tinybyte ارسال شده در فروردین 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2013 با سلام به همه دوستانمن در بعضی قسمت ها مثل شاخه ها و ماژول اسلایدر صفحه اول نمی توانم عکس از قسمت مدیریت آپلود کنم.وقتی که ذخیره می کنم فقط صفحه بهد از پردازش خالی می مونه و بعد از بررسی می بینم که اطلاعات آپ شدن ولی عکس نه!ولی در قسمت آپلود عکس برای محصولات مشکلی ندارم.به نظر شما اشکال از چی می تونه باشه؟با تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در فروردین 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2013 عکس های با حجم کمتر رو امتحان کنید ببینید باز هم مشکل داره یا نهو دیباگ رو روشن کنید ببینید اروری دریافت میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tinybyte ارسال شده در فروردین 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2013 تصویر من 32 kb بیشتر نیست.با مرورگرهای مختلفی هم امتحان کردم ولی دوباره با صفحه خالی روبرو شدم.دوست عزیز میشه دقیق تر بگین چجوری از دیباگ استفاده کنم؟چون من تازه با php و prestashop آشنا شدم و تجربه زیادی ندارم.آیا پست یا لینکی مشناسید که به من کمک کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در فروردین 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2013 به پوشه config فایل config.inc.php بریدخط 29 رو از off به on تغییر بدید:@ini_set('display_errors', 'on') نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 همیشه آدرس سایتتون رو قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی تون کرد.مورد مشابهی که من روی یک سایت با ماژول اسلایدرش داشتم و اون ماژول هم توانایی آپلود تصاویر رو نداشت و با صفحه سفید مواجه میشد، مشکلش این بود که دسترسی ها به درستی تنظیم نبود و موقع آپلود تصاویر نمیتونست یک پوشه Image روی هاست بسازه و توقف میکرد و صفحه سفید میشد.دسترسی ها رو چک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tinybyte ارسال شده در فروردین 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 به پوشه config فایل config.inc.php بریدخط 29 رو از off به on تغییر بدید:@ini_set('display_errors'' date=' 'on')[/right']دوست من این ارور را دریافت می کنم: Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/bazarkho/domains/bazarkhorasan.ir/public_html/classes/ImageManager.php on line 214 برای بحث امنیت من چه کاری باید انجام بدم؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 مشکل از هاستتون هستتیکت بزارید براشون و بگین تابع exec() رو باز کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .