hidden ارسال شده در آذر 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 سلاممن تمامی تولید کننده ها رو پاک کردم بعد رفتم به سایت دیدم به به تمامی محصولات تو ماژول محصولات جدید پاک شده اما محصولات تو شاخه ها وجود دارند !!!!چی شده چیکار باید بکنم تورو خدا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 شما یک محصول جدید اضافه کنید ببینید درست میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 محصول جدید درج کردم اما فقط همین محصولی که الان درج کردم رو نمایش میده قبلی ها رو نمایش نمیده تورو خدا کمکم کنید من نمیدونستم با پاک کردن تولید کننده این مشکل پیش میاد ...در ضومن من چندین محصول داشتم که اصلا هیچ ربطی به تولید کننده نداشته و اصلا تو تولید کننده اون محصولات رو ذخیره نکردم اونا به چه دلیلی پاک شدن ؟من بی عقلی کردم ماژول هایی که اصلا نیاز نداشتم رو همه رو پاک کردم از لیست ماژول ها میشه دلیلش این باشه تورو خدا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh4mm4D ارسال شده در آذر 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 یه نگاهی به اینجا بندازید و ببینید این ماژول در فروشگاه شما وجود داره؟ ماژول ها >> بخش کاربری >> محصولات پرطرفدار در صفحه خانگی این همون ماژولیه که در صفحه اصلی،محصولات رو نشون میده.چون گفتید "محصول جدید درج کردم اما فقط همین محصولی که الان درج کردم رو نمایش میده و قبلی ها رو نمایش نمیده" پس باید اینکار رو انجام بدید.((تک تک محصولات رو ویرایش کنید و درقسمت انتخاب شاخه، تیک خانه رو فعال کنید تا هم در صفحه اصلی نشون بده و هم در زیر شاخه ها.)) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 سلاممن فهمیدم مشکل از کجاست قسمت تنظیمات > محصولات > تعداد نمایش محصولات جدید در روز رو از 20 به 0 تغییر داده بودم همش هم به خاطر این که نمیخواستم کنار عنوان محصول بنویسه جدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 شما راه حل رو اشتباه رفتید. اول به بخش مدیریت ماژولها برید و زیر ماژول محصولات جدید روی پیکربندی کلیک کنید و نمایش همیشگی رو فعال کنید.بعد به بخش تنظیمات و محصولات برید و عدد 20 رو به مثلاً 2 تغییر بدید. این طوری فقط 2 روز اولی که محصول رو اضافه میکنید جدید رو کنارش مینویسه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 دانوش عزیز ماژول محصولات جدیدی که من از سایت انگلیسی دانلود کردم و فارسی کردم فقط میشه مشخص کرد چند تا محصول رو نشون بده تو صفحه اصلی همین محصولات رو از 20 به 2 تغییر دادم چون تو این 2 روزه هیچ محصولی به سایت اضافه نکردم بازم هیچی نشون نمیداد چیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 شما باید از یک ماژول دیگه استفاده کنید که فقط محصولات جدید رو نشون نده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 30، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2011 شما باید از یک ماژول دیگه استفاده کنید که فقط محصولات جدید رو نشون نده. والا فعلا که همچین چیزی گیرم نیومده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .