pitit ارسال شده در فروردین 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 سلامدر بخش ماژول ها ، ماژولی هست به اسم جستجوی لایه ای که همه تقریبا با اون آشنا هستناین ماژول به صورت پیش فرض 6 فیلتر برای جستجوی پیشرفته در نظر گرفته، شاملجستجو بر اساس قیمت ، زیر شاخه ها ، موجودی ، وضعیت محصول ، تولید کننده و وزندوستان اهل فن راهنمایی کنید که آیا امکانش هست که فیلترهای این ماژول را افزایش داد؟به عنوان مثال من می خوام در یک شاخهبر اساس ویژگی هایی که توی تب مشخصات تعریف کردم بشه جستجوی پیشرفته کردمثلا در تب مشخصات یک ویژگی تعریف کردم ، به اسم کارت گرافیک ، که در هر محصول مقدارهای مختلفی رو برای این ویژگی تعریف کردمحالا می خوام در جستجوی پیشرفته امکان جستجو بر اساس ویژگی های محصول فراهم بشهساختن همچین فیلتری ممکنه؟کسی هست راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 بله امکانش هستبه بخش پیکربندی ماژول مراجعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 فکر کنم برای کار نیاز هست که ویژگی هایی به صورت از پیش تعریف شده بسازید که حالت انتخابی دارند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pitit ارسال شده در فروردین 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 بله خوبامکانش فقط در صورتی هست که برای ویژگی ها مقدار های مشخص تعیین کنیدیعنی اگر من در ویژگی هارد دیسک: اعداد 40-80-160-250-320-500 را به صورت از قبل تعریف شده وارد کنم ، و در یک کالا مقدار را به دلخواه مقداری غیر از مقادیر از پیش تعریف شده قرار بدهم ، این مقدار به دلخواه وارد شده جزء فیلترهای جستجو به حساب نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 من تا حالا جایی ندیدم که به دلخواه وارد بشهمعمولا این جور چیزا یا select داره و یا به صورت کشویی ، مثل قیمت ، باید انتخاب بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 دوست من این طبیعی و منطقی است! شاید شما 100 مدل یا حتی 1000 مدل از یک ویژگی داشته باشید که دستی وارد کردید. این مورد رو که نمیشه به این ماژول افزود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daneshjoo ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 اگر ماژول هوشمند باشه میره می گرده توی محتوای محصول و اگر مورد وارد شده توسط کاربر با اطلاعات محصول یکی بود یا وجود داشت میاد نمایشش میده، هر چند این کار شدنیه اما چون فشا رمیاد و باید دیتا بیس را بگرده این کار را نکردند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasim ارسال شده در تیر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2015 سلام خسته نباشید آیا امکانش هست در جستجوی لایه ای فقط ویژگی هایی نمایش داده شود که در آن دسته بندی وجود دارد؟برای من تمام ویژگی هایی که در فروشگاه تعریف کردیم را نمایش میدهد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 تا جایی که من می دونم ماژول جستجوی لایه ای فقط ویژگی هایی رو لیست می کنه که متعلق به اون شاخه(ویژگی های محصولات اون شاخه) رو لیست میکنه. احتمالا اون محصول شما توی شاخه خانه یا شاخه والدی هست نه یک شاخه پایانی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smohsenh ارسال شده در مرداد 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2016 سلام.چرا واسه سازنده ، فیلتر درست شده اما برای فراهم کننده نه؟من نیاز دارم فراهم کننده یا توزیع کننده که خودتون ماژولشا درست کردید، به فیلتر جستجو اضافه بشه.حتما جوابشو بدید.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2016 سلام.چرا واسه سازنده ، فیلتر درست شده اما برای فراهم کننده نه؟من نیاز دارم فراهم کننده یا توزیع کننده که خودتون ماژولشا درست کردید، به فیلتر جستجو اضافه بشه.حتما جوابشو بدید.ممنون سلام.خب فراهم کننده رو خودتون اضافه کنید اول از منوی کاتالوگ >> مشخصه ها، فراهم کننده رو به عنوان مشخصه تعریف و به اوون مقادیر دلخواه بدید. در تب ترکیبات صفحه محصول فراهم کننده رو انتخاب کنید.بعد از صفحه پیکربندی این ماژول این مشخصه رو به لیست فیلترها اضافه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smohsenh ارسال شده در مرداد 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2016 مشخصه های محصول هم داخل فیلتر جستجو نمیاد.من مشخصه را ایجاد کردم نام توزیع کننده هم نوشتم .داخل ناو بری لایه ای هم اضافه شده و حتی ذخیره هم میشه.اما داخل فیلتر جستجو نمیاد.چکار باید کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2016 مشخصه های محصول هم داخل فیلتر جستجو نمیاد.من مشخصه را ایجاد کردم نام توزیع کننده هم نوشتم .داخل ناو بری لایه ای هم اضافه شده و حتی ذخیره هم میشه.اما داخل فیلتر جستجو نمیاد.چکار باید کرد؟ فیلترها به صورت پیش فرض برای شاخه هایی که دارای اوون ترکیب هستند نمایش داده میشه. برای شاخه هایی که ترکیب اضافه شده رو دارند تست کنید یا اینکه از صفحه پیکربندی این ماژول برای گزینه "مخفی کردن ارزش های فیلتر با هر محصولی که تناسب ندارد" خیر رو انتخاب کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehr.iman ارسال شده در دی 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2017 سلام وقت بخیرببخشید میخواستم بدونم که آیا با این ماژول امکان پیاده سازی امکانی شبیه به امکان این سایت هست؟ https://freemanbeauty.com/brand/feeling-beautiful مثلا یک ویژگی ای هست به نام نوع پوست، وقتی پوست نرمال تیک زده میشه فقط ماسکهایی که مختص پوست نرمال هست نمایش داده میشه. اگه امکانش هست چطور باید انجامش بدم؟ لطف راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .