morteza021 ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 با سلام خدمت تمای اساتید ...من یک ماژول درگاه بانک ملت خریداری کردم و از زمانی که تغییر سرور دادم نتونستم ازش استفاده کنم ... به بانک ملت تماس گرفتم آی پی های جدید رو ست کرد و کارهایی که نیاز بود سرور جدید رو ست کنه با درگاه انجام داد ... حالا یک مشکلی هست که مسئو فنی بانک ملت به من گفت ، Callback هستش ... میگه زمانی که از سایت خرید صورت میگیره به سایت برنمیگرده و لینک validation.php یک صفحه سفید و خالی باز میکنه ... به نظر شما من باید چه کار کنم ؟؟آدرس و عنوان سایت :: لپ تاپبا سلام خدمت تمای اساتید ...من یک ماژول درگاه بانک ملت خریداری کردم و از زمانی که تغییر سرور دادم نتونستم ازش استفاده کنم ... به بانک ملت تماس گرفتم آی پی های جدید رو ست کرد و کارهایی که نیاز بود سرور جدید رو ست کنه با درگاه انجام داد ... حالا یک مشکلی هست که مسئو فنی بانک ملت به من گفت ، Callback هستش ... میگه زمانی که از سایت خرید صورت میگیره به سایت برنمیگرده و لینک validation.php یک صفحه سفید و خالی باز میکنه ... به نظر شما من باید چه کار کنم ؟؟آدرس و عنوان سایت :: لپ تاپ در ضمن ورژن پرستا شاپ من 1.4 هستش ... منتظر پاسخ شما هستم ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza021 ارسال شده در فروردین 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 کسی پاسخ ما رو نمیده ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmad4u ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 از ماژول مجانی درگاه ملت که در سایت قسمت ماژول های اختصاصی وجود دارد استفاده کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 اگر دامنه رو تغییر ندادید باید پشتیبانی ماژول ایمیل بزنید.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza021 ارسال شده در فروردین 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2013 اگر از این طریق استفاده کنم نیازی به لایسنس نداره دیگه ؟؟از ماژول مجانی درگاه ملت که در سایت قسمت ماژول های اختصاصی وجود دارد استفاده کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2013 خیر دیگه نیازی به لایسنس دامنه نیست. کافیه اطلاعات درگاهتون رو وارد کنید و از ماژول رایگان بهره ببرید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .