omidesigner ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 با سلام امیدوارم سوالم تکراری نباشه تویه انجمن گشتم ولی این سوالو پیدا نکردم من دیروز کلی تغییرات روی فروشگاهم دادم مثل حذف واحد پول یورو یا تغییر قیمتها و ... ولی وقتی امروز با یه سیستم دیگه وارد شاپ شدم تغییرات انجام نشده اما وقتی باز امروز با سیستم قبلی چک کردم تغییرات انجام شده مشکل از کجاست؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 کش مرورگرتون رو کامل پاک کنیدادرس سایتتون رو برای بررسی بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidesigner ارسال شده در فروردین 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 تغییرات روی سیستم خودم انجام شده روی بقیه سیستمها انجام نمیشه آدرس هست:www.miadshop.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidesigner ارسال شده در فروردین 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 دوستان همه تغییرات انجام شده فقط قیمتها برای من ریال نشون داده میشه برای بقیه یورو لطفا بفرمایید مشکل چیه؟آدرس فروشگاهwww.miadshop.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 ارز پیش فرض شما احتمالا یورو هستدر بخش کاربری خودتون ارز کاربری خودتون رو ریال انتخاب کردید که روی یک کامپیوتر اعمال میشه نه روی سایت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidesigner ارسال شده در فروردین 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 سلام و ممنون از جوابتون اما یه مشکلی پیش اومد من رفتم ارز پیش فرضو ریال کردم و تیک بقیه ارزها را برداشتم اما الان دیگه فروشگاه بالا نمیاد!!! این صفحه نشون داده میشه http://8pic.ir/images/at2aqr3q8k8sxg37bvl.jpg حالا من چیکار کنم ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 سلام و ممنون از جوابتون اما یه مشکلی پیش اومد من رفتم ارز پیش فرضو ریال کردم و تیک بقیه ارزها را برداشتم اما الان دیگه فروشگاه بالا نمیاد!!! این صفحه نشون داده میشه http://8pic.ir/images/at2aqr3q8k8sxg37bvl.jpg حالا من چیکار کنم ؟؟؟ربطی به فروشگاه و واحد پول نداره ، این به هاستتون مربوط میشه ، به احتمال زیاد چند ساعته برطرف میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidesigner ارسال شده در فروردین 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 دوستان من هر چی درباره ارز و پول بود همه را روی ریال تنظیم کردم ولی بازم واحد پول کنار قیمت محصولات یورو نوشته شده در کدام قسمت مدیریت باید تغییر ایجاد کنم که قیمت محصولات فروشگاه فقط به ریال نشون داده بشه؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 دوستان من هر چی درباره ارز و پول بود همه را روی ریال تنظیم کردم ولی بازم واحد پول کنار قیمت محصولات یورو نوشته شده در کدام قسمت مدیریت باید تغییر ایجاد کنم که قیمت محصولات فروشگاه فقط به ریال نشون داده بشه؟؟دوست عزیز کار سختی نیست که !! دو سه مرحله ساده داره ( نمیدونم چرا هفت خان رستم میکنید این کارای ساده رو ) گام یک : به قسمت مدیریت/پرداخت/واحد پول میرین - در این بخش واحد پول پیشفرض را روی ریال تنظیم میکنید . گام دو : در همین صفحه روی ویرایش تک تک واحد های پول ( جز ریال ) کلیک میکنید و غیرفعالشون میکنید . گاه سه : به صفحه اول فرشگاهتون میرین به تنظیمات مرورگر میرین و کش رو پاک میکنید . گام چهار : واحد پول تو همه کامپیوترها ریال میشه . گام پنج : مشکلتون حل شد !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidesigner ارسال شده در فروردین 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 با عرض شرمندگی من این کارها را کرده بودم ولی همچنان قیمتها به یورو هستند عکسشو میذارم شاید من اشتباهی کردم تویه تنظیمات در ضمن کش مرورگرم پاک کردم ممنون از اینکه تحمل می کنید ما رو !http://8pic.ir/images/k7fpgiujv927pefln3an.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 در قسمت پرداخت>واحد پول ها:کلا یورو رو غیر فعال کنید (با کلیک روی تیک سبز رنگ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .