kimia ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 ماژول freeblock فری بلوک برای افزودن فایل تکست یا فایل HTML به پرستا شاپ شما ماژول فارسی نشده ولی فایل زبان آلمانی به fa.php تغییر نام داده شده از محیط مدیریت پرستا بخش ترجمه ها فارسی کنید freeblock.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 این ماژول فکر میکنم در انجمن هست.نیازی به تغییر نام فایل زبان هم نیست و به محض ورود به ترجمه ها خودش فایل رو تولید میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در فروردین 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2013 این ماژول فکر میکنم در انجمن هست.نیازی به تغییر نام فایل زبان هم نیست و به محض ورود به ترجمه ها خودش فایل رو تولید میکنهسلام دانوش عزیز ، در چندین هاست با مشکل ایجاد ناقص فایل ترجمه مواجه شدم ، بطوریکه فقط 2 یا 3 سطر ابتدای فایل تولید میشه ، بهمین جهت یکی از فایل های زبان را همیشه تغییر نام میدم راحت تر به نتیجه میرسم ممنون از یادآوریت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .