saeidghodrati ارسال شده در فروردین 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 سلام سایت من روی سرور مجازی که از ایران سرور خریداری کردم نصبهدائما مشکلاتی داره ارور های زیادی میده هر چند وقت در ساعات مخطلف روز این ارور میده Link to database cannot be established.و صفحه باز نمیشهارور 500ارور 503هم رو ی صفحه مشاهده میشهبه بخش پشتبانی سایت که میگم تیکت میزنن مشکل بر طرف شد ولی دو باره این ارورها مشاهده میشه لطفا راهنمایی کنیدwww.piltanshop.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 هاست سازگار با پرستاشاپ چیز خیلی خاصی نیست.وقتی یک هاست قدرتمند داشته باشید و توابع و پارامترهای مورد نیاز رو داشته باشه میشه سازگارمشکل سایت شما به نظر یک ماژول یا مورد دیگه ای هست که باعث بروز این مشکلات میشه.ماژول های آمارگیری و یا موارد دیگه ای هم هستند که قدرت سرور رو میگیرن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در فروردین 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 هاست سازگار با پرستاشاپ چیز خیلی خاصی نیست.وقتی یک هاست قدرتمند داشته باشید و توابع و پارامترهای مورد نیاز رو داشته باشه میشه سازگارمشکل سایت شما به نظر یک ماژول یا مورد دیگه ای هست که باعث بروز این مشکلات میشه.ماژول های آمارگیری و یا موارد دیگه ای هم هستند که قدرت سرور رو میگیرن.تمامی ماژلهای اضافی رو از داخل سرور هم حذف کردم هیچ ماژل اضافی هم ندارم . دیگه نمیدونم ایراد از کجا ست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 یک راهش هم اینه که قالب پیش فرض رو امتحان کنید و بخواید سرور رو مونیتور کنن تا مشخص بشه شاید قالب باعث مشکل میشه که در مورد شما شاید عملی نباشهچون قالبتون اختصاصی هست و در موارد کمی میتونه قالب هم باعث هدر دادن منابع بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .