kral2008 ارسال شده در فروردین 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2014 ماژول به درستی کار میکنه و هیچ ایرادی ندارهماژول بدرستی کار میکنه، ولی دوستان گقتند که دیگه درگاه دامون نمیده و شده سداد و نمیشه رو این ماژول ست کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
وحید ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 با سلامآیا این ماژول با سداد کار می کنه ؟ چون تو پست های آخر دوستان گفته بودند کار نمی کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 با سلامآیا این ماژول با سداد کار می کنه ؟ چون تو پست های آخر دوستان گفته بودند کار نمی کنه ؟نه کار نمیکنهولی شما هم مثل من منتظر باشبچه های سایت دارند روی ماژول سداد بانک ملی کار میکنند.به زودی فکر کنم آماده میشه جا داره از همه مدیران سایت تشکر کنیم بابت زحمتی که برای اصطلاح کلیه ماژولهای بانک کشیدند! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matin2005ag ارسال شده در خرداد 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2014 دوستان مازول سداد هنوز حاضر نشده ما خیلی مشتاق این ماژول هستیم بنطرتون کی حاضر میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در تیر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2014 با سلام. در فروشگاه از ماژول بانک ملی استفاده میکردیم تا اینکه اخیراً با کلیک روی لوگوی ملی به درگاه پرداخت ملی وصل نمیشویم و هیچ خطایی هم مشاهده نمیشود! لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2014 اگر از همه اطلاعات مطمئن هستید باید دیباگ رو روشن کنید تا شاید خطایی نمایش بدهاگر خطایی نبود میتونید درخواست فنی بدید تا همکاران ما بررسی کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در تیر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2014 اگر از همه اطلاعات مطمئن هستید باید دیباگ رو روشن کنید تا شاید خطایی نمایش بدهاگر خطایی نبود میتونید درخواست فنی بدید تا همکاران ما بررسی کنند. با سلام و تشکر، دیباگ روشن است ولی خطایی مشاهده نشد. لطفا بفرمایید چگونه باید درخواست فنی داد؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2014 با بنده تماس بگیرید تا هزینه بررسی و اطلاعات درخواستی رو اعلام کنم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در شهریور 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2014 با سلام دوستان من چجوری میتونم url های که به بانک دادم رو عوض کنم ؟چون ادرس فروشگاهم عوض شده میخوام ادرس url هایی که به بانک دادم رو عوض کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در شهریور 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2014 اگر منظورتون از url ها آدرس دامین سایت تان هست یا حتی آدرس برگشتی که قبلاً سرور دامون بانک ملی داشت در هر حال فقط دامین جدید را به بانک ملی بخش سداد بدید و دیگر چیز دیگری نیاز نیست چون سرور سداد ملی بصورت داینامیک هست و خودش به آدرس فروشگاهتون برگشت می خوره و اتوماتیک وار پذیرندگان از دامنون به سداد منتقل شده اند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amineng ارسال شده در خرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2015 سلام وقت همه بخیرسوالم اینه که آیا این ماژول برای نسخه1.6.0.13 هم آماده میشه؟ تاریخ دقیقی میشه بدید چون ظاهرا از یک سال گذشته تا کنون خبری نبوده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
benhor ارسال شده در تیر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 با سلاممن قصد گرفتن درگاه بانک ملی سداد دارم، و فرم درخواست اولیه رو به بانک دادمآیا این ماژول با سداد کار می کنه؟اگه نمیکنه باید چیکار کنیم وراه حل چیست؟اگر در قبال هزینه انجام میشه راهنمایی فرمایید با تشکر از زحمات مدیریت محترم وکارکنان سایت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2015 بلی زحمت ماژول ملی نسخه سداد را جناب شریف کشیده اند و به رایگان در اختیار کاربران پرستاشاپ قرار داده اند با نسخه 1.5 و 1.6 پرستاشاپ به خوبی کار می کنه این نسخه قدیمی هست برای دریافت نسخه سداد به لینک زیر برویدhttp://ipresta.ir/forum/t5010-1-5-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%B3%D8%AF%D8%A7%D8%AF-prestatool-com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 با سلام به دوستانمن به تازگی برای درگاه بانک ملی ثبت نام کردمالان ماژول سداد رو باید دانلود کنم یا ماژول خود بانک ملی رو؟ماژول نسخه 1.6 رو از کجا دانلود کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 باید سداد رو دانلود کنی . الان دیگه درگاهی به نام دامون وجود ندارد چه برای بانک ملی و چه صادرات هرکسی بانک ملی درگاه میگیره سداد هستش برای دانلود هم تو انجمن سداد رو جستجو کنید پیدا می کنید.لینکش رو در پست قبل از پست شما گذاشتم قبلاً ندیدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 پیوست اول رو دیدم، نسخه 1.6 هم جواب می ده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در مهر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2015 سلامبرای ماژول پرداخت بانک ملی آدرس های وبسرویس به درگاه شاپرک تغییر پیدا کرده. این تغییرات در ماژول ملی هم اعمال شده یا اینکه خود اینکار را بایستی انجام بدهیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مهر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2015 این نسخه ای که من لینکش رو گذاشتم روی نسخه 1.5 و 1.6 به درستی کار می کنه و با شاپرک هم ست شده. ضمناً رحمتش رو جناب شریف کشیدند که من مجدداً همینجا از ایشان تشکر می کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdininja ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 سلام آدرس وب سرویس درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملی ایران تغییر کرده . مشکلی پی نیاد ؟منبع http://www.bmi.ir/Fa/ShowNews.aspx?nwsId=13087 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezaa59 ارسال شده در شهریور 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 با سلام و خسته نباشید به اساتید؛به تازگی اطلاعات درگاه بانک ملی (سداد) رو از بانک دریافت کردم و به توصیه دوستان در پشتیبانی ماژول درگاه پرداخت بانک ملی رو از سایت PrestaStore گرفتم. داخل ماژول چند قسمت برای بانک های مختلف هست، من در قسمت مربوط به درگاه بانک ملی اطلاعات دریافت شده از سداد رو که عبارت از کد پذیرنده، کد ترمینال و کلمه عبور هست رو در ماژول وارد می کنم ولی یک قسمت دیگه هم هست که نوشته خط، و نمیدونم چه مقداری رو در اون قسمت باید وارد کنم و کلا برای چی هستش؟ ممنون میشم که لطف کنید و راهنماییم کنید.ضمنا وقتی که بدون پر کردن گزینه خط تراکنش تست رو به مبلغ 200 تومن انجام میدم به سایت بانک متصل میشه و زمانیکه اطلاعات کارت و رمز و تاریخ انقضا رو میزنم یه ارور میده که به پیوست میفرستم. حالا این ارور مربوط به همون خط هست که جلوشو خالی گذاشته بودم یا مربوط به تنظیمات دیگه ای میشه؟ خیلی ممنون میشم از دوستان که راهنمایی کنن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 خطایی که دریافت کردید مربوط به خود سایت بانک هست و ارتباطی با ماژول نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezaa59 ارسال شده در شهریور 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 خطایی که دریافت کردید مربوط به خود سایت بانک هست و ارتباطی با ماژول ندارهبا سلام،در مورد سئوال قبلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید در جلوی تب "خط" در ماژول درگاه آنلاین پرداخت بانک ملی (سداد) چه مقداری باید قرار بدم؟ با سپاس. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 منتظر پاسخ جناب احراری یا نجفی باشید یا در سایت خودشون تیکت بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
flash7 ارسال شده در مهر 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2016 سلاممن یه ماژول درگاه بانک ملی را نصب کردم.بانک یه فایل تکست داده که سه تا کد داره که توی تنظیمات ماژول وارد کردمو یه فایل زیپ داده توش چندتا فولدر و فایله،اینارو کجا باید کپی کنم؟ تنظیماتش چجوریه؟موقع پرداخت روی لوگو کلیک میکنم erro conction میده.لطفا راهنمایی کنید.تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
love me ارسال شده در اردیبهشت 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2017 http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gif201301/post_1_1358842027_6304c0378ee0457eb230bc0684a8a110.attach ماژول پرداخت بانک ملی که توسط آقای رضوی از دوستان و همکاران ما حدود یک سال پیش برای نسخه 1.4 منتشر شد، یکی از بهترین ماژول های بانکی است که تا کنون برای پرستاشاپ طراحی شده. این ماژول دارای دیتابیس اختصاصی بوده و تمام تراکنش های ناموفق را ذخیره میکند و امکان تأیید کردن آن ها را از طریق بخش مدیریت به شما میدهد. پس از انتشار نسخه 1.5 و قول بنده برای اصلاح ماژول های بانکی امروز نسخه شماره 2 بانک ملی که توسط بنده ویرایش شده و با هر دو نسخه 1.5 و 1.4 سازگار است را می توانید دانلود کنید. ضمن این که با اجازه آقای رضوی این ماژول هم به زودی در گیت هاب خواهیم دید. اما جدای از ویرایش این ماژول یک مژده هم برای استفاده کنندگان از ماژول بانک ملی دارم. یکی از مشکلات بانک ملی ثبت کردن آدرس بازگشت در هنگام افتتاح حساب است و این به معنی است که شما نمی توانید در دو فروشگاه یا اسکریپت مختلف از این بانک استفاده کنید و یا مجبور هستید تا از یک آدرس بازگشت ثابت استفاده کنید و معتبرسازی سفارشات را دستی انجام دهید. این مشکل هم در این ماژول حل شده و با دور زدن این محدودیت توسط متدهای javascript و php روشی برای بازگشت به فروشگاه استفاده شده! با الگوبرداری از این روش می توانید سایر اسکریپت های طراحی شده برای بانک ملی را هم اصلاح کنید. برای نحوه استفاده به آموزش انتهای مطلب مراجعه کنید. امکانات ماژول: جدید: سازگار با نسخه های 1.4 و 1.5 نمایش شماره تراکنش به مشتری برای پیگیری (در بانک) جدید: نمایش شماره سفارش بانک در بخش مدیریت (در جزئیات سفارش) نمایش پیام های خطای درست به مشتری جدید: امکان متغیر کردن آدرس بازگشت با شیوه ای ابتکاری! امکان معتبرسازی سفارشات تأیید نشده از بخش مدیریت (تست نشده) رایگان و بدون محدودیت! ارتقای ماژول ماژول جدید را جایگزین ماژول قبلی کنید و نیازی به هیچ تغییر دیگری ندارید. در صورتی که مایلید در چند اسکریپت از بانک ملی استفاده کنید به پیکربندی رفته و شناسه فروشگاه را وارد کنید نکات مهم این ماژول فقط با درگاه دامون کار می کند و برای سداد کاربردی ندارد. برای استفاده از این ماژول باید واحد پول ماژول را به ریال محدود کنید. برای استفاده از ماژول باید این توابع روی هاستتون فعال باشه: bin2hex و mhash و curl روش استفاده از تغییر آدرس بازگشتی به صورت دستی یک فایل html تنظیم کننده آدرس برگشت فروشگاه در داخل ماژول با نام yourbackaddress.html وجود دارد. آن را ویرایش کنید. اگر در حال حاضر آدرسی را به سایت بانک اعلام کرده اید کافی است خطوط 1 تا 23 را به فایلی که به بانک اعلام کرده اید منتقل کنید. خطوط زیر را پیدا کنید: $url = array ( 1 => "http://shop1/modules/mellipayment/receipt.php", 2 => "http://shop2/modules/mellipayment/receipt.php", ); سپس مقابل شناسه هر فروشگاه آدرس بازگشت ماژول را تنظیم کنید (به طور مثال چنانچه شناسه فروشگاه را 1 دادید آدرس فروشگاه را جایگزین shop1 کنید.) [-download-]http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gif201301/post_22_1358825814_98130cb6a29f8028a270e54bad5cf821.attach[/-download-] سلام اینماژول برای پرستا1.6 هم هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .