رفتن به مطلب

تغییر نام ماژول

kimia

پست های پیشنهاد شده

دوستان من میخوام بعضی از ماژول ها را تغییر نام بدهم و مجدد استفاده کنم

همینطور که میدونید اگر فقط در ماژول تغییر نام اعمال بشه اطلاعات رو از دیتابیس ماژول اول میخونه . حالا میخوام بدونم ازکدام فایل ماژول تیبلی که در دیتابیس ساخته میشه را تغییر نام باید داد

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

⚠️ انجمن در حالت فقط خواندنی است و امکان ارسال پست جدید وجود ندارد. جهت دریافت پشتیبانی به بخش تیکت مراجعه نمایید.

از فایل php اصلی ماژول باید اینکار وبکنید ، یه راه حل کلی و ساده میگم که به دردسر نیفیتد ، البته در همه موارد جواب نمیده ولی برای 90 درصد ماژول ها این عملیه و میتونه شما رو راحت کنه :)

1- کافیه یک کپی از پوشه ماژول بگیرین .

2 - بعد اسم پوشه رو عوض کنید به اسم مثلا mymodule .

3 - حالا برین داخل پوشه و اسم فایلهایی که مال ماژول اصلیه عوض کنید به mymodule

4 - حالا فایل php اصلی رو با نرم افزار notepad++ باز کنید و از replace all استفاده کنید و هر چی عبارت اسم اصلی ماژول هست ( مثلا homefeatured ) با اسم mymodule عوض کنید .

این روش برای ماژول های ساده و معمولی جواب میده . برای بقیه هم جواب میده ولی باز بستگی داره . با این کار همه موارد جایگزین میشه و شما نیاز نیست دستی بگردین و عوض کنید .

لینک به دیدگاه

البته اینو اضافه کنم که خیلی از ماژول ها به این سادگی نیست و باید نام دیتابیس ها و جداولی که احتمالا در ماژول ساخته میشه رو هم تغییر بدید

نمونه این کار رو واسه ماژول ایجاد بلوک(اسکریپت-فیلم-عکس و ...) انجام دادم که میتونید دانلود کنید و تغییرات رو مقایسه کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربران آنلاین در این صفحه

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

• اضافه کردن...