mina_rp ارسال شده در فروردین 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2013 با سلاممن پرستا خودم رو از 1.3 به 1.4.9 بدون مشکل ارتقا دادمبعد اومدم از طریق ماژول به 1.5.3 ارتقا بدم که خوب نشد! وقتی بک آپم رو برگردوندم بهم پیغام SQL ساب دومین خراب است. را داد .میشه راهنماییم کنید مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2013 هم فایل و هم دیتابیس را برگرداندید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina_rp ارسال شده در فروردین 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2013 بلهبکاپ کاملی که با خود هاست گرفتم رو برگردوندم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina_rp ارسال شده در فروردین 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2013 جدول ps_subdomain پاک شده بودساختمش دیگه اون ارور رو نمی دهاما الان فقط لگو فروشگاهمو نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2013 این احتمال هست که بکاپی که گرفتید ناقص بوده باشه و یا ناقص برگرداندیدآدرس سایت رو قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina_rp ارسال شده در فروردین 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2013 براتون پ.خ کردم آدرس سایت رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2013 علت پیام کردن آدرس سایت رو نمیفهممبه بخش مدیریت دسترسی دارید؟ لاگین هم میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina_rp ارسال شده در فروردین 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2013 آره الان تو مدیریتممحصولاتم هستندماژولام هستندموقعیت هام هم درسته الاناما بازهم ............... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2013 کامپایل رو روشن کنیدکش خاموشاگه نشد دیباگ هم روشن کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina_rp ارسال شده در فروردین 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2013 ماژول ها هیچکدام نمایش داده نمی شند!!فکر میکنم مشکل اینه!از کجا باید اینکارها رو انجام بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 با سلام و خسته نباشیدمن قبلا نسخه prestashop_1.4.4.1 را نصب کرده وفروشگاهی راه اندازی کردم با تعدادی محصولات یک فایل بک آپ از آن تهیه کردم در حدود 40 مگ از آن جایی که روی یک هاست مجانی بود بنا به دلایلی اطلاعات من از روی آن هاست از بین رفتالان که روی یک هاست دیگه رفتم اطلاعات آن را روی هاست جدید انتقال دادم که آدرس رو میزدم سایت بالا نمی آمدپوشه installهم کنار اطلاعات گذاشتم و دوباره شروع به نصب کردمولی سایت انگار باز تازه است و هیچ کدوم اطلاعات قدیم من و محصولات نیستولی داخل بک آپ همه اش از جمله تصاویر موجود می باشندخواستم ببینم کمکی به بنده می توانید بکنید که با استفاده از فایل بک آپم بتوانم فروشگاه را دوباره راهاندازی و محصولاتم موجود باشدخیلی ممنون پاینده باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 انتقال هاست بارها توضیح داده شدهجستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .