kimia ارسال شده در فروردین 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 این پست جهت دوستانی که تمایل دارند در صفحه ثبت نام لینک دریافت کد پستی را فعال کنند گذاشته شده است دوستان ابتدا فایل authentication.tpl موجود در پوسته در حال استفاده را باز کنید سپس گزینه "postcode" را سرچ کرده و کد زیر را بعد از "" و قبل از "" جای دهید دريافت کد پستي که در نهایت این قسمت به شکل زیر در خواهد آمد {elseif $field_name eq "postcode"} {l s='Zip / Postal Code'} * دريافت کد پستي تصویر نمونه این هم نمونه در سایت http://www.best-life.ir/authenticationدر خاتمه از کامپایل اجباری فراموش نشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 سلامممنون از مطلب آموزشی جالبی که قرار دادیفقط چرا تگ های و بسته نشده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در فروردین 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 سلامممنون از مطلب آموزشی جالبی که قرار دادیفقط چرا تگ های و بسته نشده ؟اصلاح شد البته در هر دو شکل کار میکرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 شاید به نظر بیاد که کار میکنهولی نبستن تگ ها بعضی وقتها مشکلاتی ایجاد میکنه که باید ساعت ها وقت بذارید تا متوجه اون بشیدضمنا تگ ها رو اشتباه بستیدیکی از مدیران اصلاح کنندممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 به آموزش ها منتقل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در فروردین 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 شاید به نظر بیاد که کار میکنهولی نبستن تگ ها بعضی وقتها مشکلاتی ایجاد میکنه که باید ساعت ها وقت بذارید تا متوجه اون بشیدضمنا تگ ها رو اشتباه بستیدیکی از مدیران اصلاح کنندممنون رامتین ها بستن تگ ها اصلاح شد در سایت خودم مشاهده بفرمایید با تشکر از یادآوریتان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emzziper ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 دوست من بنده هرچی تلاش کردم موفق نشدم اضافه کنم.. دقیقا طبق گفته شما عمل کردم ولی اصلا هیچ تغییری در اون قسمت ایجاد نمیشه... این کده من هستش اگه اشتباه قرار دادم اصلاح بفرمائید .. ممنون {elseif $field_name eq "postcode"} {l s='Zip / Postal Code'} * دريافت کد پستي نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 دوست من بنده هرچی تلاش کردم موفق نشدم اضافه کنم.. دقیقا طبق گفته شما عمل کردم ولی اصلا هیچ تغییری در اون قسمت ایجاد نمیشه... این کده من هستش اگه اشتباه قرار دادم اصلاح بفرمائید .. ممنون {elseif $field_name eq "postcode"} {l s='Zip / Postal Code'} * دريافت کد پستي آدرس سایت و قالبتون چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .