thekoroush ارسال شده در آذر 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2011 سلام من هاستم رو عوض کردم . بر روی هاست قبلی دایرکت ادمین داشتم و بر روی هاست جدید هم دایرکت ادمین دارم . نسخه پرستا ی من هم 1.3 هستش حالا که فایل بک اپ سایت رو بر روی هاست جدید ریستور کردم سایت بالا نمیاد و این پیام رو میده :Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home/kamyesh/domains/kamyeshop.com/public_html/tools/smarty/compile/%%35^35D^35DB4B31%%blocksearch-top.tpl.php on line 36 فکر میکنید مشکل کجاست و من چه کار باید بکنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2011 شما نام دامین قبلی و جدید رو ذکر کنید.در پوشهی config فایل setting.inc.php رو باز کنید و ببینید چیزی هست که لازم باشه تغییر بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
thekoroush ارسال شده در دی 1، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2011 شما نام دامین قبلی و جدید رو ذکر کنید.در پوشهی config فایل setting.inc.php رو باز کنید و ببینید چیزی هست که لازم باشه تغییر بدید. دانوش عزیز سلام ممنون ار پاسخت . دامین من www.kamyeshop.com هستش . من قبلا از هاست [...ویرایش مدیریت...] استفاده میکردم که اصلا جز سیستم نرم افزاری مزخرف و قدیمیمیشون و مدیران مزخرف تر ش که از نصب یک ماژول معمون یون کیوب لودر بر روی php شون عاجز بودن مشکلی نداشتم و سرور رو انتقال دادم به شرکت [... ویرایش مدیریت ...] که تیم ساپورت خیلی خوبی دارن چند ماهه دارم باهاشون کار میکنم و جز احترام و کمک کاری نکرده اند . اما متاسفانه با نصب پرستا شاپ 1.4 یک مشکل بزرگ داشتم و دارم بر روی سرورم از این شرکت و حالا سایت فروشگاهی اصلی مون رو که ورژن 1.3 هستش بر روی سرور ریستور کردم با این ارور مواجه شدم که اصلا سر در نمیارم که اشکال کار کجاست ممنون میشم کمکم کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2011 دوست عزیز از نام بردن شرکتها در ارسال خود داری کنید.اما در مورد اشکال بهتره یک کپی از فایلی که آدرسش در خطا داده شده بگیرید و اون فایل رو پاک کنید.شما به بخش مدیریت دسترسی دارید یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
thekoroush ارسال شده در دی 3، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2011 دوست عزیز از نام بردن شرکتها در ارسال خود داری کنید.اما در مورد اشکال بهتره یک کپی از فایلی که آدرسش در خطا داده شده بگیرید و اون فایل رو پاک کنید.شما به بخش مدیریت دسترسی دارید یا خیر؟ دانوش جان . حرفتو قبول دارم و خودم انجمن دارم و دقیقا میدونم منظورت چیه اما من معتقدم وقتی بایکسری دزد طرف میشی بهتره به همکارات بگی تا اونها هم متضرر نشن . شما بیا تو انجمن من تا به حال هر دزدی که سر راهت قرار گرفته رو به همه معرفی کن . بگذریم ... دانوش جان رفتم تو پوشه compile حتی خواستم کل فایل هاشو پاک کنم . چون فایل هاش چیز مهمی نیست کلا اما 17-18 تا از فایل هاش gid و pid شون تماما apachi هستش . و اصلا نه پاک میشن نه میشه پرمیژن هاشو تغییر داد . خلاصه گیر کردم و معطل . بخش مدیریت هم 100٪ دسترسی دارم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2011 به بخش مدیریت برو کامپایل رو فعال کن ببین مشکلت حل میشه یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
thekoroush ارسال شده در دی 3، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2011 سیستم مدیریت سرور من دایرکت ادمین هستش برای فعال کردن کامپایل از کدوم مسیر برم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2011 تنظیمات » کاربری هااولین گزینه هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .