hidden ارسال شده در آذر 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 سلام من یه قالب جدید گرفتم و فارسی کردم با کمک اقا مرتضی,مشکلش این هست که توضیحات هر محصول رو به صورت کامل نشون نمیده مشکل کجا میتونه باشه از اساتید خواهشمندم کمک کنندنتونستم فایل رو ضیمیمه کنم چون حد نصاب پیوست من پر شده .....http://s2.picofile.com/file/7148814515/ER.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 30، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2011 کسی کمک نمیکنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2011 هیدن جان فایلش رو یه جا آپ کن لینک بده چون باید فایل ها رو ببینیم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 30، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2011 چشم عزیز لینک دانلود رو برات پیغام خصوصی کردم ممنون میشم کمک کنید,یا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .