mina1500 ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 دنبال ماژول گالری تصاویر هستم.خیلی گشتم تو انجمن ولی چیزی پیدا نکردم.میشه راهنماییم کنین؟؟!!!با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 گالری تصاویر یا اسلاید شو؟ گالری تصاویر برای چه منظوری می خواهید؟ تصاویر محصولات مختلفتون را می خواهید بذارید؟؟؟ اسلاید شو میشه...که مدل های مختلفش هستاگر گالری که فولدر بندی داشته باشه را من توی CMS جوملا دیدم (فوکاگالری) را می خواهید به نظرم همچین چیزی واسه پرستا درست نشده.. یا اگر هم شده که من ندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina1500 ارسال شده در فروردین 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 بله یه چیزی تو مایه های فوکا. یه ماژولی به اسم prettyphotoview پیدا کردم ولی نصب نمیشه. نمیونم چرا!!! http://www.no-margin-for-errors.com/projects/prettyphoto-jquery-lightbox-clone/#prettyPhoto نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 دوست عزیز این که برای پرستاشاپ نیست !! ماژول باید برای پرستاشاپ ساخته شده باشه نمیشه که هر چیزی رو پیدا کردین بخواین رو پرستاشاپ نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina1500 ارسال شده در فروردین 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 لینک رو فقط برای نشون دادن دموش گذاشتم. ولی ماژولش برای پرستاشاپه. یادم نمیاد از کجا دانلود کردم ولی اگر یه سرچ بزنین تو فروم های prestashop.com به عنوان یه ماژول اورده شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 سلامخوب اگه دانلود کردی ، بذار اینجا تا دوستان بررسیش کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina1500 ارسال شده در فروردین 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 چشم این هم فایل زیپ.prettyPhotoView.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 هیچ مشکلی نداره و کار میکنه به خوبی . ( البته یه خطایی موقع نصب میده که اون خطا مربوط به زبان دیفالته که قبل از نصب ماژول باید روی انگلیسی بذارین و بعد از نصب میتونید دوباره به فارسی تغییر بدین ) بعد از نصب و گذاشتن چند تا عکس از آدرس زیر به گالری دسترسی دارین : www.yoursite/prettyPhotoGallery.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina1500 ارسال شده در فروردین 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 من روی 1.4.7 نصب میکنم اما نه ارور میده نه نصب میکنه مشکل میتونه چی باشه؟شرمنده .درست شد نصب شد. ولی تو هیچ هوکی نیست و نشون نمیده .این آدرس رو هم زدم اما 404 not found میزنه.چه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 این ماژول تو هیچ هوکی نباید باشه ، چون ساختارش براساس هوک نیست . اون آدرس رو بزنید حتما میاره ، البته اگه لینک اشنا فعال باشه اون آدرس تغییر میکنه و باید مطابق شکل زیر از سئو و آدرس ها تو مدیریت ، یدونه آدرس جدید ایجاد کنید و بعد از ایجاد کردن از مدیریت/ابزارها/مولدها روی ایجاد دوباره htaccssess کلیک کنید و کش مرورگرتون رو خالی کنید تمومه و از آدرسزیر استفاده کنید : www.yoursite.com/gallery نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina1500 ارسال شده در فروردین 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 تمام صفحات رو برام نمیاره که اینو انتخاب کنم بعدشم نمیدونم چیکار کردم صفحه اصلیم not found شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 من اون چیزی که باید انجام میدادین رو گفتم ، کار دیگه ای از دستم برنمیاد ،متاسفانه دوستان با عجله و جسته و گریخته راهنمایی ها رو میخونن و زود میرن انجام میدن برمیگردن میگن نشد !اگه یکمی دقت کنید اینجور کارا از کپی کردن یک موزیک به فلش درایو از کامپیوتر راحت تر و ساده تره . 1 - ماژول رو حذف کنید2 - ماژول رو دوباره نصب کنید3 - از تنظیمات/ سئو و آدرس ها - روی افزودن جدید کلیک کنید4 -درصفحه ای که باز میشه از منوی کشویی بالا ، prettyphotogallery.php رو انتخاب کنید و تو کادر آخری هم بنویسین gallery و ذخیره کنید5 - به بخش ابزارها/مولدها برین و تیک لینک آشنا رو بزنید و روی ایجاد دوباره htaccsess کلیک کنید .6 - اگر از فایرفاکس استفاده میکنید از منوی tools گزینه clear recent رو بزنید و همه رو به جز active login تیک دار کنید و تمام کش رو پاک کنید .7 - فایرفاکس رو ببنید و باز کنید و به آدرس www.mysite.com/gallery برین و عکسا رو مشاهده کنید . تماماگه نمیتونید مراحل بالا رو انجام بدین به یکی از مدیرانی یا کاربرانی که وقت داره بگین واستون انجام بده ، در ضمن آی دی یاهوی من هم در پروفایلم موجوده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina1500 ارسال شده در فروردین 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 اتفاقا من اگر به نتیجه نرسم سرچ هم میکنم ولی کلا تو منوی کشویی من, این گزینه نمیاد چون تو سی پنل prettyphotogalleryمیره تو فولدر ماژول ها میشینه ولی گزینه های موجود توی منوی کشویی بیرون از فولدر ماژول هست.ممنونم از توضیحاتتون. گیر کارم رو پیدا میکنم.ممنون از همه دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 ربطی به بیرون یا درون بودن فایل ماژول نداره ، چون ماژول رو من خودم تست کردم و مراحلی که خودم انجام دادم رو نوشتم . پیشنهاد میکنم پرستاشاپ خودتون رو ارتقابدین به نسخه 1.4.9 چون نسخه 1.4.7 نسخه خوبی نیست ، به دلیل اینکه بین نسخه 1.4.6.2 و نسخه 1.4.9 قرار گرفته . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 اگر به مشکل خوردید این دو فایل رو دستی کپی کنید: prettyPhotoGallery.php روی روت PrettyPhotoViewController.php روی پوشه controllers سپس فایل prettyPhotoView رو باز کنید و خط 67 و 68 رو پاک کنید که کپی اجباری نباشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina1500 ارسال شده در فروردین 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2013 من از همه ی دوستان واقعا ممنونم اکی شد. فقط سوالم این هست برای شما هم که تست کردین عکس ها pop up باز نمیشه؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.jabbari ارسال شده در فروردین 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2013 سلام من این ماژول را نصب کردم ولی عکس هاش pop up باز نمیشه میشه لطفا راهنمایی کنید ، توی pop up ، demo بود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2013 به اون پاپ آپ نمیگن ، به اون میگن fancybox دوستان عزیز . من که نصب کردم مشکلی نداشت و خیلی خوب کار میکرد . البته رو نسخه 1.4.9 تست کردم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfaan ارسال شده در مرداد 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2016 سلام من این مازول رو نصب کردم و خطا زیر رو گرفتم [PrestaShop] Fatal error in module file :/home/fcbuyir/domains/fcbuy.ir/public_html/modules/prettyPhotoView/prettyPhotoView.php:Call-time pass-by-reference has been removedدیگه وارد بخش ماژول ها نمی تونم بشم چیکارباید بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2016 از داخل هاستتون ماژول رو پاک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .