بررسی کنید علت مشکل چی هست.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohzamohza ارسال شده در دی 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2013 با سلاممن هنگامی که برای نصب پرستاشاپ می خوام دیتا بیس ایجاد کنم این ارور را میده. لطفا راهنمایی کنید. تاپیک جدید درست نکردم چون زیاد تاپیک درباره نصب بود. Note: Enabling the database statistics here might cause heavy traffic between the web server and the MySQL server. یعنی ترافیک سرور زیاده بزارم برای بعد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2013 به نظر میرسه شما مراحل ایجاد دیتابیس رو اشتباه رفتید دوست من. خطایی که بهتون داده مربوط به فعال کردن "آمار دیتابیس" هست نه "خود دیتابیس"آموزش ایجاد دیتابیس رو به راحتی میتونید با یک جستجوی ساده پیدا کنید پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2013 خطا داره در مورد فعال بودن آمارگیری دیتابیس میگهبا پشتیبان سرور صحبت کنیر Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .