B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2013 هر موقع قالب آپدیت شد ، اطلاع رسانی میشه در این تاپیک و نیازی به تکرار یک حرف نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tsgcity ارسال شده در دی 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2013 با سلام و تشکر از زحمات شما دوست عزیز.من یک کاربر مبتی در زمینه وب هستم و زیاد از وب سر در نمیارم.من متاسفانه نمیتونم لوگوی مربوط به کرشمه را عوض کنم و لوگوی شرکت خودمو بذارم.یک مورد دیگه اینکه من از enamad هم تاییدیه گرفتم چطور لینکشونو کجای برنامه قرار بدم.ممنون میشم راهنماییم کنین با تشکرپیمان حسینی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2013 یک عکس با فرمت png با نام logo آماده کنید و در مسیر زیر قرار بدین در داخل هاستتون : www.yourshop.com/themes/yourtheme/img/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tsgcity ارسال شده در دی 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2013 خیلی ممنونم از لطف شماممکنه منو تو ابن مورد هم کمک کنین: من از enamad هم تاییدیه گرفتم چطور و کجای برنامه لینکشونو برنامه قرار بدم. باز هم از لطف شما ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2013 باید از ماژول های تبلیغات یا از ماژول های بلوک ازاد که در بازارچه میتوانید پیدا کنید ، استفاده کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .